"Chladnutie vztahu???"

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ETieNne
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ETieNne »

MystiQ asi to naozaj zalezi od vztahu, ja sa vacsinou stretavam s tym, ze skor muzi zabudaju na vyrocia a zeny su tie, ktore si pamataju presne datumy, este aj hodiny a minuty... aj oblecenie.

Ja si nastastie pamatam 90% dolezitych udalosti, a vyrocie si pripominame aj kazdy mesiac... nie oslavou, ale aspon ze sa o tom porozpravame, teda zaspominame si... ze dnes je **-teho :)

Johny141 o vztahoch a laske toho asi nevies vela, ak sa ti zda normalne podvadzat...a este hovorit, ze si za to mohla sama..

Keby moja priatelka srala na vztah, tak sa s nou porozpravam, chcel by som to riesit, trapilo by ma to... a keby to pokracovalo uz dlhsiu dobu, rozisiel by som sa s nou, a potom by som cakal co spravi... ci sa zmeni, ci bude o mna bojovat, ci si uvedomi koho stratila...

medzitym by som s nikym nechodil, lebo by som sa este spamataval z nasho rozchodu..

az potom by som zacal rozmyslat nad inou.. ano mozno keby som stretol aj skor nejaku co sa mi pacila... tak by som nad tym rozmyslal,ale neviem ci by som aj hned konal...

proste podviest niekoho dvakrat, ked s nim chodim.. a to je jedno co spravil... na to nenajdes ospravedlnenie..

neber to ako utok... ale ako moj nazor.

prepac, ale tvoj pribeh posobi ako pubertalno tinedzerska telenovela... a posobi to tak, ze nemas viac ako 17-18...
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

ETieNne napísal:
prepac, ale tvoj pribeh posobi ako pubertalno tinedzerska telenovela... a posobi to tak, ze nemas viac ako 17-18...
súhlas, a to maximálne.
K+
Tiež mi to pripadalo tak, povedať že ona môže za to že ju podvádzal.
Mal si sa s ňou rozísť a nie potom rozprávať ako ju miluješ a popri tom ju podvádzať.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

S tym vekom som bol este dost zhovievavy :roll:
Takemuto vztahu by som nepripisoval nijaku vaznost...

zabudol som sa vyjadrit k uplinkovej poznamke :roll:

Suhlasim... Je to asi ine ked ma clovek 40 a ked ma 20, ta vasen bude casom naozaj asi vyhasinat... (mozno su aj vynimky :?: )

Ale Laska moze byt taka ista aj v 70-ke ... prikladom su moji stari rodicia,stale vyzeraju ako mladi zamilovanci, dedko obas chyti babku za ruku a pobozka jej ju :oops:, ale najlepsie su jeho prihovory na rodinnych oslavach... ked opisuje celozivotny pribeh ich lasky :cry:

tak vidite.. ake chladnutie? :wink:
johny141
Star
Star

Príspevok od používateľa johny141 »

ETieNne napísal:MystiQ asi to naozaj zalezi od vztahu, ja sa vacsinou stretavam s tym, ze skor muzi zabudaju na vyrocia a zeny su tie, ktore si pamataju presne datumy, este aj hodiny a minuty... aj oblecenie.

Ja si nastastie pamatam 90% dolezitych udalosti, a vyrocie si pripominame aj kazdy mesiac... nie oslavou, ale aspon ze sa o tom porozpravame, teda zaspominame si... ze dnes je **-teho :)

Johny141 o vztahoch a laske toho asi nevies vela, ak sa ti zda normalne podvadzat...a este hovorit, ze si za to mohla sama..

Keby moja priatelka srala na vztah, tak sa s nou porozpravam, chcel by som to riesit, trapilo by ma to... a keby to pokracovalo uz dlhsiu dobu, rozisiel by som sa s nou, a potom by som cakal co spravi... ci sa zmeni, ci bude o mna bojovat, ci si uvedomi koho stratila...

medzitym by som s nikym nechodil, lebo by som sa este spamataval z nasho rozchodu..

az potom by som zacal rozmyslat nad inou.. ano mozno keby som stretol aj skor nejaku co sa mi pacila... tak by som nad tym rozmyslal,ale neviem ci by som aj hned konal...

proste podviest niekoho dvakrat, ked s nim chodim.. a to je jedno co spravil... na to nenajdes ospravedlnenie..

neber to ako utok... ale ako moj nazor.

Ale vy to celkovo nechapete ze ako to celkovo bolo!!
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Hmm.. tak co takto to napisat ako to bolo?? ako mame potom diskutovat ? :wink:
johny141
Star
Star

Príspevok od používateľa johny141 »

ETieNne napísal:Hmm.. tak co takto to napisat ako to bolo?? ako mame potom diskutovat ? :wink:
ak ma clovek cit, a ak sa baba zahrava s peoples citmi, 3-4 mesiace, a sere na vsetko, je jej uplne jedno, tak ten peoples potrebuje citit aku taku lasku, ja som ju podviedol, ano nemal, som, berem to!!ale stalo sa to preto lebo som chcel viac, a stymto som dokazal, zmenila sa, a je vsetko super!takze mozno ako priucka to bola dobra
Untitled
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Untitled »

ETieNne napísal:prepac, ale tvoj pribeh posobi ako pubertalno tinedzerska telenovela... a posobi to tak, ze nemas viac ako 17-18...
Vies skor by som povedal tak 15 ludia v 17 uz celkom aj rozmyslaju :) Ale inac pripada mi to ako totalne detsky vztah :)
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Untitled napísal:Vies skor by som povedal tak 15 ludia v 17 uz celkom aj rozmyslaju :) Ale inac pripada mi to ako totalne detsky vztah :)
ved ako som napisal neskor...
ETieNne napísal:S tym vekom som bol este dost zhovievavy :roll:
Takemuto vztahu by som nepripisoval nijaku vaznost...
mas pravdu, to su este detske vztahy, jedine co by som radil takym ludom, je nebrat to smrtelne vazne, a trochu pockat s tymi vztahmi..
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

tiewz odporucam,,,nebrat taketo vztahy vazne,,neoplati sa to,,i ked ja som ten posledny co vam ma rozpravat ze to nemate brat vazne,,ale tak vravim s vlastneho ponaucenia,,myslim ze je lepsie ked je to zalozene na tom "paceni" a nie laske,,,potom su aj tie rozchody lahsie :(
maryinka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: "Chladnutie vztahu???"

Príspevok od používateľa maryinka »

SaNDRiTTa_2H napísal:Zaujimal by ma vas nazor na tuto temu.. Ako vnimate vas vztah po dlhej dobe (teda ak s tym mate skusenosti) ci sa nieco zmeni ci akoby opadlo to poblaznenie a podobne.. Dakujem :)
keďže zajtra oslávime s priateľom piate výročie vzťahu, tak by som ti o tom vedela veľaaa napísať..no, na začiatku bolo obrovské pobláznenie,nazvime to láska na prvý pohľad, spoločné spoznávanie, bozky, dotyky, ale sex prišiel až podstatne neskôr..a to bol ten zlom, prečo sme tak dlho spolu..si myslím :)
C.Z.Jones napísala v jednom časopise, že čím dlhšie žena chlapa naťahuje , tým dlhší je vzťah..no u mňa sa to potvrdilo..
po 3rokoch, keď sme sa už dokonale poznali a aj naše rodiny, tak to začalo byť inééé..už nám srdiečka v očiach neblikali a začali sme si uvedomovať, že naša láska už nie je prvotným pobláznením a rozčarovaním , ale posunula sa už na ďalší "level", ak sa to tak dá nazvať...
prežili sme spolu všeličo, ale dodnes sme spolu a uvedomujeme si, že aj keď nie sme už do seba zaľúbení ako v prvé dni a mesiace, takže si máme ešte stále čo spolu povedať, smeje sa spolu a je nám proste spolu dobre...
myslím, že v takýchto dlhších vzťahoch je najdôležitejšia komunikácia, dôvera a pravdaže aj cit = LÁSKA :!:
maryinka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maryinka »

johny141 napísal:...
..ty nie si zrely na vztah..tvoje podrazy boli ubohe a darmo sa vyhovaras na nu,keby ju milujes, tak to NESPRAVIS :!: :!: :!:
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Suhlasim s maryinkou z predoslej a aj z tejto strany. To prvotne poblaznenie vyprcha. Povedal by som, ze az po tom vyprchani nastava naozajstna "laska" :) Je tazie povedat "milujem ta" po 3 rokoch nez po 2 mesiacoch. Je to o tom, ze si na seba tak navyknete, ze sa bez toho druheho citite "nekompletny". Nemam sice velmi dlhy vztah (2 roky), ale prezili sme spolu vselico. Dobre aj zle. Mam taky pocit, ze sa to teraz ustalilo na vybornej "hladine".
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kwetinka »

..urcite ze zmeni..najme to, ze sa uz poznate lepsie..tym padom riesite kazdu situaciu inac..a koli tomu ze viete ako by to teoreticky mohlo dopadnut, snazite sa to riesit inak, tak ako by to partner od vas necakal a koli tomu niekedy dojde k takemu studenemu prilivu..ale vsetko ide napravit:)teda ak obaja chcu
Napísať odpoveď