Caste bolesti hlavy?
-
LordMMX
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
skúsil si pozrieť na wikipedii?? ak nie sk tak anglickejaughostino napísal:Neurologicka ma poslala na CT vysetrenie hlavy, kvoli castym bolestiam v oblasti cela a zatylku. Na ziadanke bolo napisane vysetrenie na vylucenie loziskovej lezie.
Neviete niekto co to znamena?
-
aughostino
Medium Professional
to si myslel mna?Opak napísal:keď sedíš denno denne pri kompe, pri wowku tak sa nečuduj..aj mňa by z toho bolela hlava
pozeral som google nic konkretne nenaslo a en wikipedia tiez nic bud som zle hladal alebo som slepyLordMMX napísal:skúsil si pozrieť na wikipedii?? ak nie sk tak anglickej
ale moj tip je ze je to nador
-
pryja
Darca
loziskova lezia - je to nieco, co je na mozgu a nema to tam byt a prave to moze sposobovat bolesti hlavy. Napr. nador, cysta, opuch, krvacanie, zapal, atd.aughostino napísal:Neurologicka ma poslala na CT vysetrenie hlavy, kvoli castym bolestiam v oblasti cela a zatylku. Na ziadanke bolo napisane vysetrenie na vylucenie loziskovej lezie.
Neviete niekto co to znamena?
Tu mas nieco k bolesti hlavy:
http://www.solen.sk/index.php?page=pdf_view&pdf_id=2314
-
AXO
Professional
nechcem vytvarat novu temu tak to hodim sem, kedze bolest hlavy je primarny problem
poznate nejake tabletky na tisenie bolesti ktore maju najlepsi pomer "ceny/vykon" ? Ibalgin uz pomaly nezabera a niekde som cital, ze moze skodit aj zdraviu(myslim, ze ako asi kazdy liek), tak by som vas chcel poprosit o radu...
diky moc
poznate nejake tabletky na tisenie bolesti ktore maju najlepsi pomer "ceny/vykon" ? Ibalgin uz pomaly nezabera a niekde som cital, ze moze skodit aj zdraviu(myslim, ze ako asi kazdy liek), tak by som vas chcel poprosit o radu...
diky moc