|
| Autor |
Správa |
Shadow_blaster Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.02.2006 Príspevky: 192 Bydlisko: lavicky Karma: 
|
Zaslal: 12 Feb 2006, 21:25 Predmet: |
|
|
| tak po prve moderatori tu su pretoze tu musia neaky byt a po druhe kua vysvetli mi niekto co to do pekla znamena ten spam??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
The Devil Medium Professional

Stav:  Založený: 10.10.2005 Príspevky: 1217 Bydlisko: Košice city Karma: 
|
Zaslal: 12 Feb 2006, 21:41 Predmet: |
|
|
| Shadow_blaster napísal: |
| tak po prve moderatori tu su pretoze tu musia neaky byt a po druhe kua vysvetli mi niekto co to do pekla znamena ten spam??? |
Nevyžiadaná reklama.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
[hawkeye] Light Star

Stav:  Založený: 15.01.2006 Príspevky: 264
Zaslal: 12 Feb 2006, 23:15 Predmet: |
|
|
Proste reaguješ na niečo len kvôli tomu aby si mal príspevok. Napr. vie mi niekto poradiť v blabla? a niekto napíše: neviem, lebo nemám blabla.
a spam je aj tá spomenutá nevyžiadaná reklama. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4624
Zaslal: 13 Feb 2006, 2:18 Predmet: |
|
|
Klikni sem a zistis co je to spam  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MS FRANKY King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2005 Príspevky: 1852 Bydlisko: Stromwind-druha budova vľ Karma: 
|
Zaslal: 20 Feb 2006, 22:20 Predmet: |
|
|
| Ja tu dam odkaz na svoje forum kde mám jedného spammera ktorý je však psychicky chorí.. link bude ak to povoli nejaky moderator |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomexx King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.11.2004 Príspevky: 1707 Bydlisko: BB/BA Karma: 
|
Zaslal: 04 Mar 2006, 11:56 Predmet: |
|
|
Staci vypnut zobrazovanie poctu prispevkov a ranky pri mene a je to... Posthunting zmizne zo dna na den.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3713 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 04 Mar 2006, 11:59 Predmet: |
|
|
| tomexx napísal: |
Staci vypnut zobrazovanie poctu prispevkov a ranky pri mene a je to... Posthunting zmizne zo dna na den.  |
toto je good point hmm. Ale posthunting je tiez len nasledkom lenivosti uzivatela. Proste sa mu nechce editovat spravu tak zalozi dalsiu a dalsiu a dalsiu...a hocikedy niekto napise len "ano!" " ", alebo "aj ja si to myslim"... |
|
| Návrat hore |
|
 |
psycho Medium Star

Stav:  Založený: 14.11.2004 Príspevky: 303 Bydlisko: Sliac Karma: 
|
Zaslal: 04 Mar 2006, 12:17 Predmet: |
|
|
| tomexx napísal: |
u nas to tez nepomohlo vypnut, ide skor o "vyzretost" publiku a modov podla mna ako zvladaju spamerov a zvysnych kktov |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13477 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 04 Mar 2006, 12:47 Predmet: |
|
|
| psycho napísal: |
| u nas to tez nepomohlo vypnut, ide skor o "vyzretost" publiku a modov podla mna ako zvladaju spamerov a zvysnych kktov |
bojovat s tou vyzretostou je tazke. Ale verim ze casom (mozno rok) dospeje forum do stadia, ked tu bude komunita, ktora sama potlaci akekolvek naznaky posthunterstva a offtopicu. (dufam) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Saq.utd Star

Stav:  Založený: 01.11.2004 Príspevky: 572
Zaslal: 04 Mar 2006, 13:59 Predmet: |
|
|
| to co tu zase riesite za keketiny sak nech si ma kazdy kolko chce prispevkov |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13477 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 04 Mar 2006, 14:11 Predmet: |
|
|
| Saq.utd napísal: |
| to co tu zase riesite za keketiny sak nech si ma kazdy kolko chce prispevkov |
je podla teba normalny prispevok "super!", "to je dobre!" " " ... atd? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Saq.utd Star

Stav:  Založený: 01.11.2004 Príspevky: 572
Zaslal: 04 Mar 2006, 16:43 Predmet: |
|
|
| t0m4s3 napísal: |
je podla teba normalny prispevok "super!", "to je dobre!" " " ... atd? |
mne to je uplne jedno.
ak si niekto mysli ze je nieco "super" tak nech to napise.ci to musi napisat aspon 4 riadkovy prispevok a pouzit v kazdej vete niake cudzie slovo...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6439 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 04 Mar 2006, 16:44 Predmet: |
|
|
mne to je uplne jedno.
ak si niekto mysli ze je nieco "super" tak nech to napise.ci to musi napisat aspon 4 riadkovy prispevok a pouzit v kazdej vete niake cudzie slovo...  |
Jasne, ze nie, ale podla mna odpoved len "super", "ano", "nie" a pod. nie je vhodna odpoved to diskusie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

|
Zaslal: 04 Mar 2006, 18:22 Predmet: |
|
|
mne to je uplne jedno.
ked nemas co k danej veci povedat tak sa nevyjadruj vobec. Vidim ze tato tema sa tyka aj teba - prispevok za kazdu cenu a este sa ti to zda normalne. A tu provokaciu ("super") si odpust, inak sa to bude riesit. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2664
Zaslal: 05 Mar 2006, 16:41 Predmet: |
|
|
Ale ved tento thread neni o "super" ani o "ok" ale o tom,ze ludia nevedia pouzit edit a napisu aj 3 posty pod seba v rade.
btw:naco 3 dni basa pre saq.utd?si niekto potreboval zvysit ego?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|