Charakterizujte userov, modov, adminov niekolkymi slovami

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Rubiki »

Modi - super(zatial som nemal basu) :roll:
Hojko - pohodicka pohoda

T0m4s3 - akoby sa rad hadal... 8)

Aryan Angel - mam pocit ze za vsetko zlo na svete co sa stalo a co sa stane vini zidov, inak pohoda

Panter2005 - Zaujimave nazory ktore sa daju citat, aj ked malokedy suhlasim

Tomasito - Velky antiUSA typek, ide mu to velmi dobre narozdiel od druhej strany :wink:

Nevermind - niekedy nechapem co pise a preco to pise....

p4ra - Akoby sa na vsetko dalo pozerat len z jedneho uhla pohladu....

Les - narozdiel od niekoho si myslim ze prave on ma najviac nasrate v hube, jeho historky my pripadaju viac sci-fi ako americke filmy, kazdopadne ma uzasnu fantaziu...
Janky
Star
Star

Príspevok od používateľa Janky »

Hojko-pohoda
Tomase-velmi vela krat mi poradil
Mastermind-napamatom sa zeby niekto z nas dvoch na seba niekedy reagoval v nejkom topicu
trizzo-taky cisty clovek do pohody
jonatan davis-mam rad cechov
S tymito sa vacsinou stretavam,takze nebudem menovat vsetkych
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Charakterizujte userov, adminov niekolkymi slovami

Príspevok od používateľa fuCKYou »

mastermind napísal:ja a prisny? omg ja sa tu snazim vsetko riesit bez basy a vy na mna takto. ok tak a az teraz budem prisny :) co sa tyka ostatnych co si o mna otieraju usta: neda sa vyhoviet vsetkym. atrey ty si otieras hubu o kazdeho kto s tebou nesuhlasi takze to tvoje pindanie ani neberiem vazne.
Nebud prisny. potom to tu bude ozaj ako v blazinci.
Rubiki napísal:Nevermind - niekedy nechapem co pise a preco to pise...
Zvyknes si alebo si to precitaj 2 krat mozno potom pochopis.

//zabudol som na KoRna (Jonathan.Davis.com) pohodar :)
Lammer - nepoznam ta tak nemozem posudzovat :)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

nevermind mne sa tu nikdy nikto nikde nepchal.. a inac nemam problem suhlasit v niecom aj s tym retskom napriklad.. uz sa par krat stalo, ale uz neviem pricom:)

inak ten Les.. no dufam, ze -to- v skutocnosti neexistuje.. ak ano je to tragedia:)

paci sa mi Tomasito ako niekedy pekne poukaze na neschopnost niektorych individui vyjadrovat sa k veci, pouzit argumenty, drzat sa temy,.. :) ..aj ked mam pocit, ze to aj tak nepochopia :)

nazory na kazdeho zvlast sa mi nechce pisat, aj tak to vypliva z diskusii a admini/modi su ok ak sem chodia a staraju sa, zbytok je zlyyy :P omg:)
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: Charakterizujte userov, adminov niekolkymi slovami

Príspevok od používateľa deblasco »

mastermind napísal:ja a prisny? omg ja sa tu snazim vsetko riesit bez basy a vy na mna takto. ok tak a az teraz budem prisny :) co sa tyka ostatnych co si o mna otieraju usta: neda sa vyhoviet vsetkym. atrey ty si otieras hubu o kazdeho kto s tebou nesuhlasi takze to tvoje pindanie ani neberiem vazne.
mozno by si mal zacat s prisnostou... =))
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

trizo - nepoznam
mastermind - nieco som o nom niekde pocul
t0m4s3 - nic mi to nevravi ale podla mena dobracisko
hojko - to je kdo???
kobalt - chladny a vyrovnany...
Joker - nepoznam, tipujem pomalovany a smiesny
jonathan.davis.com - kto si moze dat take dlhe meno???
Lammer - hm... nick... no comment...
holubar - prelietavy medzi forami...

ostatni su trapni... kedysi som bol namysleny ale dnes som uz dokonaly!!!

:hehe::hehe::hehe::hehe:
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

mna napada len jedno : Lammer je proste lammer :D

a hojko sa zda fajn, pokial je na svojom fore a nerype do kazdeho okolo
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

MS FRANKY napísal:admini+modi - pred všetkými mám rešpekt a vážim si ich slovo.
Sheep - mierumilovná ovečka pohybujúca sa po warez poli
p4ra- snáď najmúdrejší z fóra nikto nemá tak dokonalé myslenie ako on.. mal byť byť admin nechápem prečo sme všetci takí sprostý a jednoducho ho nezvolíme.. Ale to bude asi tím že ešte stále v nás prebýva duch boľševika, ktorý nám nedovoluje sa správať demokraticky.
a sorry na teba som zabudol - asi to iste jak ja len mas bohate skusenosti adminovanim warez fora :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Heh, ako vidim, trosku som to prehnal, ked som povedal, ze vsetci mate nasrane v hlavach, tak sorry este raz. :wink: Ale su tu jedinci, u kt. je to tak. :wink:

Rubiki: Ja sa snazim pozerat aj z ineho uhla pohladu a prijat ostatne nazory, ale ked niektori pisu take blbosti, nemozem si pomoct. A ako hovorim, kazdy jeden moj prispevok je moj osobny nazor, s kt. suhlasit nemusis, ale mozes.

Franky: Chalan, neviem, co to malo znamenat s tym adminovanim, ale bol to argument hodny 10 rocneho chlapca zakladnej skoly..
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Xiller napísal:t0m4s3 - staci jedna veta a kazdemu zmrne usmev, ze?
krasne povedane bracho, az ma to tak pookrialo na srdci :-)
Rubiki napísal:T0m4s3 - akoby sa rad hadal...
ano to je moj styl, vacsinou sa vsak snazim usmernit ludsku nevedomost (hlupost je asi moc tvrde slovo)
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

p4ra napísal:Heh, ako vidim, trosku som to prehnal, ked som povedal, ze vsetci mate nasrane v hlavach, tak sorry este raz. :wink: Ale su tu jedinci, u kt. je to tak. :wink:

Rubiki: Ja sa snazim pozerat aj z ineho uhla pohladu a prijat ostatne nazory, ale ked niektori pisu take blbosti, nemozem si pomoct. A ako hovorim, kazdy jeden moj prispevok je moj osobny nazor, s kt. suhlasit nemusis, ale mozes.

Franky: Chalan, neviem, co to malo znamenat s tym adminovanim, ale bol to argument hodny 10 rocneho chlapca zakladnej skoly..
Vidím že ti bude musieť 10 ročný chalan pomôcť pohnúť tvojím geniálnim mozgom.. daj si to do spojitosťi s Lesom a hádam pochopíš... a ked nie tak sa stím netráp je to príliš komplikované pre teba.
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Heh tak tato tema mi pripada ako liecenie si komplexov navzajom... Heh je to snad jedina tema v ktorej sa aj cituju prispevky a pritom sa neobvinuje ze "Daj argumenty, ty podvodnik!!!"...

k teme: Retsko- super chalan, priam genialne dieta, so skvelymi nazormi, vysoko nadpriemernou inteligenciou, proste uplne dokonaly clovek...
Mastermind- kedze ho poznam uz 10 rokov (dakedy oslavime 10-rocnicu), moje hodnotenie by bolo silne zmanipulovane mnou...
K ostatnym sa vyjadrovat nebudem, kedze ich osobne nepoznam
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

MS FRANKY napísal:Vidím že ti bude musieť 10 ročný chalan pomôcť pohnúť tvojím geniálnim mozgom.. daj si to do spojitosťi s Lesom a hádam pochopíš... a ked nie tak sa stím netráp je to príliš komplikované pre teba.
LMAO. :smt044 Nemam slov. OK, nebudem flameovat. Over.
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

Retsko napísal: k teme: Retsko- super chalan, priam genialne dieta, so skvelymi nazormi, vysoko nadpriemernou inteligenciou, proste uplne dokonaly clovek...
..presne to som ti chcel napisat ja, ale sak ty poznas sam seba najlepsie :D ...a urcite tvoj nazor nebude skresleny :smt044
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

ach boze dalsia fascinujuca tema ku ktorej sa musi samozrejme kazdy vyjadrit aj ked nema co povedat ... nechcete si zalozit aj temu ktory admin/mod ma akej farby vlasy or vysku, vahu, farbu oci, znamenie ? uz je tu takychto tem po ***** tak preco nie dalsia ze... ze vas to bavi zakladat...
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

ob3l1x napísal:ach boze dalsia fascinujuca tema ku ktorej sa musi samozrejme kazdy vyjadrit aj ked nema co povedat ... nechcete si zalozit aj temu ktory admin/mod ma akej farby vlasy or vysku, vahu, farbu oci, znamenie ? uz je tu takychto tem po ***** tak preco nie dalsia ze... ze vas to bavi zakladat...
asi ich to bavi ... ale ani sa im necudujem ... stava sa tu z toho coraz viac nudne forum
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Ja viem preco sa obelix rozculuje... lebo ho nikto nepochvalil...:-P
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

Retsko napísal:Ja viem preco sa obelix rozculuje... lebo ho nikto nepochvalil...:-P
jo ty si to presne odhadol moje srdiecko trpi tym ze ma tu nikto nespomenul vazne natrafil si na jadro problemu ...
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

Ale ne. obelix respect. este mi nic zle nepovedal a s jeho prispevkov usudzujem ze je to nieco ako tomase lenze ... je stale kludny
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

ob3l1x napísal:ach boze dalsia fascinujuca tema ku ktorej sa musi samozrejme kazdy vyjadrit aj ked nema co povedat ... nechcete si zalozit aj temu ktory admin/mod ma akej farby vlasy or vysku, vahu, farbu oci, znamenie ? uz je tu takychto tem po ***** tak preco nie dalsia ze... ze vas to bavi zakladat...
..napadlo ma zalozit tuto temu na zaklade tohto screenu: http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=238506#238506
Napísať odpoveď