Caste bolesti hlavy?
-
aughostino
Medium Professional
takze hlava ma zacne boliet z nicoho nic zacina to bolestou zatylka a po case bolest ide do cela.
Trva to uz par rokov mam to asi zdedene po mame kedze ona mava dost casto migreny.
Osobne si myslim ze zivotnym stylom to nebude kedze ho mam rovnaky skoro cely zivot a hlava bolieva v podstate bez vonkajsieho podnetu
Ake vysetrenia by sa este dali urobit na blizsie zistenie? absolvoval som asi 4 roky dozadu EEG, potom este daku liecbu ktorej nazov neviem iba viem ze mi kazdy den brali krv z prstov a stravil som tyzden v nemocnici.
Trva to uz par rokov mam to asi zdedene po mame kedze ona mava dost casto migreny.
Osobne si myslim ze zivotnym stylom to nebude kedze ho mam rovnaky skoro cely zivot a hlava bolieva v podstate bez vonkajsieho podnetu
Ake vysetrenia by sa este dali urobit na blizsie zistenie? absolvoval som asi 4 roky dozadu EEG, potom este daku liecbu ktorej nazov neviem iba viem ze mi kazdy den brali krv z prstov a stravil som tyzden v nemocnici.
-
aughostino
Medium Professional
-
aughostino
Medium Professional
-
LordMMX
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
skúsil si pozrieť na wikipedii?? ak nie sk tak anglickejaughostino napísal:Neurologicka ma poslala na CT vysetrenie hlavy, kvoli castym bolestiam v oblasti cela a zatylku. Na ziadanke bolo napisane vysetrenie na vylucenie loziskovej lezie.
Neviete niekto co to znamena?
-
aughostino
Medium Professional
to si myslel mna?Opak napísal:keď sedíš denno denne pri kompe, pri wowku tak sa nečuduj..aj mňa by z toho bolela hlava
pozeral som google nic konkretne nenaslo a en wikipedia tiez nic bud som zle hladal alebo som slepyLordMMX napísal:skúsil si pozrieť na wikipedii?? ak nie sk tak anglickej
ale moj tip je ze je to nador
-
pryja
Darca
loziskova lezia - je to nieco, co je na mozgu a nema to tam byt a prave to moze sposobovat bolesti hlavy. Napr. nador, cysta, opuch, krvacanie, zapal, atd.aughostino napísal:Neurologicka ma poslala na CT vysetrenie hlavy, kvoli castym bolestiam v oblasti cela a zatylku. Na ziadanke bolo napisane vysetrenie na vylucenie loziskovej lezie.
Neviete niekto co to znamena?
Tu mas nieco k bolesti hlavy:
http://www.solen.sk/index.php?page=pdf_view&pdf_id=2314
-
AXO
Professional
nechcem vytvarat novu temu tak to hodim sem, kedze bolest hlavy je primarny problem
poznate nejake tabletky na tisenie bolesti ktore maju najlepsi pomer "ceny/vykon" ? Ibalgin uz pomaly nezabera a niekde som cital, ze moze skodit aj zdraviu(myslim, ze ako asi kazdy liek), tak by som vas chcel poprosit o radu...
diky moc
poznate nejake tabletky na tisenie bolesti ktore maju najlepsi pomer "ceny/vykon" ? Ibalgin uz pomaly nezabera a niekde som cital, ze moze skodit aj zdraviu(myslim, ze ako asi kazdy liek), tak by som vas chcel poprosit o radu...
diky moc