/polnoc : ohľadom tých 20 -30 ročných... všetko to má jednostranné myslenie a na tomto svete neexistuje výnimka... toto si ešte nevie nič vážiť...
a ku tým "baličom" : ich inteligencia môže byť vysoká ,avšak degraduje to ich úbohosť a schopnosť ísť len na najľahší cieľ...
no vidím 15ročnú, naivnú ,proste sexuálny objekt...
skrátka: no čo užijem si však na tom ja stratu mať nebudem namotám si ju (popričom ona zruinuje nejakých ľudí, ktorí by možno pre ňu aj život dali a ktorými kvôli mne opovrhne a odmietne pre to že má zdanlivo mňa...) a potom sa na ňu vys*rem pretože už mám zrazu dačo lepšie (či dalšiu 15 alebo inú...) ona bude mať traumy a samozrejme ani nedá šancu takým ako pred tým, čo im na nej skutočne záleží pretože im neverí... v horšom prípade sa nepoučí a namotá si ju samozrejme další... a cyklus sa opakuje... až kým nedôjde ku terminácii ,ktorá sa rovná uvedomeniu sa ,čo však sa ku tomu dostane ťažko lebo nemá nikoho ,kto by ju na to naviedol...
hovorím z vlastnej skúsenosti zažívam ten horší prípad...
a bohužiaľ sa stále len trápim... pretože pre niekoho sú všetci lepší len ja,koho stále niekam volá nie. (fakt otázka NAČO ma sakra potom volá niekam...)
a čo ma štve ešte viac že ja nájdem nejaký spôsob zábavy a ona si z neho spraví zoznamku a začne flirtovať z mojímy kamošmi... no amen s týmto...
mám na mysli veci od podniku až po hru WoW z ktorej si zoznamku spraví tiež pretože sú tam "super zlatí chlapci ,čo sú na mňa milí a pošlú mi to a to a povedia mi že ma milujú (nevadí že ma videli 1 krát v živote a aj tak to berie vážnejšie ako niekoho ,kto ju miluje 3 roky )) demencia...
PS: čakám K- ale je to môj názor a meniť ho nemienim... aj ked je krutý...
mám na mysli veci od podniku až po hru WoW z ktorej si zoznamku spraví tiež pretože sú tam "super zlatí chlapci ,čo sú na mňa milí a pošlú mi to a to a povedia mi že ma milujú (nevadí že ma videli 1 krát v živote a aj tak to berie vážnejšie ako niekoho ,kto ju miluje 3 roky )) demencia...
No demencia... ja by som tak slova nepouzival. Uz len preto lebo skus prehodnotit tvoje spravanie. Milujes niekoho 3 roky, niekeho kto na teba vyslovene sere ale ak je uz naozaj zle vie za ked sa na teba usmeje znova to bude akotak OK. Skus si premysliet co si na tej babe tak vazne cenis ze ti to zato stoji. Alebo ju tiez len chces MAT? Prepac ale mne tvoje konanie pride prinajmensom tak isto dementne ako jej...
Vymenovat dovody preco to robi to by bolo na dlho... Ale hlavnou pricinou je podla mna jej NEISTOTA. Ja nechcem radit ale ked chces tu situaciu niekam posunut tak bud sam sebou a nie jej priveskom. Premyslaj nad svojim spravanim z pohladu tretej osoby, ja viem ze je to tazke ale ono to casom pride.
... a este na zaver jemne na nu kasli. Aj ona si ta bude viac vazit ked zisti ze mas svoj nazor za ktorym si stojis. Ono mozno cela tato situacia skonci na prvy pohlad zle ale ber to ako dobru skolu. Ak sa s toho dokazes poucit v buducnosti sa ti to zide.
Este raz: bud sam sebou
jj zenske ket sa chcu rozit tak povedat to na rovinu je u nich ta posledna moznost.. klasicky postup je ignorace, pripadne podvadzanie, spravaju sa jak je*le.. chcu dosiahnut aby chalan dal kopacky im.. a ket chalan nic nechape a uz je totalne mimo, potom nanho vyvali konecne ze sa s nim chce rozist pritom by mu usetrila tolko trapenia.
jj zenske ket sa chcu rozit tak povedat to na rovinu je u nich ta posledna moznost.. klasicky postup je ignorace, pripadne podvadzanie, spravaju sa jak je*le.. chcu dosiahnut aby chalan dal kopacky im.. a ket chalan nic nechape a uz je totalne mimo, potom nanho vyvali konecne ze sa s nim chce rozist pritom by mu usetrila tolko trapenia.
Tá babena musí byť dobre je*nutý človek.. alebo má cca 14 rokov.. ja fakt neviem, čo si mám o tomto správaní myslieť.. asi by som jej povedal, čo je vo veci.. jednoducho, priamo a stručne, pretože inak to asi nepochopí a trpieť bude len chalan, aj keď sa s ňou možno stále háda..
Ked sa na to kukam troska z dalsia...vidim ze je to doba, kedze ju poznam od ZS, viem aka bola a ze takato nebola.Bolo to normalne dievca s ktorym sa dalo pokecat a bez toho aby sa hrala na namyslenu pani...Takych sme v triede mali dost...ona tam nepatrila.No prisiel gympel...piatkove vyrazacky do mesta..presiel rok....a ja som zbadal ze je z nej iny clovek ala moj prispevok....ani som jej to nevysvetloval ..len som jej napisal "si dopadla" a letela do ignore listu...
prva pripomienka-preco si to adresoval dievcatam?myslis ze opacne pohlavie v niecom zaostava?s tvojim nazorom suhlasim,ale niektore veci typu-ze dievcata su emocionalne labilne,a potrebuju mat 99 percent kamaratov a priatelov,ze v 15 maju 7 meho chalana-ma dost udivili..skus sa pozriet aj na chalanov v tom veku..a keby len v tom veku,niektorych ludi-(tym myslim obidve pohlavia)to neprejde mozno ani do 30..a je stale lepsie ked si to odzije v mladosti,ako to robit este aj potom..je ina doba-co uz..ak sa ti nepaci dnesna mladez tak si ju nevsimaj..asi sa pozeras na zlych jedincov s ktorych si si urobil ten priemer:lol: ja poznam vacsinu ludi ktory su normlalny,a asi je to tym ze ti ostatni ma nezaujmaju..
a to ze im naleju schvalujem,lebo aj ja patrim do tej vekovej kategorie ale tak keby nenaliali,tak do polhodiny je to vybavene a chlasta sa aj tak..ja sa stretavam s ludi co do tej tvojej sablony nepatria a ja tam tiez nepatrim..a ti ostatni ma nezaujimaju pretoze by som si s nimi nemala co povedat,maximalne sa zasmiat a odvratit hlavu
a takych ludi rozhodne nie je viac ako tych normalnych..
prva pripomienka-preco si to adresoval dievcatam?myslis ze opacne pohlavie v niecom zaostava?s tvojim nazorom suhlasim,ale niektore veci typu-ze dievcata su emocionalne labilne,a potrebuju mat 99 percent kamaratov a priatelov,ze v 15 maju 7 meho chalana-ma dost udivili..skus sa pozriet aj na chalanov v tom veku..a keby len v tom veku,niektorych ludi-(tym myslim obidve pohlavia)to neprejde mozno ani do 30..a je stale lepsie ked si to odzije v mladosti,ako to robit este aj potom..je ina doba-co uz..ak sa ti nepaci dnesna mladez tak si ju nevsimaj..asi sa pozeras na zlych jedincov s ktorych si si urobil ten priemer:lol: ja poznam vacsinu ludi ktory su normlalny,a asi je to tym ze ti ostatni ma nezaujmaju..
a to ze im naleju schvalujem,lebo aj ja patrim do tej vekovej kategorie ale tak keby nenaliali,tak do polhodiny je to vybavene a chlasta sa aj tak..ja sa stretavam s ludi co do tej tvojej sablony nepatria a ja tam tiez nepatrim..a ti ostatni ma nezaujimaju pretoze by som si s nimi nemala co povedat,maximalne sa zasmiat a odvratit hlavu
a takych ludi rozhodne nie je viac ako tych normalnych..
si.ska adresujem to dievcatam lebo som chalan, nebudem hodnotit chalanov predsa. Nikdy som nepovedal ze vsetky dievcata su take, konstatujem len to ze su tu a chcel som vediet nazory ostatnych.nevravim ze si taka alebo nieco take.A nevsimnut si ich...to sa neda.
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre