Cim to je? Doba? Choroba?
-
.:M4jco:.
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Takéto baby stretávam dá sa povedať každodenne. Myslím si že ide len o úbohe kopírovanie niekoho, kto už vrchol je*** dosiahol ale predsa sa mu chce vyrovnať. Tie piatkové večere jak sa stretnú baby a dievčatá v rokoch 13-16 a idu chlastať, popri tj chlastačke si aj zahulia a nakoniec tam dievčatká pridu k svojmu prvému sex. styku. Ale ludia, to je len dobré, pretože sa budú mať čím chváliť a budú sa môcť robiť dôležité, a o to predsa ide nie?
Ale nájdu sa aj normálne baby, ktoré niesu zdegerované dnešným svetom a dokážu sa zabávať aj inak. Mne by napríklad stačilo keby sa ide niekde večer von, sadnuť si niekde, najesť sa alebo podobne, potom chvílu vonku zostať a pekne domov isť alebo poprípade ku niekomu ešte trochu srandy zažiť.
Ale nájdu sa aj normálne baby, ktoré niesu zdegerované dnešným svetom a dokážu sa zabávať aj inak. Mne by napríklad stačilo keby sa ide niekde večer von, sadnuť si niekde, najesť sa alebo podobne, potom chvílu vonku zostať a pekne domov isť alebo poprípade ku niekomu ešte trochu srandy zažiť.
-
Tempus7
Star
- Kontaktovať používateľa:
Také ženské sú, lebo sú aj takí chlapi...v normále to nieje vtedy ked to počúvaš často...ale musím povedať že je aj veľa dobrých cudných žien, možno spočiatku sa to nezdá lebo také sedia poslušne doma, ale predsa existujú...alebo som len optimista?Lub0$ napísal:Nastala doba kedy my, chlapy mame problem najst si partnerky/buduce manzelky. Je to strasne, tiez si to vsimam ake su dievcata, a je mi na vracanie ked pocujem 19 rocne holky, ako jedna druhej hovory ze uz mala v posteli 15 chlapcov
Taketo dievcata z toho musia vyrast a to jedine tak, ze si tym celym prejdu. Budu ziskavat skusenosti, samozrejme pri svojich chybach a po case zistia, ze ich spravanie nie je na spravnom mieste. Nepomoze, ak na ich spravanie budeme upozornovat a snazit sa ho zmenit.
Tie menej ovplyvnovane prostredim, cize mudrejsie maju nadhlad nad takym spravanim sa vacsiny dievcat a nepotrebuju sa zviditelnovat, preto sa tak tazko hladaju, skoda
Tie menej ovplyvnovane prostredim, cize mudrejsie maju nadhlad nad takym spravanim sa vacsiny dievcat a nepotrebuju sa zviditelnovat, preto sa tak tazko hladaju, skoda
-
midnight_man
Guru
neviem ako ty, ale ja poznam aj tak ktore o tom vedia a celkom im to vyhovuje...Goodkat90 napísal:Taketo dievcata z toho musia vyrast a to jedine tak, ze si tym celym prejdu. Budu ziskavat skusenosti, samozrejme pri svojich chybach a po case zistia, ze ich spravanie nie je na spravnom mieste. Nepomoze, ak na ich spravanie budeme upozornovat a snazit sa ho zmenit.
kamo nielen to zober si babu ktora ma 14 a chodi napr s 18 rocnymLub0$ napísal:Nastala doba kedy my, chlapy mame problem najst si partnerky/buduce manzelky. Je to strasne, tiez si to vsimam ake su dievcata, a je mi na vracanie ked pocujem 19 rocne holky, ako jedna druhej hovory ze uz mala v posteli 15 chlapcov
...lebo ju naplni (laskou)Filipito napísal:vie mi niekto vysvetlit preco?
...lebo ma velky (mozog a je inteligentny)
...lebo sa na nom povozi (na jeho aute samozrejme)
...lebo je jeho nabijacka (...asi pokazena a mozno preto jej tak malo vola)
...lebo je <> a raz si uvedomi ako sa veci maju
staci takto?
Re: Cim to je? Doba? Choroba?
[quote="midnight_man"]Co tu bude za 4-5 rokov preboha?/quote]
Vtedy budeme tomuto hovoriť staré dobré časi
Vtedy budeme tomuto hovoriť staré dobré časi
Re: Cim to je? Doba? Choroba?
tak sranda je sranda ale tak toto sa mi velmi smiesne nezdamatoa napísal:
Ty si to este nepochopil? Vacsina z nich sa buri kvoli tomu, ze o nich ani take pritulnejsie nemaju zaujem a tak sa tvaria, ze hladaju iba lasku a takyto flirt nie.SRneC napísal:humanisti... ale za pritulnu holku co ma o vas zaujem na zurke by ste dali aj padíka
nevravim ze mna to nezaujima ze mame 13,14 rocne "ku*vicky" po meste ale robit z toho klonovanie prispevkov a tragediu ludstva?