|
|
|
| Autor |
Správa |
Sagittarius Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2007 Príspevky: 748 Bydlisko: TR, K. Bane, ZA Karma: 
|
Zaslal: 20 Okt 2007, 18:57 Predmet: |
|
|
| Včera som počul, že bratia Velitsovci majú ísť do Milramu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
test Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.03.2005 Príspevky: 647 Bydlisko: Doma Karma: 
|
Zaslal: 20 Okt 2007, 20:18 Predmet: |
|
|
| A Pettacchi so Zabelom im budu rozbiehat sprinty, co? |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13416 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 20 Okt 2007, 21:08 Predmet: |
|
|
| test napísal: |
| A Pettacchi so Zabelom im budu rozbiehat sprinty, co? |
Kdeze, oni si to rozbehnu sami. Petacchi im pride podrzat bicykel pod podium a Zabel im bude stelovat prehadzovacky pred pretekmi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13022 Bydlisko: Európa Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 10 Mar 2008, 0:46 Predmet: |
|
|
| Dnes zacali preteky Paris - Nice, v prologu zvitazil Hushovd. V utorok sa ide etapa so zaujimavymi stupaniami, v stredu to je brutalne stupanie pred koncom, vo stvrtok este brutalnejsie stupanie do ciela... a este zaujimave stupanie je v poslednej etape v nedelu. Myslim, ze sa bude na co pozerat. Eurosport vysiela hodinu a tristvrte denne prenos, v noci ide este aj zaznam, takze na uvod sezony celkom prijemne rozbehnutie, uz len duvat, ze to bude komentovat legendarny Bakalar. |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2007 Príspevky: 748 Bydlisko: TR, K. Bane, ZA Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2008, 20:16 Predmet: |
|
|
V sobotu sa začína Giro d'Italia.
Etapy zaujímavá je napr. horská časovka
Tímy Matej Jurčo za Milram, favoriti podľa mňa: di Luca, Simoni, Savoldelli, Leipheimer, Kloden, Karpec |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mateq Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.08.2007 Príspevky: 275 Bydlisko: Trnava, Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 20:01 Predmet: |
|
|
Zaujímavé je že sú až 4 časovky... Takže Simoni môže celkovému víťazstvu zamávať, naviac už má svoj vek. K favoritom by som pridal Contadora.
Jurčo by mohol ťažiť s toho, že za Milram nemôže štartovať Petacchi. Tak budú mať ich jazdci viac voľnú ruku do únikov v etapách, po minulé roky zostávali v balíku a ku konci stíhali úniky aby mohol Petacchi špurtovať na páske. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 08 Máj 2008, 23:57 Predmet: |
|
|
Bez Petacchiho to nebude ono, bude mi chybat v cielovych rovinkach, ved to je moj oblubeny jazdec. Tu som nasiel ale jedno celkom zaujimave vysvetlenie, preco by nestartoval: Petacchi prý dostal roční trest za doping Liek na astmu je povoleny doping a uzivaju ho skoro vsetci jazdci, no mal smolu, ze vzal toho viacej, ci uz nahodou alebo umyselne. Dufam, ze ten zakaz cinnosti nepojde do platnosti.
Celkom ma potesilo, ze Astana bude startoval na Gire, medzi favoritov by som zaradil Contadora, Leipheimera, Simoniho a Bennatiho, v sprintoch bude trhat pasky Zabel. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 09 Máj 2008, 0:05 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| Celkom ma potesilo, ze Astana bude startoval na Gire, medzi favoritov by som zaradil Contadora, Leipheimera, Simoniho a Bettiniho, v sprintoch bude trhat pasky Zabel. |
Bettini? Ale hádam nie na celkové víťazstvo...
// hojko: ok |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 09 Máj 2008, 0:38 Predmet: |
|
|
Pardon, malo to byt Bennati, uz som to opravil. Prekvapi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|