heh, ja som s mojou priatelkou okolo 6-7 mesiacov, nevem presne kolko ale tak niak!a v tych dajme tomu 7mesiacov sa dost vela stalo, na zaciatku to bolo hrozne, potom som uz nevydrzal to napetie a potreboval som troska zmenit uzemie tak som ju podviedol ale ona sama si zato moze, lebo nemala na nas vztah srat, ale berem aj do uvah aj to ze ja som bol jej prvy, no druhy vztah!a to bolo tak ze ona v jeden den odisla, niekam sa sesternicou prec, a ja som ostal s kamosmi a bolo take vystupenie a ja som sa tam zahladel do jednej baby a potom som sa knej prihovoril, rozpravali sme sa veelmi dlho asi 7hodin v kuse a naraz to prislo, prisiel okamih kedy to medzi nami zblklo a zacali sme sa bozkavat, bolo to krasne, ale ako to prislo tak aj odislo, mali sme pech, lebo tej mojej baby jedna sesternica(ano dalsia
lebo plynie ponaucenie!ak niekoho milujes, srdcom, tak je to to najlepsie a aj ked podvedies, vratis sa ktej, ktore to svoje srdce patri!a napriek prekzkam sme stale spolu, a ako videte ani po tych vsetkich veciach nic neochladlo, ba naopak viem ani rok to nebol, ale uz sme coto prezily!ale samozrejme moze sa stat ze naraz, to padne vsetko!ale zatial to podla mna nehrozi, lebo nas vztah zacal da sa povedat len teraz!a je to krasne!moja priatelka sa kumne stale vratila potom vsetko ako som ju podviedol, lebo vedela ze moze za to aj sama, a samozrejme aj ja!a preto vam chcem vsetkim povedat!ak milujete, miluje vas aj vasa polovicka, a ak si mate stale co povedat, ked nieste spolu a chybate si, tak to nemoze len tak rychlo odist!prikladom som ja sam!porozmyslajte!a napiste alebo zavolajte vasej babe, ze co pre vas znamena!hned to bude lepsie!a svoje citi, nezakyrvajte, ved co je na tom ak aj ta druha polovicka to zvas citi?NIC, je to krasne a nadherne, viem uz o com hovorim mal som vela bab ale aj po tom vsetkom toto je moj najlepsi!