Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Cim to je? Doba? Choroba?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
MicHo
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 15.09.2006

PríspevokZaslal: 29 Máj 2008, 12:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

tak toto som si už všimol pekne dávno... mám také spolužiačky, mal som také spolužiačky a budem mať také spolužiačky.... mal som kamarátky o ktorých som si toto nemyslel, zmenilo sa to všetko nástupom na strednú školu... zrejme ich postihla "doba" a teraz je to s nimi rovnako ako si skonštatoval.... už sa s nimi nestretávam, a pritom sme sa poznali 5rokov(teraz už to je 7), pravidelne spolu von.... ale tak čo... doba sa mení, ľudia sa menia... ja už toto neriešim.... sú našťastie aj také dievčatá, ktoré nemajú také problémy, a to je na nich práve to, čo sa mi najviac páči.... houk
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
moni19
Medium Star
Medium Star

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 14.10.2007

PríspevokZaslal: 29 Máj 2008, 12:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja si myslim,ze toto tu bolo stale...ale cim sme starsi,tym si to viac zacneme uvedomovat...neznasala som to na spoluziackach,ked som bola este na gympli a kazdy piatok sa chodilo niekam chlastat...sice ma brali za totalneho outsidera a piatky som travila povacsine doma,ale aspon som ostala sama sebou. a najlepsie bolo,ked sa asi tak v 13-14 rokoch zacinalo v nasej triede fajcit Very Happy vsetci sa stretavali na Borine( lesik u nas v Nitre) a kto tam nebol,bol hned out Very Happy este,ze to mam uz za sebou...ked vidim teraz niektore 15-tky,ake dolezite sa robia,tak sa aspon dobre zasmejem
Návrat hore
SRneC
Guru
Guru

Založený: 25.09.2005

PríspevokZaslal: 29 Máj 2008, 16:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

neviem ci viete ale skaza duší pochadza z vidieku Laughing mesto je len vykladna skrina
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star

Založený: 01.05.2007

PríspevokZaslal: 29 Máj 2008, 17:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

Takéto baby stretávam dá sa povedať každodenne. Myslím si že ide len o úbohe kopírovanie niekoho, kto už vrchol je*** dosiahol ale predsa sa mu chce vyrovnať. Tie piatkové večere jak sa stretnú baby a dievčatá v rokoch 13-16 a idu chlastať, popri tj chlastačke si aj zahulia a nakoniec tam dievčatká pridu k svojmu prvému sex. styku. Ale ludia, to je len dobré, pretože sa budú mať čím chváliť a budú sa môcť robiť dôležité, a o to predsa ide nie? Wink

Ale nájdu sa aj normálne baby, ktoré niesu zdegerované dnešným svetom a dokážu sa zabávať aj inak. Mne by napríklad stačilo keby sa ide niekde večer von, sadnuť si niekde, najesť sa alebo podobne, potom chvílu vonku zostať a pekne domov isť alebo poprípade ku niekomu ešte trochu srandy zažiť.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Lub0$
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 03.06.2007

PríspevokZaslal: 29 Máj 2008, 18:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

Nastala doba kedy my, chlapy mame problem najst si partnerky/buduce manzelky. Je to strasne, tiez si to vsimam ake su dievcata, a je mi na vracanie ked pocujem 19 rocne holky, ako jedna druhej hovory ze uz mala v posteli 15 chlapcov Rolling Eyes
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
pershing
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 23.12.2006

PríspevokZaslal: 29 Máj 2008, 19:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

dobru kašu musi mat v pi*i... Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Tempus7
Star
Star

Založený: 05.04.2008

PríspevokZaslal: 29 Máj 2008, 22:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

Lub0$ napísal:
Nastala doba kedy my, chlapy mame problem najst si partnerky/buduce manzelky. Je to strasne, tiez si to vsimam ake su dievcata, a je mi na vracanie ked pocujem 19 rocne holky, ako jedna druhej hovory ze uz mala v posteli 15 chlapcov Rolling Eyes
Také ženské sú, lebo sú aj takí chlapi...v normále to nieje vtedy ked to počúvaš často...ale musím povedať že je aj veľa dobrých cudných žien, možno spočiatku sa to nezdá lebo také sedia poslušne doma, ale predsa existujú...alebo som len optimista?
Návrat hore
curious
Light Star
Light Star

Založený: 04.04.2008

PríspevokZaslal: 30 Máj 2008, 13:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

nad takýmito dievčatami sa len pousmejem a trochu ich ľutujem, lebo čo majú z toho všetkého? biedne detstvo Very Happy
Ale vôbec ma netrápia, lebo viem, že tých niekoľko dievčat, ktoré také nie sú, stoja zato. A že existuje ešte aj normálne dievčatá (aj keď treba dosť hľadať...no oplatí sa) Wink
Návrat hore
Kaonashi
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 20.04.2008

PríspevokZaslal: 30 Máj 2008, 15:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

ľudia sú stádovitá zver...tie dievčatá len nasledujú iné, aby zapadli do svojho momentálneho trendu (alebo ako to nazvať)...ale rovnaká téma by sa dala založiť aj o chalanoch...blbosť kvitne všade, bez rozdielov
Návrat hore
Goodkat90
Novice
Novice

Založený: 19.05.2008

PríspevokZaslal: 30 Máj 2008, 15:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

Taketo dievcata z toho musia vyrast a to jedine tak, ze si tym celym prejdu. Budu ziskavat skusenosti, samozrejme pri svojich chybach a po case zistia, ze ich spravanie nie je na spravnom mieste. Nepomoze, ak na ich spravanie budeme upozornovat a snazit sa ho zmenit.

Tie menej ovplyvnovane prostredim, cize mudrejsie maju nadhlad nad takym spravanim sa vacsiny dievcat a nepotrebuju sa zviditelnovat, preto sa tak tazko hladaju, skoda Wink
Návrat hore
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 10.02.2006

PríspevokZaslal: 07 Jún 2008, 11:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kde je dopyt existuje aj ponuka Very Happy Zalezi uz len na cene Rolling Eyes
Tie lacnejsie kusy su rozobrane hned ale skoro hned nato koncia v kosi, tie drahsie cakaju na odber trosku dlhsie, maju vsak zaruku a trvacnost Laughing Inak som stavbarka, nemam nic s ekonomikou
Návrat hore
JV
Star
Star

Založený: 27.04.2007

PríspevokZaslal: 07 Jún 2008, 13:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

najviac milejem tie co to argumentuju ze chalani su tiez taky
Návrat hore
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 22.09.2005

PríspevokZaslal: 07 Jún 2008, 17:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

Goodkat90 napísal:
Taketo dievcata z toho musia vyrast a to jedine tak, ze si tym celym prejdu. Budu ziskavat skusenosti, samozrejme pri svojich chybach a po case zistia, ze ich spravanie nie je na spravnom mieste. Nepomoze, ak na ich spravanie budeme upozornovat a snazit sa ho zmenit.
neviem ako ty, ale ja poznam aj tak ktore o tom vedia a celkom im to vyhovuje...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Filipito
Addict
Addict

Založený: 24.06.2007

PríspevokZaslal: 08 Jún 2008, 16:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

Lub0$ napísal:
kamo nielen to zober si babu ktora ma 14 a chodi napr s 18 rocnym AA vie mi niekto vysvetlit preco?
Návrat hore
Aiden
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 06.04.2007

PríspevokZaslal: 08 Jún 2008, 16:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

Filipito napísal:
vie mi niekto vysvetlit preco?
...lebo ju naplni (laskou)
...lebo ma velky (mozog a je inteligentny)
...lebo sa na nom povozi (na jeho aute samozrejme)
...lebo je jeho nabijacka (...asi pokazena a mozno preto jej tak malo vola)
...lebo je <> a raz si uvedomi ako sa veci maju

staci takto? Wink
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalšia
Strana 7 z 10

Prejdi na: