Cestni pirati

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Aky mate nazor na cestnych piratov?

Suhlasim s tym. Je to adrenalin.
24
24%
Dovtedy sa chodi s krcahom po vodu, kym sa nerozbije.
75
76%

Celkom hlasov: 99

dan
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dan »

akoze ten bazant v tom okne porche lol
piton24
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piton24 »

poznam takych tipkov co cez dedinu idu najmenej 250k/h maju odvahu chlapci ale dokedy :oops:
=»M4tO«=
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa =»M4tO«= »

oni su crazy, idu jak divý. No Comment :lol:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

piton24 napísal:poznam takych tipkov co cez dedinu idu najmenej 250k/h maju odvahu chlapci ale dokedy :oops:
...sry ale to ze nerozmyslaju rozumom ale kktom neznamena, ze maju odvahu !! .... ja nemam nic proti velkym rychlostiam ... ja tiez nemam rad 60ky , ale treba sa aj zamysliet kde si mozem aku rychlost dovolit !! .. na dialnici nieje problem .. tam by mali limity platit iba pre kamiony a autobusy .... a cele cesty by sa mali preznacit, lebo poznam najmenej 365 takych usekov kde je znacka bud fakt zbytocna , alebo by tam naopak mala byt !! ....

.... a preto ..... JAZDIME RYCHLO, ALE BEZPECNE ! ! !
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Les napísal:Suhlasim s cestnymi piratmi, ale len vtedy, pokial sa zabijaju sami a neohrozuju tym druhych normalnych ludi. Neda mi nenapisat, ze ja na Slovensku povazujem skoro kazdeho za cestneho pirata. V slusnej krajine sa takto nejazdi, ale darmo, ten bolsevik este v nich zostal spred 1989.

Ja sa riadim zasadou - nikdy nedavaj volant do ruk sedliakovi.

kazdy den co prejazdim vela km, tak sa aspon raz stane, ze ma niekto predbehne sprava. Ti ludia ocividne nevedia, co je to vlavo a co je to vpravo... Zazrak je, ze som este nehodu na Slovensku nemal. Zachranili ma moje profesionalne jazdecke schopnosti. Bol som aj pretekarom na motorke, nieze teraz od zavisti sa opijete do nemoty. :)

Par krat som uz skoro mal nehodu, ked som sa zadival, ze kto sedi za volantom. O boze na nebi, tie "sellacke" ksichty, ten buransky vyzor... Darmo, povod sa nezaprie v nikom.
To mas pravdu,dojde luzzer z dediny, kupi si na lizing oktaviu a seka machra...A potom to tak dopadne. :wink:
Napísať odpoveď