Cim to je? Doba? Choroba?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Sorgblad
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sorgblad »

reznick napísal:...
možno je to dementné to môžeš mať pravdu... ale prečo sakra robí takéto cctiny... :cry: ako to že ma volá tam a tam...
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Sorgblad napísal:ale prečo sakra robí takéto cctiny...
Vymenovat dovody preco to robi to by bolo na dlho... Ale hlavnou pricinou je podla mna jej NEISTOTA. Ja nechcem radit ale ked chces tu situaciu niekam posunut tak bud sam sebou a nie jej priveskom. Premyslaj nad svojim spravanim z pohladu tretej osoby, ja viem ze je to tazke ale ono to casom pride.
... a este na zaver jemne na nu kasli. Aj ona si ta bude viac vazit ked zisti ze mas svoj nazor za ktorym si stojis. Ono mozno cela tato situacia skonci na prvy pohlad zle ale ber to ako dobru skolu. Ak sa s toho dokazes poucit v buducnosti sa ti to zide.
Este raz: bud sam sebou
Sorgblad
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Sorgblad »

hej práve to som po dnešku pripravený urobiť...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Tak tu vam nieco poslem...Je to sice byvala spoluziacka so ZS ale nevadi..skoro som spadol na rit ked som to cital

Kód: Vybrať všetko

Suzannka (00:42:28 8/05/2008)
mam velkyyyyyyyyyyy problem

Xterm (00:42:39 8/05/2008)
hah aky?

Suzannka (00:42:42 8/05/2008)

Suzannka (00:42:45 8/05/2008)
chaln

Xterm (00:42:50 8/05/2008)
a co snim?

Suzannka (00:42:50 8/05/2008)
noo s frajerom

Suzannka (00:42:54 8/05/2008)
ehm

Xterm (00:42:59 8/05/2008)
ehm?

Suzannka (00:43:04 8/05/2008)
dnes som spoznala ineho......

Xterm (00:43:07 8/05/2008)
kriiza

Xterm (00:43:13 8/05/2008)
ach boze

Xterm (00:43:21 8/05/2008)
aj teba to cvhytilo

Xterm (00:43:31 8/05/2008)
nic nove :D

Suzannka (00:43:43 8/05/2008)
no ha ha

Suzannka (00:43:47 8/05/2008)
mne do smiech unie je

Suzannka (00:43:51 8/05/2008)
nevem co mam robit

Suzannka (00:43:52 8/05/2008)

Suzannka (00:44:53 8/05/2008)
chapes

Xterm (00:45:00 8/05/2008)
hm

Suzannka (00:45:08 8/05/2008)
aj tak sa stale hadam s frajerom

Suzannka (00:45:15 8/05/2008)
aaa nie je to na dobrej ceste

Xterm (00:45:20 8/05/2008)
ved jasne :D clovek si najde zamienku ked chce

Suzannka (00:45:28 8/05/2008)
lenze mu nevem ako mam povedat ze mam ineho

Xterm (00:45:40 8/05/2008)
tak ako teraz mne

Suzannka (00:45:49 8/05/2008)
ako

Suzannka (00:45:59 8/05/2008)
to nie je take jednoduche

Suzannka (00:46:03 8/05/2008)
ako si myslis

Xterm (00:46:05 8/05/2008)
ale je

Suzannka (00:46:28 8/05/2008)
ee

Xterm (00:46:35 8/05/2008)
ale je

Suzannka (00:46:36 8/05/2008)
nevem ako mu to mam povedat

Xterm (00:46:40 8/05/2008)
cim skor mu to povies tym lepsie
Nakoniec prisla s napadom ze mu to nepovie a ze ostane aj s nim aj s nim... moj ty boh
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ja by som ju zdrbal...normalne by som jej to vysvetlil..
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

midnight_man napísal:...[/code]Nakoniec prisla s napadom ze mu to nepovie a ze ostane aj s nim aj s nim... moj ty boh
ako bez urazky ale ta tovja kamoska je riadna <>
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

jj zenske ket sa chcu rozit tak povedat to na rovinu je u nich ta posledna moznost.. klasicky postup je ignorace, pripadne podvadzanie, spravaju sa jak je*le.. chcu dosiahnut aby chalan dal kopacky im.. a ket chalan nic nechape a uz je totalne mimo, potom nanho vyvali konecne ze sa s nim chce rozist pritom by mu usetrila tolko trapenia.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

brainwirm napísal:jj zenske ket sa chcu rozit tak povedat to na rovinu je u nich ta posledna moznost.. klasicky postup je ignorace, pripadne podvadzanie, spravaju sa jak je*le.. chcu dosiahnut aby chalan dal kopacky im.. a ket chalan nic nechape a uz je totalne mimo, potom nanho vyvali konecne ze sa s nim chce rozist pritom by mu usetrila tolko trapenia.
presne tak, nasracku vztah
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Tá babena musí byť dobre je*nutý človek.. :roll: alebo má cca 14 rokov.. :? ja fakt neviem, čo si mám o tomto správaní myslieť.. asi by som jej povedal, čo je vo veci.. jednoducho, priamo a stručne, pretože inak to asi nepochopí a trpieť bude len chalan, aj keď sa s ňou možno stále háda..
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Ona mu predsa nechce ubližiť... :roll:
  • Dievčatko si asi neuvedomuje že sa zahráva s citmi, paradox je že stále len počúvam "to len chlapi sú svine"....
midnight_man
Guru
Guru

Ked sa na to kukam troska z dalsia...vidim ze je to doba, kedze ju poznam od ZS, viem aka bola a ze takato nebola.Bolo to normalne dievca s ktorym sa dalo pokecat a bez toho aby sa hrala na namyslenu pani...Takych sme v triede mali dost...ona tam nepatrila.No prisiel gympel...piatkove vyrazacky do mesta..presiel rok....a ja som zbadal ze je z nej iny clovek ala moj prispevok....ani som jej to nevysvetloval ..len som jej napisal "si dopadla" a letela do ignore listu...
si.ska
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa si.ska »

prva pripomienka-preco si to adresoval dievcatam?myslis ze opacne pohlavie v niecom zaostava?s tvojim nazorom suhlasim,ale niektore veci typu-ze dievcata su emocionalne labilne,a potrebuju mat 99 percent kamaratov a priatelov,ze v 15 maju 7 meho chalana-ma dost udivili..skus sa pozriet aj na chalanov v tom veku..a keby len v tom veku,niektorych ludi-(tym myslim obidve pohlavia)to neprejde mozno ani do 30..a je stale lepsie ked si to odzije v mladosti,ako to robit este aj potom..je ina doba-co uz..ak sa ti nepaci dnesna mladez tak si ju nevsimaj..asi sa pozeras na zlych jedincov s ktorych si si urobil ten priemer:lol: ja poznam vacsinu ludi ktory su normlalny,a asi je to tym ze ti ostatni ma nezaujmaju..
a to ze im naleju schvalujem,lebo aj ja patrim do tej vekovej kategorie :P ale tak keby nenaliali,tak do polhodiny je to vybavene a chlasta sa aj tak..ja sa stretavam s ludi co do tej tvojej sablony nepatria a ja tam tiez nepatrim..a ti ostatni ma nezaujimaju pretoze by som si s nimi nemala co povedat,maximalne sa zasmiat a odvratit hlavu :)

a takych ludi rozhodne nie je viac ako tych normalnych..
midnight_man
Guru
Guru

si.ska napísal:prva pripomienka-preco si to adresoval dievcatam?myslis ze opacne pohlavie v niecom zaostava?s tvojim nazorom suhlasim,ale niektore veci typu-ze dievcata su emocionalne labilne,a potrebuju mat 99 percent kamaratov a priatelov,ze v 15 maju 7 meho chalana-ma dost udivili..skus sa pozriet aj na chalanov v tom veku..a keby len v tom veku,niektorych ludi-(tym myslim obidve pohlavia)to neprejde mozno ani do 30..a je stale lepsie ked si to odzije v mladosti,ako to robit este aj potom..je ina doba-co uz..ak sa ti nepaci dnesna mladez tak si ju nevsimaj..asi sa pozeras na zlych jedincov s ktorych si si urobil ten priemer:lol: ja poznam vacsinu ludi ktory su normlalny,a asi je to tym ze ti ostatni ma nezaujmaju..
a to ze im naleju schvalujem,lebo aj ja patrim do tej vekovej kategorie :P ale tak keby nenaliali,tak do polhodiny je to vybavene a chlasta sa aj tak..ja sa stretavam s ludi co do tej tvojej sablony nepatria a ja tam tiez nepatrim..a ti ostatni ma nezaujimaju pretoze by som si s nimi nemala co povedat,maximalne sa zasmiat a odvratit hlavu :)

a takych ludi rozhodne nie je viac ako tych normalnych..
si.ska adresujem to dievcatam lebo som chalan, nebudem hodnotit chalanov predsa. Nikdy som nepovedal ze vsetky dievcata su take, konstatujem len to ze su tu a chcel som vediet nazory ostatnych.nevravim ze si taka alebo nieco take.A nevsimnut si ich...to sa neda.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

to bude uz dlhsia doba, minimalne tak 3-4roky...
za ten cas, ktory tento "jav" pozorujem, sa nasla len jedna, ktora uznala ze to co mi urobila nebolo "s kostolnym poriadkom" a dokonca sa za to aj ospravednila, preto nemam problem s nou komunikovat narozdiel od "smeti", ktore s cisto humanistickej pohnutky "nechcem ti ublizit" robia z chalana vola a myslia si ze to tak ma byt a ked sa mu nepaci, tak on je ten zly. a potom je uplne normalne, ked touto chrobou postihnuta slecna odmietne povedat dovod rozchodu, napr. po 8mesiacov dlhom vztahu, alebo preco este vas vcera milovala a dnes ste pre nu debil.
takze pre mna je to choroba
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

no ja dodam dalsi paradox mladych dievcat :)
pisal som si nedavno s jednou holkou (15r) .. cele tyzdne mi tvrdila, aky je alkohol hnusny, a ako ona nikdy nepije, potom som jej jeden den napisal a uz sa chvalila ako sa ozrala cez vikend :smt117
ps: co este ja nenavidim ozrate holky ktore sa nevedia chovat..
JEFFO112
Novice
Novice

Príspevok od používateľa JEFFO112 »

Ja mam napr 15 a vdaka rodicom som normalny. Teda ako sa to vezme :D. Mylsim tym to , ze nepocitujem potrebu sa niekde " zdruzgat" s cucom v ruke a byt extra boss. Ked som bol mladsi ( !!!! ) Tak moji spoluziaci pili jak duhy a ja som bol "akoze" out. Ja som to vsak prezil a myslim si ze som frajer ze nesom kazdy piatok rozbity. Dokonca jeden moj UZ kamos pil kazdy vikend fajcil vsetko dookopy a teraz je z neho spravny clovek vobec nic nepije nefajci a alkhol nechce ani vidiet. TO je vsetko co chcem k tejto teme dodat :)
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

JEFFO112 napísal:teraz je z neho spravny clovek vobec nic nepije nefajci a alkhol nechce ani vidiet.
som na pochybach, ci vobec existuje nieco ako "spravny clovek", ale ak, tak mam pocit, ze sa to urcuje podla podstatnejsich kriterii ako toto.. to len tak mimochodom
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

heh...taaak toto bolo velmo trefne!!!...teraz si opisal 3/4 nasho mesta... vestko sa to koncentruje pri najvychyrenejsich pdonikoch a v podnapitom stave sanamyslene spravaju pred chalamni s tuhym rozkrokom...ked ja som mal 15 tak som sa smial na spoluziackach lebo vizerali aj tak vsetkyc rovnako taaak...s tvojou temou iba suhlasim a pridavam sa k tovjim fandom!!
midnight_man
Guru
Guru

Mambo som rad , ze somnou suhlasis. tato tema nemala za ciel tvorit mi fun-klub. Len som na to chcel upozornit a sam vidis, ze je to globalne
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

Takisto dnes cely den v triede pocuvam jak sa ide v piatok chlastat :roll: s kamaratom akurat krutime hlavami samozrejme jasne aj ja obcas chodim pit ale to neznamena ze sa stym bude chvalit tyžden dopreda a tyžden potom :roll: mi to pride uplne detinske kua
Napísať odpoveď