posthunting nie je, ked niekto radradom odpoveda na prispevky, ku ktorym ma skutocne co napisat. Preto sa neda pozriet na vypis tem, kde posledny pohyb spravila dana osoba, lebo podla toho nezhodnotis, ci napisala 2-3 slovnu odpoved ktorou vlastne nic nenapisala, alebo si dala skutocne zalezat a ten prispevok za nieco stoji. Teda o posthuntingu nerozhoduje ani tak kvantita, ako "kvalita"
//autoeditácia príspevku ( 19 Aug 2008, 23:08 )
omfg Ale vyjadril sa chalan
Šu-do, podľa mňa v tejto téme nemá Nancy čo robiť. Posthunt to podľa mňa nie je, pretože písala celkom normálne príspevky dokonca aj s malou alebo aj väčšou hodnotou. Síce tu oživila dosť tém, ale od posthuntu to má dosť ďaleko.
ja si prechadzam forum od hora dole a co ma zaujme a mam k tomu co povedat tak prispejem. nepovazujem sa za posthnutera. forum je na to aby som mohol vyjadrit nazor. nerobim to kvoli poctu prispevkov.
A este v tom pokracuje...vacsina prispevkov nie je velmi duchaplna, no vacsinou ako tak k teme.
//tak uz nie, asi po 4tom prispevku s textom "Heh" som sa rozhodol to na jeden den ukoncit.
/// http://www.hojko.com/search.php?search_author=sigma