sa spytaj mi-chaua on tam ma tusim volaku veducu funkciuJV napísal:čo je Fizzfr klub?
Cim to je? Doba? Choroba?
-
midnight_man
Guru
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
S fizz po dlhsej dobe suhlasim...
midnajt neviem o tom, zeby niekde urazala Teba, zato ze Ty si sa dajakym sposobom nasla v tom co pisala, to jej chyba nie je.
Cela tato tema mi pride...stazujme sa aka je strasna doba a my chudatka, posledne zvysky normalneho ludstva sme tu strateni...ach strasne kecy. Namiesto toho, aby ste hladali tych normalnych ludi, ktorych verte tomu ci nie, je a vzdy bolo a vzdy bude ohromne mnozstvo vsade okolo Vas, tak tu vyplakavate ako su nikde neni normalne dievcata...Vzdy boli skupinky, ktore ludom prekazali, otto su tie v dnesnej dobe. A uz som to pisal, vobec ich nie je tolko, skrakta ked Vam vadia, viac ich vnimate, to je cele.
Neviem kde zijete, ale zoberme si nasu triedu. Mame tam 23 dievcat, mame tam aj taketo pipky, asi 2...su hlucne, je ich pocut na celu triedu ale stale su len dve...Idem vecer do nejakeho podniku a cuduj sa svete, je tam milion normalnych dievcat...Neviem, ci zijem v nebeskom kralovstve alebo len otvaram oci...
//Fabo fajn postreh
.
midnajt neviem o tom, zeby niekde urazala Teba, zato ze Ty si sa dajakym sposobom nasla v tom co pisala, to jej chyba nie je.
Cela tato tema mi pride...stazujme sa aka je strasna doba a my chudatka, posledne zvysky normalneho ludstva sme tu strateni...ach strasne kecy. Namiesto toho, aby ste hladali tych normalnych ludi, ktorych verte tomu ci nie, je a vzdy bolo a vzdy bude ohromne mnozstvo vsade okolo Vas, tak tu vyplakavate ako su nikde neni normalne dievcata...Vzdy boli skupinky, ktore ludom prekazali, otto su tie v dnesnej dobe. A uz som to pisal, vobec ich nie je tolko, skrakta ked Vam vadia, viac ich vnimate, to je cele.
Neviem kde zijete, ale zoberme si nasu triedu. Mame tam 23 dievcat, mame tam aj taketo pipky, asi 2...su hlucne, je ich pocut na celu triedu ale stale su len dve...Idem vecer do nejakeho podniku a cuduj sa svete, je tam milion normalnych dievcat...Neviem, ci zijem v nebeskom kralovstve alebo len otvaram oci...
//Fabo fajn postreh
-
midnight_man
Guru
Vigor kdo sa stazuje? kdo tu narieka? co to meles vole? 3x som tu pisal ze tato tema ma viac menej informacno-upozornovaci charakter.Ze jej cielom nieje sa tu vyplakavat nad tym ake su baby ale len zhodnotit iste veci.Ludia ja netvrdim ze vsetky dievcata su take, neobracajte vsetko. Jasne ze su aj normalne dievcata s ktorymi sa da normalne pokecat, vybehnut vonka a podobne, bez toho aby sme si potom buchali hlavu o stenu. Tak isto sa najdu paralelne typy aj u nas chalanov, nikdy som nepovedal, ze nie.kua clovek aby tu vsetko dodatocne vysvetloval a dopisoval, to robila ŠTB pred 1989, ze obracala vsetko v neprospech konkretnej osoby. nehladajte silou mocou nieco do coho rypat!
Len tak pozries na podnik plny ludi a hned usudzujes ze su vsetci normalni?Alebo nezapadali do naseho opisu?Vigor napísal:S fizz po dlhsej dobe suhlasim...
neviem kolko tem mas v LVP ale na fore to uz je klasika ze sa to rozdeli na 2 tabory a alebo 1vAll a podbe do bitky, ale tak fizz ma aj v dacom pravdu....midnight_man napísal:Vigor kdo sa stazuje? kdo tu narieka? co to meles vole? 3x som tu pisal ze tato tema ma viac menej informacno-upozornovaci charakter.Ze jej cielom nieje sa tu vyplakavat nad tym ake su baby ale len zhodnotit iste veci.Ludia ja netvrdim ze vsetky dievcata su take, neobracajte vsetko. Jasne ze su aj normalne dievcata s ktorymi sa da normalne pokecat, vybehnut vonka a podobne, bez toho aby sme si potom buchali hlavu o stenu. Tak isto sa najdu paralelne typy aj u nas chalanov, nikdy som nepovedal, ze nie.kua clovek aby tu vsetko dodatocne vysvetloval a dopisoval, to robila ŠTB pred 1989, ze obracala vsetko v neprospech konkretnej osoby. nehladajte silou mocou nieco do coho rypat!
Ako ano, ale to sa da ked prides normalne do nejakeho slusneho podniku, ale co o ludoch zistis ked tam hraje neustale DUC-DUC-DUC a mas problem prejst 2m lebo cely obraz blika jak svina.Vigor napísal:Skratka...pridem do podniku a tam ako som pisal, pocujes ludi, pocujes ako komunikuju, da sa pozorovat ich prejav a daju sa tak ludia priblizne odhadnut. Ked sa s ludmi budes aj zoznamovat, spoznas vela skvelych ludi...to som tym chcle povedat.
/polnoc : ohľadom tých 20 -30 ročných... všetko to má jednostranné myslenie a na tomto svete neexistuje výnimka... toto si ešte nevie nič vážiť...
a ku tým "baličom" : ich inteligencia môže byť vysoká ,avšak degraduje to ich úbohosť a schopnosť ísť len na najľahší cieľ...
no vidím 15ročnú, naivnú ,proste sexuálny objekt...
skrátka: no čo užijem si však na tom ja stratu mať nebudem namotám si ju (popričom ona zruinuje nejakých ľudí, ktorí by možno pre ňu aj život dali a ktorými kvôli mne opovrhne a odmietne pre to že má zdanlivo mňa...) a potom sa na ňu vys*rem pretože už mám zrazu dačo lepšie (či dalšiu 15 alebo inú...) ona bude mať traumy a samozrejme ani nedá šancu takým ako pred tým, čo im na nej skutočne záleží pretože im neverí... v horšom prípade sa nepoučí a namotá si ju samozrejme další... a cyklus sa opakuje... až kým nedôjde ku terminácii ,ktorá sa rovná uvedomeniu sa ,čo však sa ku tomu dostane ťažko lebo nemá nikoho ,kto by ju na to naviedol...
hovorím z vlastnej skúsenosti zažívam ten horší prípad...
a bohužiaľ sa stále len trápim... pretože pre niekoho sú všetci lepší len ja,koho stále niekam volá nie. (fakt otázka NAČO ma sakra potom volá niekam...)
a čo ma štve ešte viac že ja nájdem nejaký spôsob zábavy a ona si z neho spraví zoznamku a začne flirtovať z mojímy kamošmi... no amen s týmto...
mám na mysli veci od podniku až po hru WoW z ktorej si zoznamku spraví tiež pretože sú tam "super zlatí chlapci ,čo sú na mňa milí a pošlú mi to a to a povedia mi že ma milujú (nevadí že ma videli 1 krát v živote a aj tak to berie vážnejšie ako niekoho ,kto ju miluje 3 roky )) demencia...
PS: čakám K- ale je to môj názor a meniť ho nemienim... aj ked je krutý...
a ku tým "baličom" : ich inteligencia môže byť vysoká ,avšak degraduje to ich úbohosť a schopnosť ísť len na najľahší cieľ...
no vidím 15ročnú, naivnú ,proste sexuálny objekt...
skrátka: no čo užijem si však na tom ja stratu mať nebudem namotám si ju (popričom ona zruinuje nejakých ľudí, ktorí by možno pre ňu aj život dali a ktorými kvôli mne opovrhne a odmietne pre to že má zdanlivo mňa...) a potom sa na ňu vys*rem pretože už mám zrazu dačo lepšie (či dalšiu 15 alebo inú...) ona bude mať traumy a samozrejme ani nedá šancu takým ako pred tým, čo im na nej skutočne záleží pretože im neverí... v horšom prípade sa nepoučí a namotá si ju samozrejme další... a cyklus sa opakuje... až kým nedôjde ku terminácii ,ktorá sa rovná uvedomeniu sa ,čo však sa ku tomu dostane ťažko lebo nemá nikoho ,kto by ju na to naviedol...
hovorím z vlastnej skúsenosti zažívam ten horší prípad...
a bohužiaľ sa stále len trápim... pretože pre niekoho sú všetci lepší len ja,koho stále niekam volá nie. (fakt otázka NAČO ma sakra potom volá niekam...)
a čo ma štve ešte viac že ja nájdem nejaký spôsob zábavy a ona si z neho spraví zoznamku a začne flirtovať z mojímy kamošmi... no amen s týmto...
mám na mysli veci od podniku až po hru WoW z ktorej si zoznamku spraví tiež pretože sú tam "super zlatí chlapci ,čo sú na mňa milí a pošlú mi to a to a povedia mi že ma milujú (nevadí že ma videli 1 krát v živote a aj tak to berie vážnejšie ako niekoho ,kto ju miluje 3 roky )) demencia...
PS: čakám K- ale je to môj názor a meniť ho nemienim... aj ked je krutý...
-
reznick
Medium Star
No demencia... ja by som tak slova nepouzival. Uz len preto lebo skus prehodnotit tvoje spravanie. Milujes niekoho 3 roky, niekeho kto na teba vyslovene sere ale ak je uz naozaj zle vie za ked sa na teba usmeje znova to bude akotak OK. Skus si premysliet co si na tej babe tak vazne cenis ze ti to zato stoji. Alebo ju tiez len chces MAT? Prepac ale mne tvoje konanie pride prinajmensom tak isto dementne ako jej...Sorgblad napísal:mám na mysli veci od podniku až po hru WoW z ktorej si zoznamku spraví tiež pretože sú tam "super zlatí chlapci ,čo sú na mňa milí a pošlú mi to a to a povedia mi že ma milujú (nevadí že ma videli 1 krát v živote a aj tak to berie vážnejšie ako niekoho ,kto ju miluje 3 roky )) demencia...
-
reznick
Medium Star
Vymenovat dovody preco to robi to by bolo na dlho... Ale hlavnou pricinou je podla mna jej NEISTOTA. Ja nechcem radit ale ked chces tu situaciu niekam posunut tak bud sam sebou a nie jej priveskom. Premyslaj nad svojim spravanim z pohladu tretej osoby, ja viem ze je to tazke ale ono to casom pride.Sorgblad napísal:ale prečo sakra robí takéto cctiny...
... a este na zaver jemne na nu kasli. Aj ona si ta bude viac vazit ked zisti ze mas svoj nazor za ktorym si stojis. Ono mozno cela tato situacia skonci na prvy pohlad zle ale ber to ako dobru skolu. Ak sa s toho dokazes poucit v buducnosti sa ti to zide.
Este raz: bud sam sebou
-
midnight_man
Guru
Tak tu vam nieco poslem...Je to sice byvala spoluziacka so ZS ale nevadi..skoro som spadol na rit ked som to cital
Nakoniec prisla s napadom ze mu to nepovie a ze ostane aj s nim aj s nim... moj ty boh
Kód: Vybrať všetko
Suzannka (00:42:28 8/05/2008)
mam velkyyyyyyyyyyy problem
Xterm (00:42:39 8/05/2008)
hah aky?
Suzannka (00:42:42 8/05/2008)
Suzannka (00:42:45 8/05/2008)
chaln
Xterm (00:42:50 8/05/2008)
a co snim?
Suzannka (00:42:50 8/05/2008)
noo s frajerom