nfs.megahry.eu
dufam ze tomu neveris krija... ale predsa.... je vidiet ze to neni drift v kanone ale na nejakej okruznej drahe... to znamena... ze ten drift za 11 ... ... neurobil na 1x (proste jeden drift za 11 *** ***) ale aspon na 30x pretoze v tychto okruznych tratiach su take pasiky cez ktore ked prejdes tak drift sa hned zapocita... cize neni mozne driftovat donekonecna... a ak je to "pravda" tak potom typek si nastavil aspon na 50 kol alebo sa pohral s nejakym grafickym editorom ala Photoshop
ja by som len ten photoshop vylucil. séfredaktor toho webu je Tomas "Naetoo" Galierik. tu istu funkciu zastava aj na znamej www.slovenciny.com .je to zasadovy chalan. a ci to je na okruhu, to je mozne.
ps. potom je ale ten screen OT
jackb napísal:sorry, ze budem OT,ale ako predam auto? som na 59% a potrebujem silnejsie auto len neviem kde zohnat dost penazi
hmm... tak tomu nehapem kde si ich rozhadzal... ak mas len jedno auto tak nemozes ho predat... skus ist tie zavody co si jazdil predtym... mozno ze dostanes za vyhru peniaze...
Šu-Do napísal:hmm... tak tomu nehapem kde si ich rozhadzal... ak mas len jedno auto tak nemozes ho predat... skus ist tie zavody co si jazdil predtym... mozno ze dostanes za vyhru peniaze...
mam 3 auta ale ani jedno uz nestaci na konkurenciu, preto chcem kupit poriadne auto a vytunit ho aby sa s tym daco dalo este uhrat, chapes?
jackb napísal:mam 3 auta ale ani jedno uz nestaci na konkurenciu, preto chcem kupit poriadne auto a vytunit ho aby sa s tym daco dalo este uhrat, chapes?
iste ze hapem.. netusim preco ti nejde predat... mas pass... zacni si to znova.. sak aj tak to prejdes za par hodin cele... a aspon budes vediet ze si nemas kupovat hned na zaciatku vselijake sroty
Šu-Do napísal:iste ze hapem.. netusim preco ti nejde predat... mas pass... zacni si to znova.. sak aj tak to prejdes za par hodin cele... a aspon budes vediet ze si nemas kupovat hned na zaciatku vselijake sroty
nehovorim ze mi neide predat, netusim totiz kde by to malo byt!!!
mozes hodit screenshot?
a myslim ze moja volba aut nebola az taka strasna... zakladna Alfa, potom Lotus Elis a na zaver ten Mercedes, oznaceny ako Exotic 3 (tusim).
skus ist do kariery das si volbu auta ako svojeho a pozri sa dole mas tam cisla 1 alebo 2 a no a je dno z nich je predaj auta a nemas CZ ?? vsak to tam je napisane to musis vidiet.