|
|
|
| Autor |
Správa |
Aiden Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.04.2007 Príspevky: 968 Bydlisko: Mors Certa, Vita Incerta Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 1738 Bydlisko: Offline.. Karma: 
|
Zaslal: 03 Jan 2008, 1:28 Predmet: |
|
|
| Aiden napísal: |
super "kvalita" postov  |
tak precital som si niektore prispevky od tohto uzivatela..a nic zle na nich nevidim. predstav si situaciu, zaregistrujes sa na hojkovi, zaujimas sa o filmy a hudbu, ides rovno do temy kultura a tam prispievas posthuntingom by sa dal nazvat aj ten tvoj prispevok a kludne aj tento moj..ja som len chcel povedat, aby si neposudzoval len podla toho, ze vidis niekoho nick parkrat pod sebou
edit/Aiden-tak to potom sorry
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Aiden Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.04.2007 Príspevky: 968 Bydlisko: Mors Certa, Vita Incerta Karma: 
|
Zaslal: 03 Jan 2008, 1:38 Predmet: |
|
|
nie mne neslo o to vidiet jeho meno viac krat, ale vsade kde som pozrel, bol jeho prispevok s 0 informacnou hodnotou...ako teraz checkujem ma ich o "par" menej - niektore som reportol ja a niektore uz boli...takze uz si pozeral zrejme neskoro ...
ale boli hodnotne asi ako tento
|
|
| Návrat hore |
|
 |
bollech Light Expert

Stav:  Založený: 14.09.2007 Príspevky: 74
Zaslal: 03 Jan 2008, 21:46 Predmet: |
|
|
| Ach chlapec nech sa stara o seba a nie buzerovat inych ....... dik ze si sa zastal Key5ers0ze ..dik.... vieš niektorí si myslia že su stopercentní a preto sa seru do inych...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
cor3 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.12.2007 Príspevky: 395 Bydlisko: Východ Karma: 
|
Zaslal: 08 Jan 2008, 12:28 Predmet: |
|
|
No sak ked je niekto nový na fóre, jasne ze zacne prispievat do kazdej temy? ci nie? ale posthunting je podla mna ked niekto niekolko prispevkov napíše do jednej temy.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Thek_SVK Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2007 Príspevky: 772 Bydlisko: za karmu prosim podpis :) Karma: 
|
Zaslal: 08 Jan 2008, 15:53 Predmet: |
|
|
ale no, priznajte sa kto neposthuntoval ked sa registroval na hojka ?
ja urcite ano apson prve 2 tyzdne, hrozne som sa vyzival v tom ze uz mam 70 prispevkov....
|
|
| Návrat hore |
|
 |
fizz Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.06.2007 Príspevky: 845 Bydlisko: Mama, we all go to hell.. Karma: 
|
Zaslal: 08 Jan 2008, 17:01 Predmet: |
|
|
| Theking napísal: |
kto neposthuntoval ked sa registroval na hojka ?
|
Ja. Onanujem na inymi vecami ako su cisla
//eroticke casopisy, filmy, sms od usera Shark NX
|
|
| Návrat hore |
|
 |
mystique VIP

Stav:  Založený: 07.03.2005 Príspevky: 2010
Zaslal: 08 Jan 2008, 17:52 Predmet: |
|
|
| fizz napísal: |
| Ja. Onanujem na inymi vecami ako su cisla |
napriklad ?
//user shark NX by sa mal viac snazit, je toho pomerne dost
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7160 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 08 Jan 2008, 19:36 Predmet: |
|
|
| ale no, priznajte sa kto neposthuntoval ked sa registroval na hojka ? |
JA... pretoze som sa registroval len kvoli TOCA 3..
vtedy som ledva vedel poslat prispevok.. ine temy ma nezaujimali a nevedel som ani co je spamm
a tak ci tak.. nikdy som nenahanal prispevky
|
|
| Návrat hore |
|
 |
piton Medium Professional

Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 1035 Bydlisko: Hnojisko(J9) Karma: 
|
Zaslal: 08 Jan 2008, 21:57 Predmet: |
|
|
ja urcite ano apson prve 2 tyzdne, hrozne som sa vyzival v tom ze uz mam 70 prispevkov....  |
priznavam sa... prve mesiace som iba tahal
Ale toto uz je fakt OT
|
|
| Návrat hore |
|
 |
bolek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.03.2007 Príspevky: 1672 Bydlisko: my own off-world Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2008, 0:01 Predmet: |
|
|
| ale no, priznajte sa kto neposthuntoval ked sa registroval na hojka ? |
Ja som sa bála, že dostanem basu, tak radšej nie.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Sagittarius Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2007 Príspevky: 748 Bydlisko: TR, K. Bane, ZA Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2008, 0:45 Predmet: |
|
|
Ja som hneď za svoj prvý príspevok na hojku dostal ban ... Urobili sme s kamarátom pre kamarátku stránku (žiadna kvalitná stránka, sparvili sme to len preto, aby sme ju potešili)...a chcel som, aby ju videl aj niekto iný, tak som sa registroval na hojko, založil tému a dal ju tam...ale v celom príspevku nebolo nič len odkaz na tú stránku (myslím, že sem ho teraz môžem dať sem).
Ale hneď som sa registroval opäť. Potom som vôbec neprispieval, ani som sem nejako extra nechodil. Iba pred maturitami som pozeral, či tu nie sú nejaké témy alebo testy z matiky a napísal som sem zopár príspevkov. Potom sem opäť prestal chodiť. Keď som raz hľadal nejaké zamilované citáty, tak som opäť natrafil na hojko a začal som čítať sekciu LVP a neskôr som začal aj prispievať do sekcie LVP, Šport a neskôr aj ďalších. A môžem povedať, že niektoré príspevky by sa naozaj dali nazvať posthuntingom, ale čo už...ale keby som si chcel naozaj zaspamovať, tak to môžem spraviť na fóre našej bývalej triedy a to bez následkov
|
|
| Návrat hore |
|
 |
elessar Amateur

Stav:  Založený: 22.08.2005 Príspevky: 13
Zaslal: 12 Feb 2008, 23:22 Predmet: |
|
|
ja urcite ano apson prve 2 tyzdne, hrozne som sa vyzival v tom ze uz mam 70 prispevkov.... :? :D |
pridavam sa do fronty neprispievajucich :)
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2007 Príspevky: 1354 Bydlisko: Humenné Karma: 
|
Zaslal: 14 Feb 2008, 21:45 Predmet: |
|
|
| POZRITE SA NA TEMU NAJ HLASKY A CO TAM VAMPISS CI AKO SA VOLA VSETKO POPISAL PANA BO*A SA AZ CUDUJEM NOVYM UZIVATELOM
|
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3713 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 14 Feb 2008, 23:23 Predmet: |
|
|
Ja som "posthuntoval", ale k veci, si este pamatam prvu ss, teda este ju tam aj niekde mam skrytu...tak nie...:/...asi moja schranka predsa len nebude mat kapacitu cez 2000% ako som povodne dufal. Proste mi napisal chlapik ze na com ficim, alebo daco podobne, lebo som mal za tyzden cca 517 prispevkov, alebo tak nejak ...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|