Joker - Pohoda
Ostatných moc nepoznám
v pohode ja som Ta nikdy nebral vazne...mastermind napísal:atrey ty si otieras hubu o kazdeho kto s tebou nesuhlasi takze to tvoje pindanie ani neberiem vazne.
Nebud prisny. potom to tu bude ozaj ako v blazinci.mastermind napísal:ja a prisny? omg ja sa tu snazim vsetko riesit bez basy a vy na mna takto. ok tak a az teraz budem prisnyco sa tyka ostatnych co si o mna otieraju usta: neda sa vyhoviet vsetkym. atrey ty si otieras hubu o kazdeho kto s tebou nesuhlasi takze to tvoje pindanie ani neberiem vazne.
Zvyknes si alebo si to precitaj 2 krat mozno potom pochopis.Rubiki napísal:Nevermind - niekedy nechapem co pise a preco to pise...
mozno by si mal zacat s prisnostou... =))mastermind napísal:ja a prisny? omg ja sa tu snazim vsetko riesit bez basy a vy na mna takto. ok tak a az teraz budem prisnyco sa tyka ostatnych co si o mna otieraju usta: neda sa vyhoviet vsetkym. atrey ty si otieras hubu o kazdeho kto s tebou nesuhlasi takze to tvoje pindanie ani neberiem vazne.
a sorry na teba som zabudol - asi to iste jak ja len mas bohate skusenosti adminovanim warez foraMS FRANKY napísal:admini+modi - pred všetkými mám rešpekt a vážim si ich slovo.
Sheep - mierumilovná ovečka pohybujúca sa po warez poli
p4ra- snáď najmúdrejší z fóra nikto nemá tak dokonalé myslenie ako on.. mal byť byť admin nechápem prečo sme všetci takí sprostý a jednoducho ho nezvolíme.. Ale to bude asi tím že ešte stále v nás prebýva duch boľševika, ktorý nám nedovoluje sa správať demokraticky.
Vidím že ti bude musieť 10 ročný chalan pomôcť pohnúť tvojím geniálnim mozgom.. daj si to do spojitosťi s Lesom a hádam pochopíš... a ked nie tak sa stím netráp je to príliš komplikované pre teba.p4ra napísal:Heh, ako vidim, trosku som to prehnal, ked som povedal, ze vsetci mate nasrane v hlavach, tak sorry este raz.Ale su tu jedinci, u kt. je to tak.
Rubiki: Ja sa snazim pozerat aj z ineho uhla pohladu a prijat ostatne nazory, ale ked niektori pisu take blbosti, nemozem si pomoct. A ako hovorim, kazdy jeden moj prispevok je moj osobny nazor, s kt. suhlasit nemusis, ale mozes.
Franky: Chalan, neviem, co to malo znamenat s tym adminovanim, ale bol to argument hodny 10 rocneho chlapca zakladnej skoly..