Ja si nastastie pamatam 90% dolezitych udalosti, a vyrocie si pripominame aj kazdy mesiac... nie oslavou, ale aspon ze sa o tom porozpravame, teda zaspominame si... ze dnes je **-teho
Johny141 o vztahoch a laske toho asi nevies vela, ak sa ti zda normalne podvadzat...a este hovorit, ze si za to mohla sama..
Keby moja priatelka srala na vztah, tak sa s nou porozpravam, chcel by som to riesit, trapilo by ma to... a keby to pokracovalo uz dlhsiu dobu, rozisiel by som sa s nou, a potom by som cakal co spravi... ci sa zmeni, ci bude o mna bojovat, ci si uvedomi koho stratila...
medzitym by som s nikym nechodil, lebo by som sa este spamataval z nasho rozchodu..
az potom by som zacal rozmyslat nad inou.. ano mozno keby som stretol aj skor nejaku co sa mi pacila... tak by som nad tym rozmyslal,ale neviem ci by som aj hned konal...
proste podviest niekoho dvakrat, ked s nim chodim.. a to je jedno co spravil... na to nenajdes ospravedlnenie..
neber to ako utok... ale ako moj nazor.
prepac, ale tvoj pribeh posobi ako pubertalno tinedzerska telenovela... a posobi to tak, ze nemas viac ako 17-18...