|
| Autor |
Správa |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6947 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 07 Jún 2008, 16:38 Predmet: |
|
|
skús o dva roky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mastros Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.09.2007 Príspevky: 166 Bydlisko: Madunice Karma: 
|
Zaslal: 07 Jún 2008, 16:50 Predmet: |
|
|
Zrazu sa mi chce vazne zvracat.
Ked ju stretnem, vratim jej prsten, kt. mi dala... do oci jej nepozriem, lebo by som jej asi vazne otyckoval topanky.
Naozaj mi je na grc z toho VSETKEHO.
Uz aj viem preco:
Pri predstave, ze som sa chcel aj bozkavat s dievcatom, kt. tuzi po aspon o 2 roky starsom chalanovi, ze som jej pozeral do vystrihu, ze som ju chytal za boky, objimal ju... z toho sa mi chce naozaj zvracat. Dlho mi nebolo tak zle.
Zaver: Neviem byt neverny. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vigor Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.04.2006 Príspevky: 895 Bydlisko: Paradise City (Trnava) Karma: 
|
Zaslal: 07 Jún 2008, 17:08 Predmet: |
|
|
| Mastros napísal: |
| ... ze som jej pozeral do vystrihu, ze som ju chytal za boky, objimal ju... z toho sa mi chce naozaj zvracat. |
No mas pravdu, bol to vztah za ktorym treba plakat. Mas z toho zjavne...hodnotne spomienky...urcite pekny vystrih mala slecinka. Chlapce nerob z toho taku dramu. Ona chce o dva roky starsieho chalana. No co uz. Ty sa radsej venuj tomu, ze tymto co som tu prave citoval si skor ukazal, ze si od priemerne zmyslajuceho 18 rocneho chalana dost vzdialeny.
Najprv som sa na audiotrackovom prispevku, aby si dva roky pockal zasmial. Teraz Ti radim, zamysli sa nad nim...
P.S. Ak toto povazujes za svinstvo z ktoreho sa Ti chce zvracat, tak v zivote cakaju horsie, tes sa. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mastros Expert

|
Zaslal: 07 Jún 2008, 18:30 Predmet: |
|
|
Popisovat povahu je milion krat tazsie ako popisovat fyzicke znaky.
Ten vystrih... OK, priznam, ze som to prehnal. Avsak boky... OK, napisem to inak: ... ked som ju chytal okolo pasu... To mas to iste. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kvoco Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.02.2005 Príspevky: 442 Bydlisko: MT Karma: 
|
Zaslal: 07 Jún 2008, 20:23 Predmet: |
|
|
| to akoze banujes ze si s nou nieco zacal? ja som praveze vdacny za kazdu takuto "skusenost", nelutujem ze som si s dakou babou zacal iked to skoncilo zle, proste to tak nemozes brat, pridu dalsie a mozno budes mat viac stastia |
|
| Návrat hore |
|
 |
JV Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2007 Príspevky: 508
Zaslal: 07 Jún 2008, 21:01 Predmet: |
|
|
| toto je u bab bezna prax ani nevies ako sa tesi ze sa zase moze u bab pochvalit ze dalsiemu chalanovi zlomila srdce aka je frajerka aj to na pokeci ty pisala len aby ta zranila |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mastros Expert

|
Zaslal: 07 Jún 2008, 21:23 Predmet: |
|
|
Nebanujem, len mi je to luto. Vsetko vyzeralo tak ruzovo...
Laska je asi naozaj vitazstvo predstavivosti nad realitou.
A k tym skusenostiam... to je pravda. Tiez som si uvedomil, ze som z toho aj nieco pouzitelne ziskal, aj ked nechtiac. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pershing King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 1907 Bydlisko: Vraňare Karma: 
|
Zaslal: 08 Jún 2008, 19:49 Predmet: |
|
|
davaj bacha aby ti nezacala zasa hucat do hlavy bajocky ked ju stretnes, ze ona to tak nemyslela atd.. lebo ona stale ostane taka pi*a (dokym nedospeje) len ti oblbne hlavu...[osobna skusenost]
//a potom ta oserie, zasa sa ti ospravedlni, zasa ta oserie..atd |
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2007 Príspevky: 2417 Bydlisko: Veľký Meder :D Karma: 
|
Zaslal: 08 Jún 2008, 20:08 Predmet: |
|
|
| jj suhlasim s pershingom a este potom budes nanu vkuse mysliet robota/skola pojde dole vodou nebudes sa moct odviazat proste bude to na ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Janta Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.02.2006 Príspevky: 81 Bydlisko: daleko a este dalej Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 18:13 Predmet: |
|
|
No no, vsak baba hned narovinu vybalila ze pokukuje po druhych, zas nerobila s tym tajnosti, takze zas az tak by som ju nehodila do kosa. Vsak nebude mu hned po prvom cau vesat na nos ze ma zalusk na 18+. Chalanisko slapol vedla a zacal snivat, vsak to sa stava kazdemu. A ten vystrih vyzera byt plny snov
To len taky mini postreh |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mastros Expert

|
Zaslal: 09 Jún 2008, 20:02 Predmet: |
|
|
| Chcel by som ju s5. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pershing King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 1907 Bydlisko: Vraňare Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 20:15 Predmet: |
|
|
tak sa snou o tom aspon porozpravaj, mozno to tak nemyslela...zeny su divne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Steňa Novice

Stav:  Založený: 02.06.2008 Príspevky: 5
Zaslal: 09 Jún 2008, 21:47 Predmet: |
|
|
| NO podla mna ked je taka?Ze bola z tebou a ptoom z iným chlapsom tak je onicom...Raz z tebou potom z nim a ospravedlnila sa a vsetko bolo poho a zase z inym to co ma byt.Nechaj tak...NECH SI VYBERIE!A botka |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mastros Expert

|
Zaslal: 09 Jún 2008, 22:41 Predmet: |
|
|
Uz som s nou konverzoval o inkriminovanom vecere.
Vraj keby som ju este viac spracuval (pouzivam vlastne slova), tak by jej ani vek nevadil, teda by ani za nejakymi smradmi nechodila... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vigor Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.04.2006 Príspevky: 895 Bydlisko: Paradise City (Trnava) Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 22:56 Predmet: |
|
|
Pozri rozhodni sa co vlastne chces a potom sa mozes posunut dalej. Pretoze ak ju v jednom prispevku nechces ani vidiet a v druhom ju chces spat, tak to je dost...no viem si Ta predstavit aj v lepsej situacii.
Len jeden dotaz. Ak som to spravne pochopil, dost Ti vadilo ako sa naposledy zachovala. Takze taka rada. Nenechaj sa spracovat jednym ospravedlnenim. Aj ked si zamilovany, nenechaj so sebou hadzat, nedovol jej aby si zabudol na vsetko co Ti vadi len preto, ze sa ospravedlni. Nehovorim, ze to je lahke ale pouzivaj viac rozum a menej srdce. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|