Cestná cyklistika (profesionálna) + Tour de France
-
Sagittarius
Guru
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Par zaujimavosti:
Contador podepsal smlouvu se stájí Astana
Cipollini uvažuje o návratu k cyklistice
Bývalý cyklista Hamburger se přiznal k dopingu
Sinkewitz: V T-Mobile se dopovalo i po Tour 2006
Příští ročník Tour nezačne časovkou
Škoda Auto bude dál sponzorovat Tour
Mayův dopingový nález z Tour se nepotvrdil
Pereiro převzal trikot pro vítěze Tour
Contador podepsal smlouvu se stájí Astana
Cipollini uvažuje o návratu k cyklistice
Bývalý cyklista Hamburger se přiznal k dopingu
Sinkewitz: V T-Mobile se dopovalo i po Tour 2006
Příští ročník Tour nezačne časovkou
Škoda Auto bude dál sponzorovat Tour
Mayův dopingový nález z Tour se nepotvrdil
Pereiro převzal trikot pro vítěze Tour
-
hojko
Site Admin
Dnes zacali preteky Paris - Nice, v prologu zvitazil Hushovd. V utorok sa ide etapa so zaujimavymi stupaniami, v stredu to je brutalne stupanie pred koncom, vo stvrtok este brutalnejsie stupanie do ciela... a este zaujimave stupanie je v poslednej etape v nedelu. Myslim, ze sa bude na co pozerat. Eurosport vysiela hodinu a tristvrte denne prenos, v noci ide este aj zaznam, takze na uvod sezony celkom prijemne rozbehnutie, uz len duvat, ze to bude komentovat legendarny Bakalar.
-
Sagittarius
Guru
-
Mateq
Medium Professional
Zaujímavé je že sú až 4 časovky... Takže Simoni môže celkovému víťazstvu zamávať, naviac už má svoj vek. K favoritom by som pridal Contadora.
Jurčo by mohol ťažiť s toho, že za Milram nemôže štartovať Petacchi. Tak budú mať ich jazdci viac voľnú ruku do únikov v etapách, po minulé roky zostávali v balíku a ku konci stíhali úniky aby mohol Petacchi špurtovať na páske.
Jurčo by mohol ťažiť s toho, že za Milram nemôže štartovať Petacchi. Tak budú mať ich jazdci viac voľnú ruku do únikov v etapách, po minulé roky zostávali v balíku a ku konci stíhali úniky aby mohol Petacchi špurtovať na páske.
-
hojko
Site Admin
Bez Petacchiho to nebude ono, bude mi chybat v cielovych rovinkach, ved to je moj oblubeny jazdec. Tu som nasiel ale jedno celkom zaujimave vysvetlenie, preco by nestartoval: Petacchi prý dostal roční trest za doping Liek na astmu je povoleny doping a uzivaju ho skoro vsetci jazdci, no mal smolu, ze vzal toho viacej, ci uz nahodou alebo umyselne. Dufam, ze ten zakaz cinnosti nepojde do platnosti.
Celkom ma potesilo, ze Astana bude startoval na Gire, medzi favoritov by som zaradil Contadora, Leipheimera, Simoniho a Bennatiho, v sprintoch bude trhat pasky Zabel.
Celkom ma potesilo, ze Astana bude startoval na Gire, medzi favoritov by som zaradil Contadora, Leipheimera, Simoniho a Bennatiho, v sprintoch bude trhat pasky Zabel.
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
-
hojko
Site Admin
Blizsi sa sviatok kazdeho cyklistu a tym je Tour de France, ta zacina teraz cez vikend. Zatial ziadne zaujimave spravy co by sa tykalo dopingu a podobne, mozno len to, ze Landis v poslednom odvolani neuspel a tak ostava 2-rocny trest v platnosti, podobne aj Rasmussen, ktory dostal trest na dva roky. Hanbou pre TdF vsak podla mna ostava to, ze nepozvali Astanu kvoli dopingu "Vina" z minuleho rocnika, takze s jednotkou pojde teraz Evans, nakolko Contadorova Astana si moze jazdit tak zavody okolo Slovenska 
Ako nie som nejaky fanusik cyklistiky, ale o tyzden sa bude jazdit u mna v meste
Este k tomu mam skolu dasa povedat v uplnom centre mesta, kde sa deje vsetko a urcite tam bude prebiehat zavody, tak sa celkom tesim...
Inac niekto niekedy zazil TdF, pretoze tu sa pomaly kazdy tesi na darceky ktore budu davat tie sponzorske firmy....
Inac niekto niekedy zazil TdF, pretoze tu sa pomaly kazdy tesi na darceky ktore budu davat tie sponzorske firmy....