Chce aj nechce so mnou chodit

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Mastros
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Mastros »

Nebanujem, len mi je to luto. Vsetko vyzeralo tak ruzovo...
Laska je asi naozaj vitazstvo predstavivosti nad realitou.

A k tym skusenostiam... to je pravda. Tiez som si uvedomil, ze som z toho aj nieco pouzitelne ziskal, aj ked nechtiac.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

davaj bacha aby ti nezacala zasa hucat do hlavy bajocky ked ju stretnes, ze ona to tak nemyslela atd.. lebo ona stale ostane taka pi*a (dokym nedospeje) len ti oblbne hlavu...[osobna skusenost]
//a potom ta oserie, zasa sa ti ospravedlni, zasa ta oserie..atd
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

jj suhlasim s pershingom a este potom budes nanu vkuse mysliet robota/skola pojde dole vodou nebudes sa moct odviazat proste bude to na ...
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Janta »

No no, vsak baba hned narovinu vybalila ze pokukuje po druhych, zas nerobila s tym tajnosti, takze zas az tak by som ju nehodila do kosa. Vsak nebude mu hned po prvom cau vesat na nos ze ma zalusk na 18+. Chalanisko slapol vedla a zacal snivat, vsak to sa stava kazdemu. A ten vystrih vyzera byt plny snov :lol:
To len taky mini postreh
Mastros
Light Professional
Light Professional

Chcel by som ju s5.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

tak sa snou o tom aspon porozpravaj, mozno to tak nemyslela...zeny su divne :D
Steňa
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Steňa »

NO podla mna ked je taka?Ze bola z tebou a ptoom z iným chlapsom tak je onicom...Raz z tebou potom z nim a ospravedlnila sa a vsetko bolo poho a zase z inym to co ma byt.Nechaj tak...NECH SI VYBERIE!A botka
Mastros
Light Professional
Light Professional

Uz som s nou konverzoval o inkriminovanom vecere.
Vraj keby som ju este viac spracuval (pouzivam vlastne slova), tak by jej ani vek nevadil, teda by ani za nejakymi smradmi nechodila...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Pozri rozhodni sa co vlastne chces a potom sa mozes posunut dalej. Pretoze ak ju v jednom prispevku nechces ani vidiet a v druhom ju chces spat, tak to je dost...no viem si Ta predstavit aj v lepsej situacii.

Len jeden dotaz. Ak som to spravne pochopil, dost Ti vadilo ako sa naposledy zachovala. Takze taka rada. Nenechaj sa spracovat jednym ospravedlnenim. Aj ked si zamilovany, nenechaj so sebou hadzat, nedovol jej aby si zabudol na vsetko co Ti vadi len preto, ze sa ospravedlni. Nehovorim, ze to je lahke ale pouzivaj viac rozum a menej srdce.
Mastros
Light Professional
Light Professional

Prispevky, v kt. ju nechcem ani vidiet boli pisane tak den - dva dozadu. Z toho som sa asi vyspal.
Dnes som si uvedomil, co som stratil:
Usmev, ruky, krasne vlnite vonave vlasy, rozhovory, povahu...

A rozhodne ju nemienim zacat balit hned!Chcem to robit postupne, aby si aj ona uvedomila, co stratila, resp. co moze stratit ak pre nu nieco znamenam. Zabudnut na jej kiks vsak bude velmi tazke a pochybujem, ze sa mi to podari, takze tam by to bolo relativne v suchu.

Co chcem: Chcem ju celu... pre seba.
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Janta »

Mastros ak si precitas vsetky tvoje prispevky tak ako nasledovali tak zistis preco chce starsich. Statisticky by mali starsi chalosi byt ustalenejsi a maju schopnost ist za tym co chcu. Myslim si, ze tebe este chyba ta spravna muzska charizma co pride vekom...ale to neznamena ze teraz mas na dievca zabudnut. Popracuj na sebe, hlavne na svojej nestalosti, lebo to sa ti moze stat aj neskor vo vztahu a vsetko bude ok.
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

jaaj chalapce nejako moc si sa namotal...ako tak ked ju tak strasne chces tak to samozrejme skus, ale ber to trosku s rezervou! ta baba sama nevie co chce a podlamna je aj dost prelietava a na reci od 17tky by som si daval bacha...tak to teda skus ale nic si neslubuj lebo ked sa to nepodari tak na tom budes este horsie ako teraz lebo si mooooc namotany...
lukulus
Novice
Novice

Sak sme este mladi

Príspevok od používateľa lukulus »

Mate obaja cca 17. daj tomu cas,,, bud s nou,,a neries ci ta ma rada alebo nie. Nehaj to na nu...ona urcite nevydrzi, ak ta zacne lubit...urcite.

Preco sa ak chovala? Prva varianta: Hanbila sa ,ze ti to povedala, preto to potrebovala zakryt spravanim, ze existuju aj iny a ona nieje hlupa zalubena tapa.
Druha varianta: nevie co ma mozno robit, ma byt v tom momente s tebou, co to pre nu znamena, nevie ci si je ista. sak je mlada...za tri tyzdne sa maximalne namotas ale nezalubis.

A ci je prelietava? cosi....

;)
Napísať odpoveď