Chce aj nechce so mnou chodit
Zrazu sa mi chce vazne zvracat.
Ked ju stretnem, vratim jej prsten, kt. mi dala... do oci jej nepozriem, lebo by som jej asi vazne otyckoval topanky.
Naozaj mi je na grc z toho VSETKEHO.
Uz aj viem preco:
Pri predstave, ze som sa chcel aj bozkavat s dievcatom, kt. tuzi po aspon o 2 roky starsom chalanovi, ze som jej pozeral do vystrihu, ze som ju chytal za boky, objimal ju... z toho sa mi chce naozaj zvracat. Dlho mi nebolo tak zle.
Zaver: Neviem byt neverny.
Ked ju stretnem, vratim jej prsten, kt. mi dala... do oci jej nepozriem, lebo by som jej asi vazne otyckoval topanky.
Naozaj mi je na grc z toho VSETKEHO.
Uz aj viem preco:
Pri predstave, ze som sa chcel aj bozkavat s dievcatom, kt. tuzi po aspon o 2 roky starsom chalanovi, ze som jej pozeral do vystrihu, ze som ju chytal za boky, objimal ju... z toho sa mi chce naozaj zvracat. Dlho mi nebolo tak zle.
Zaver: Neviem byt neverny.
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
No mas pravdu, bol to vztah za ktorym treba plakat. Mas z toho zjavne...hodnotne spomienky...urcite pekny vystrih mala slecinka. Chlapce nerob z toho taku dramu. Ona chce o dva roky starsieho chalana. No co uz. Ty sa radsej venuj tomu, ze tymto co som tu prave citoval si skor ukazal, ze si od priemerne zmyslajuceho 18 rocneho chalana dost vzdialeny.Mastros napísal:... ze som jej pozeral do vystrihu, ze som ju chytal za boky, objimal ju... z toho sa mi chce naozaj zvracat.
Najprv som sa na audiotrackovom prispevku, aby si dva roky pockal zasmial. Teraz Ti radim, zamysli sa nad nim...
P.S. Ak toto povazujes za svinstvo z ktoreho sa Ti chce zvracat, tak v zivote cakaju horsie, tes sa.
No no, vsak baba hned narovinu vybalila ze pokukuje po druhych, zas nerobila s tym tajnosti, takze zas az tak by som ju nehodila do kosa. Vsak nebude mu hned po prvom cau vesat na nos ze ma zalusk na 18+. Chalanisko slapol vedla a zacal snivat, vsak to sa stava kazdemu. A ten vystrih vyzera byt plny snov
To len taky mini postreh
To len taky mini postreh
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Pozri rozhodni sa co vlastne chces a potom sa mozes posunut dalej. Pretoze ak ju v jednom prispevku nechces ani vidiet a v druhom ju chces spat, tak to je dost...no viem si Ta predstavit aj v lepsej situacii.
Len jeden dotaz. Ak som to spravne pochopil, dost Ti vadilo ako sa naposledy zachovala. Takze taka rada. Nenechaj sa spracovat jednym ospravedlnenim. Aj ked si zamilovany, nenechaj so sebou hadzat, nedovol jej aby si zabudol na vsetko co Ti vadi len preto, ze sa ospravedlni. Nehovorim, ze to je lahke ale pouzivaj viac rozum a menej srdce.
Len jeden dotaz. Ak som to spravne pochopil, dost Ti vadilo ako sa naposledy zachovala. Takze taka rada. Nenechaj sa spracovat jednym ospravedlnenim. Aj ked si zamilovany, nenechaj so sebou hadzat, nedovol jej aby si zabudol na vsetko co Ti vadi len preto, ze sa ospravedlni. Nehovorim, ze to je lahke ale pouzivaj viac rozum a menej srdce.
Prispevky, v kt. ju nechcem ani vidiet boli pisane tak den - dva dozadu. Z toho som sa asi vyspal.
Dnes som si uvedomil, co som stratil:
Usmev, ruky, krasne vlnite vonave vlasy, rozhovory, povahu...
A rozhodne ju nemienim zacat balit hned!Chcem to robit postupne, aby si aj ona uvedomila, co stratila, resp. co moze stratit ak pre nu nieco znamenam. Zabudnut na jej kiks vsak bude velmi tazke a pochybujem, ze sa mi to podari, takze tam by to bolo relativne v suchu.
Co chcem: Chcem ju celu... pre seba.
Dnes som si uvedomil, co som stratil:
Usmev, ruky, krasne vlnite vonave vlasy, rozhovory, povahu...
A rozhodne ju nemienim zacat balit hned!Chcem to robit postupne, aby si aj ona uvedomila, co stratila, resp. co moze stratit ak pre nu nieco znamenam. Zabudnut na jej kiks vsak bude velmi tazke a pochybujem, ze sa mi to podari, takze tam by to bolo relativne v suchu.
Co chcem: Chcem ju celu... pre seba.
Mastros ak si precitas vsetky tvoje prispevky tak ako nasledovali tak zistis preco chce starsich. Statisticky by mali starsi chalosi byt ustalenejsi a maju schopnost ist za tym co chcu. Myslim si, ze tebe este chyba ta spravna muzska charizma co pride vekom...ale to neznamena ze teraz mas na dievca zabudnut. Popracuj na sebe, hlavne na svojej nestalosti, lebo to sa ti moze stat aj neskor vo vztahu a vsetko bude ok.
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
jaaj chalapce nejako moc si sa namotal...ako tak ked ju tak strasne chces tak to samozrejme skus, ale ber to trosku s rezervou! ta baba sama nevie co chce a podlamna je aj dost prelietava a na reci od 17tky by som si daval bacha...tak to teda skus ale nic si neslubuj lebo ked sa to nepodari tak na tom budes este horsie ako teraz lebo si mooooc namotany...
Sak sme este mladi
Mate obaja cca 17. daj tomu cas,,, bud s nou,,a neries ci ta ma rada alebo nie. Nehaj to na nu...ona urcite nevydrzi, ak ta zacne lubit...urcite.
Preco sa ak chovala? Prva varianta: Hanbila sa ,ze ti to povedala, preto to potrebovala zakryt spravanim, ze existuju aj iny a ona nieje hlupa zalubena tapa.
Druha varianta: nevie co ma mozno robit, ma byt v tom momente s tebou, co to pre nu znamena, nevie ci si je ista. sak je mlada...za tri tyzdne sa maximalne namotas ale nezalubis.
A ci je prelietava? cosi....

Preco sa ak chovala? Prva varianta: Hanbila sa ,ze ti to povedala, preto to potrebovala zakryt spravanim, ze existuju aj iny a ona nieje hlupa zalubena tapa.
Druha varianta: nevie co ma mozno robit, ma byt v tom momente s tebou, co to pre nu znamena, nevie ci si je ista. sak je mlada...za tri tyzdne sa maximalne namotas ale nezalubis.
A ci je prelietava? cosi....