Cestni pirati
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
...sry ale to ze nerozmyslaju rozumom ale kktom neznamena, ze maju odvahu !! .... ja nemam nic proti velkym rychlostiam ... ja tiez nemam rad 60ky , ale treba sa aj zamysliet kde si mozem aku rychlost dovolit !! .. na dialnici nieje problem .. tam by mali limity platit iba pre kamiony a autobusy .... a cele cesty by sa mali preznacit, lebo poznam najmenej 365 takych usekov kde je znacka bud fakt zbytocna , alebo by tam naopak mala byt !! ....piton24 napísal:poznam takych tipkov co cez dedinu idu najmenej 250k/h maju odvahu chlapci ale dokedy
.... a preto ..... JAZDIME RYCHLO, ALE BEZPECNE ! ! !
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
To mas pravdu,dojde luzzer z dediny, kupi si na lizing oktaviu a seka machra...A potom to tak dopadne.Les napísal:Suhlasim s cestnymi piratmi, ale len vtedy, pokial sa zabijaju sami a neohrozuju tym druhych normalnych ludi. Neda mi nenapisat, ze ja na Slovensku povazujem skoro kazdeho za cestneho pirata. V slusnej krajine sa takto nejazdi, ale darmo, ten bolsevik este v nich zostal spred 1989.
Ja sa riadim zasadou - nikdy nedavaj volant do ruk sedliakovi.
kazdy den co prejazdim vela km, tak sa aspon raz stane, ze ma niekto predbehne sprava. Ti ludia ocividne nevedia, co je to vlavo a co je to vpravo... Zazrak je, ze som este nehodu na Slovensku nemal. Zachranili ma moje profesionalne jazdecke schopnosti. Bol som aj pretekarom na motorke, nieze teraz od zavisti sa opijete do nemoty.![]()
Par krat som uz skoro mal nehodu, ked som sa zadival, ze kto sedi za volantom. O boze na nebi, tie "sellacke" ksichty, ten buransky vyzor... Darmo, povod sa nezaprie v nikom.