Cestni pirati

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Aky mate nazor na cestnych piratov?

Suhlasim s tym. Je to adrenalin.
24
24%
Dovtedy sa chodi s krcahom po vodu, kym sa nerozbije.
75
76%

Celkom hlasov: 99

Thovt
Star
Star

Príspevok od používateľa Thovt »

Nemám rád cestných pirátov.
Okrem toho ma rozčulujú bolševici s americkým občianstvom (možno), ktorí sú najmúdrejší na celom Slovensku.
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa maslo »

deblasco napísal:ohrozuju nie len seba ale aj normalny ucastnikov premavky...
nevybureni mumaci su to...
suhlasim s tebou

ak chceu adrenalin nech hraju NFS :lol: a neohrozuju ostatnych ucastnikov cestnej premavky
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

No ono to je tak, z kazdeho je raz za cas cestny pirat. Ale fakt v uzkych ulickach, to je dost o hubu, ale na takej volnej ceste to nie je na skodu trocha prehnat motor. Ale nechapem typkov na fabkach, co tak jazdia. Je to fakt nebezpecne, nema to ani motor, ani brzdy a to druhe je pri "piratstve" dost dolezite ...
Inak niekto poznamenal, ze 10kmh = 10 000 Sk ... to neeee, mimo mesta chodim 100 :) Ale za 50tku v meste by som kludne bol.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Docela rad si pozriem rychlu jazdu aj na zivo na ceste,ale je mi na smiech, ked niekto vytaca totalny srot,alebo nejake suchu seriovu karu , ktorej sa o sporte ani nesnivalo.To je tak trapne, ze sa az zacnem smiat :shock:
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Holubar a presne o tom hovorim a hlavne pri tom ohrozuje ludi. Nahodia hucavy vyfuk, ostrekovace z Tesca a ide sa do ulic. Tak ako je to Fabia u nas, mozno je to Polo v DE a podobne. Alebo je to len moj subjektivny pocit, ze prave tyto vodici su najvacsimi "zavodnikmi"? Je este jedna skupinka a to su vodici na BMW a podobnych vacsich autach, najlepsie ak su zavaliti a maju kratsie vlasy. Tymto sa radsej uhynam uz minutu vopred, nerad by som sa dostal do nejakeho blizsieho kontaktu s nimi.
Inak tiez sa smejem na ludoch, co to krutia, alebo stoja na krizovatke, pozeraju na mna a hadzu ten "racing" fejs a cakaju, ze co bude. Raz za cas to nevydrzim a necham im dymovy pozdrav, ale fakt len ked je siroka cesta a nikde nikoho.
S@ndman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa S@ndman »

Nemam proti nim nic,pokial vedia(aj ked sialene)jazdit,ale tie krepe lamy co si to vedia stipat iba po rovine a v prvej zakrute sa vyj*bu by som strielal,ocinko im kupy drahe faro a oni potom zabiju nevinnych ludi
petuliceq
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa petuliceq »

Ja som za rychlu jazdu ale odtial potial.... Nebudem sa tu hrat na neviniatko, ties obcas prekrocim maximalnu povolenu rychlost ale snazim sa jazdit ohladuplne a prezieravo.
Najviac ma vie vytocit typek co v hustej premavke predbieha za kazdu cenu. Taki su velmi nebezpecni... to aby clovek sledoval cestu pred sebou a este aj na neho daval pozor.
A pokial ide o dialnicu... To je tjes divocina, predstavme si ze povolia max. rychlost na dialnici 200 km/h... Kolko krat sa vam stalo ze vas vybrzdilo auto ktore predbiehalo kamion, popripade kamion prebiehal kamio. Niektori sa nekukaju ci njekto ide v rychlom pruhu alebo nje, jednoducho predbieha... Mno a teraz si predstavte ze idete 200 a stane sa toto...
Takze cestne piratstvo je nebezpecny spas, a doplacaju nan nevinni ludia.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Je to dovtedy prijemne, kym na to nedoplati niekto nevinny.
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Vsetci tu hovoria len o rychlej jazde, ale pre mna su pirati aj ti, co nesvietia, neblikaju, chodia do protismeru (hajzli, pri dome mam jednosmerku a skoro vzdy tam dako sejmu). Proste ti, co nedodrziavaju pisane i nepisane pravdidla cestnej premavky a ohrozuju akokolvek inych vodicov, cyklistov, chodcov, zvierata .. :D
Taki, co blikaju az po dobrzdeni v krizovatke su este horsi, ako ti, co predbiehaju, pretoze tr*kaju sa 40tkou po ceste, idem ich predbehnut, zrazu sa pozriem doprava a vidim ako zacina blikat a zarovno s tym bocit dolava.

Ja by som dal podotazku k teme: Tiez vytrubite takeho "pirata", ked ho stretnete na ceste ? Lebo ja si obcas pripadam ako lodny kapitan :D
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

nenavidim vodicov co si myslia ze im cesty patria. niektori jazdia uplne bez empatie. vobec nemyslia na to ze ten v tom favorite co ide pred nimi moze byt nejaky chudak co ma 2 dni vodicak,
je mi naozaj zle z takych co si steklia svoje ego predbiehanim inych. nikdy to nepochopi a vzdy to budem povazovat za prejav ko*ot.
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

mastermind napísal:nenavidim vodicov co si myslia ze im cesty patria. niektori jazdia uplne bez empatie. vobec nemyslia na to ze ten v tom favorite co ide pred nimi moze byt nejaky chudak co ma 2 dni vodicak,
je mi naozaj zle z takych co si steklia svoje ego predbiehanim inych. nikdy to nepochopi a vzdy to budem povazovat za prejav kok****.
tak to mas recht, alebo to moze byt baba s dvojrocnym vodicakom, co este stale nezistila, ze ked zle zatocis, tak to neznamena, ze mozes vycuvat bez toho aby si pozrel, ci nie je dakto za tebou ... sa nam minule stalo s kamosom a dobre sme trubili ... som bol este desat minut vyburany

na druhej strane, ked vravis o tych predbiehajucich, ruku na srdce, kto to z nas v svojich zaciatkom, ked sme dokonca ani nemali dost skusenosti, nerobil ?
woundgiver
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa woundgiver »

nevermind napísal:niekto pozeral fast and furious a seka machra, asi si si nevsimol ze take zavody ako su tam sa stavaju len zriedka, ja som na takych zavodoch raz bol a prislo par nadupanych aut ale inak vsetko normalne vyzerajuce ale len v motori to mali ine
Niekto tam bol a videl
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rsc »

No takych karov, ako tu popisujete, stretavam kazdy bohovy den a tiez mam nervy, ale co spravis...zivot je taky a asi sa tak skoro nezmeni. Autoskoly naucia ludi radit a pridavat plyn ale nie soferovat. Tam kde sa da, si to tiez viem vytat, nezapieram, ze aj v meste casto prekrocim 100 km/h (ale len v noci, ked su prazdne ulice, bo chtic je nekedy vacsi nez racionalne vnimanie :oops: ), ale vsetko v ramci normy. Snazim sa nikdy neohrozit ostatnych.
Typci co sa snazia zavodit na tunenych karach - to im neberem. Dokazem ich pochopit, ked to robia bez ohrozenia ostatnych, mam casto podobne chutky. Ale neuznavam ludi typu: Fava s Evo kridlom alebo zakladom tuningu je "kvalitny" diesel a mrte nalepiek atd...na tych sa len smejem.
tot vsjo...
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

V prvom rade by som ti chcel poblahozelat k peknemu avataru :) :) :)

S tou autoskolou mas pravdu, ale tuna v PN ma kamos autoskolu a kupil Fabiu RS, je blbe, ze to tie detiska budu nicit, ale urcite potesi, ked mozes po autoskole povedat, ze si ju absolvoval na RS i ked to u mna nie je auto, ktore by som nejako uznaval, ale stale je to najvyssia verzia krpateho auta od Skodovky.

Kua, ty chodis stovkou v noci? Ja ani vtedy, mame tu policajtov ako nakakanych a zda sa mi to moralne nepripustne, xexe
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Hm,... tak ma napadlo, ze vsetci do jedneho tu dosudzujete(me) cestnych piratov, kazdy tu hovori ze je to neduh mladych ludi a typkov co vysli prave autoskolu, ale nas je tu takych vacsina... Azda len Les sa moze pochvalit dlhorocnymi skusenostami s volantom (pochval sa trochu Les)... A som zvedavy, ktori z vas sa presne tak spravaju ako ti, na ktorych nadavate... Len sa priznajte, kto z vas si do favorita dal namontovat CD radio s poriadnym basakom a aspon 6 dalsimi reprakmi, aby mu to po ceste pekne skakalo, kto z vas ma na Felde kridlo, spoilery, nalepky,... zeby to dobre priliehalo k vozovke ked idete 75km/h... Kto z vas odmontoval doma zo 2 neony a sup s nimi na podbeh...
Tu pod nasou branou sa stretava taka "parta tuniakov" so zelenym podsvietenym trabantom s CD radiom Pioneer (to radio bolo 100% drahsie nez cely trabant)... Potom donho nasadnu 4 (viacej sa ich tam nevojde) a idu sa prejist okolo sidliska... Je to vtipne ked to sledujete...
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Retsko napísal:Hm,... tak ma napadlo, ze vsetci do jedneho tu dosudzujete(me) cestnych piratov, kazdy tu hovori ze je to neduh mladych ludi a typkov co vysli prave autoskolu, ale nas je tu takych vacsina... Azda len Les sa moze pochvalit dlhorocnymi skusenostami s volantom (pochval sa trochu Les)... A som zvedavy, ktori z vas sa presne tak spravaju ako ti, na ktorych nadavate... Len sa priznajte, kto z vas si do favorita dal namontovat CD radio s poriadnym basakom a aspon 6 dalsimi reprakmi, aby mu to po ceste pekne skakalo, kto z vas ma na Felde kridlo, spoilery, nalepky,... zeby to dobre priliehalo k vozovke ked idete 75km/h... Kto z vas odmontoval doma zo 2 neony a sup s nimi na podbeh...
Tu pod nasou branou sa stretava taka "parta tuniakov" so zelenym podsvietenym trabantom s CD radiom Pioneer (to radio bolo 100% drahsie nez cely trabant)... Potom donho nasadnu 4 (viacej sa ich tam nevojde) a idu sa prejist okolo sidliska... Je to vtipne ked to sledujete...
Ja sa priznavam, ze obcas vyuzijem potencial auta, ale to som aj pisal v prispevkoch. Ale teda lepit si kridlo, spoilery, nalepky, na to moc nie som (kridlo a spoilery mam, ale seriove).
Inak budem mat tu drzost a poviem, ze mam dlhorocne skusenosti, mam za sebou aj zopar havariek (jednu totalku, zopar posunutych naprav... :P )
Tunenie fatakov a starych skodoviek je podla mna zbytocna namaha, vzdy to zhnije, kamos vrazil do 120tky 300tis, ma tam inu techiku, vyzera to velmi dobre a aj to tak jazdi. Ale za tie prachy ... :(
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rsc »

mishenko napísal:V prvom rade by som ti chcel poblahozelat k peknemu avataru :) :) :)

S tou autoskolou mas pravdu, ale tuna v PN ma kamos autoskolu a kupil Fabiu RS, je blbe, ze to tie detiska budu nicit, ale urcite potesi, ked mozes po autoskole povedat, ze si ju absolvoval na RS i ked to u mna nie je auto, ktore by som nejako uznaval, ale stale je to najvyssia verzia krpateho auta od Skodovky.

Kua, ty chodis stovkou v noci? Ja ani vtedy, mame tu policajtov ako nakakanych a zda sa mi to moralne nepripustne, xexe
Diky, chystal som sa ho zmenit uz davno ale nechcel som prosikat v nejakom topicu o zmenu :), tak som si pockal, dokial sa bude dat zmenit svojvolne a ten cas prisiel.

RSka v Autoskole je skor magnetom pre zakaznikov by som povedal - odjazdis si vsetky jazdy na Fabke 1,2 alebo co tam maju a na poslednu 1-2 jazdy ti pozicaju RSu. Videl som podobne reklamy na autoskoly v BA, akurat ze tam bolo MLko tusim.

Jááá ti nevím Karle :lol:, ale obcas na to vobec nemyslim, ci su fizli alebo ne a jednoducho vnimam len ruky, nohy a to co je predo mnou. Az ked pridem dom, si sam sebe poviem - ty si ale xxxxx, sak co vsetko sa mohlo stat, keby (a to nemyslim len fizlov ale aj ostatne rizika)...ale ten vyplaveny adrenalin a nasledne uvolnenie za to stoji.
V poslednej dobe sa ale hodne krotim a uz sa mi to dlho nestalo, max tak 80 km/h idem. Skor sa idem vyburit nekde za TT, kde si doprajem ist 120-140 v zakrute 8) .
V TT nejak vela policajtov (myslim stojacich hliadok) nie je po zotmeni. Jazdit ale jazdia. A kua keby ma chytili vtedy, ked som dosiahol zatial svoju maximalku v meste, tak mi zoberu papiere aj na kolobezku :o
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

rsc napísal:Diky, chystal som sa ho zmenit uz davno ale nechcel som prosikat v nejakom topicu o zmenu :), tak som si pockal, dokial sa bude dat zmenit svojvolne a ten cas prisiel.

RSka v Autoskole je skor magnetom pre zakaznikov by som povedal - odjazdis si vsetky jazdy na Fabke 1,2 alebo co tam maju a na poslednu 1-2 jazdy ti pozicaju RSu. Videl som podobne reklamy na autoskoly v BA, akurat ze tam bolo MLko tusim.

Jááá ti nevím Karle :lol:, ale obcas na to vobec nemyslim, ci su fizli alebo ne a jednoducho vnimam len ruky, nohy a to co je predo mnou. Az ked pridem dom, si sam sebe poviem - ty si ale xxxxx, sak co vsetko sa mohlo stat, keby (a to nemyslim len fizlov ale aj ostatne rizika)...ale ten vyplaveny adrenalin a nasledne uvolnenie za to stoji.
V poslednej dobe sa ale hodne krotim a uz sa mi to dlho nestalo, max tak 80 km/h idem. Skor sa idem vyburit nekde za TT, kde si doprajem ist 120-140 v zakrute 8) .
V TT nejak vela policajtov (myslim stojacich hliadok) nie je po zotmeni. Jazdit ale jazdia. A kua keby ma chytili vtedy, ked som dosiahol zatial svoju maximalku v meste, tak mi zoberu papiere aj na kolobezku :o
rsc zle si to pochopil, alebo neveris ludom :) ja pisem, ze je to kamos a jazdia na tom normalne STALE, chapemo ??? to nie je o odrbavani, reklame ... proste chcel mat silnejsie auto aj pre seba, tak kupil do autoskoly RS, ktora bola sice prezentacna a mala najadzenych par tisic km, ale stala o sto litrov menej ...

Tych policajtov zavidim, my mame stale staticke hliadky, co chytaju ...

jazdi opatrne, ja uz som si uzil zopar havariek a jazdim (obcas) jemnejsie ... :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

kobalt napísal:aha cize ked pojde ako kkt na bmw tak to je v poho hej?
ma to urcite viac dopoho ako na fabii ktora na to jednoducho nie je stavana. BMW si moze dovolit ovela ovela viac. Naviac je rozdiel medzi soferom co kociruje 50 a 150 prip 250 koni
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:ma to urcite viac dopoho ako na fabii ktora na to jednoducho nie je stavana. BMW si moze dovolit ovela ovela viac. Naviac je rozdiel medzi soferom co kociruje 50 a 150 prip 250 koni
zle specifikovane, kone a krutak nie su vzdy to najhlavnejsie, skor by som to nechal na tom tvrdeni, ze proste fabia (v porovnani s baworom) na to nie je stavana, to uplne staci ako argument :D
Napísať odpoveď