|
|
|
| Autor |
Správa |
aughostino Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.04.2007 Príspevky: 77
Zaslal: 10 Máj 2008, 11:33 Predmet: |
|
|
takze hlava ma zacne boliet z nicoho nic zacina to bolestou zatylka a po case bolest ide do cela.
Trva to uz par rokov mam to asi zdedene po mame kedze ona mava dost casto migreny.
Osobne si myslim ze zivotnym stylom to nebude kedze ho mam rovnaky skoro cely zivot a hlava bolieva v podstate bez vonkajsieho podnetu
Ake vysetrenia by sa este dali urobit na blizsie zistenie? absolvoval som asi 4 roky dozadu EEG, potom este daku liecbu ktorej nazov neviem iba viem ze mi kazdy den brali krv z prstov a stravil som tyzden v nemocnici. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4314 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 16:43 Predmet: |
|
|
fuu, no obisiel som toho hodne(kardiologia, neurologoia, gastrologia, ortopedia, ocne odd, ORL odd, obvodna amb, kontroly, RTG asi 10 krat a mozno este daco len si uz asi nespomeniem)a az pak zistili co mi je  |
|
| Návrat hore |
|
 |
aughostino Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.04.2007 Príspevky: 77
Zaslal: 10 Máj 2008, 19:50 Predmet: |
|
|
a aj ti nasadili dake lieky? bo by som potreboval nieco aspon do letnych prazdnin aby som mohol behat po doktoroch cez leto a nie teraz cez skolu bo paralen a ibalgin uz nezaberaju |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4314 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 22:42 Predmet: |
|
|
| Na neurologii mi napisali take tabletky som to ich uzival asi tyzden a potom ma to preslo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|