jasna vec, to sa cely tyzden v skole prebera o jednom piatku, jaj to vlastne z nasej triedy piju kazdy den aj pocas skolyJV napísal:Takisto dnes cely den v triede pocuvam jak sa ide v piatok chlastats kamaratom akurat krutime hlavami samozrejme jasne aj ja obcas chodim pit ale to neznamena ze sa stym bude chvalit tyžden dopreda a tyžden potom
mi to pride uplne detinske kua
Cim to je? Doba? Choroba?
-
2barborka2
Novice
Prostredie urcite ovplyvnuje ludi, ale ked sa pozriem na seba ako som prezila "kriticky vek" tak aj u mna bolo okolie, ktore mi mohlo dopomoct ku krepostiam. Nestalo sa tak, lebo som tak nechcela zit a mozno zabijat cas takym sposobom zivota.
Skoda, ze decka nemaju v sebe hranice a zodpovednost...nie je vsetko o zabave a samom sebe...Co sa tyka veci "vsak z toho vyrastu" tak do istej miery suhlasim, ale budu z nich arogantny, sebecky jedinci, takze aj celkovo dospelacka slusna spolocnost sice nebude ozrata, ani nadrogovana ale nic moc.
Trsoku som to kostrbato napisala, ale tak v hrubej podstate moj nazor
Skoda, ze decka nemaju v sebe hranice a zodpovednost...nie je vsetko o zabave a samom sebe...Co sa tyka veci "vsak z toho vyrastu" tak do istej miery suhlasim, ale budu z nich arogantny, sebecky jedinci, takze aj celkovo dospelacka slusna spolocnost sice nebude ozrata, ani nadrogovana ale nic moc.
Trsoku som to kostrbato napisala, ale tak v hrubej podstate moj nazor
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Cim to je? Doba? Choroba?
ale bolo len sme boli deti a neuvedomovali sme si to.. ono to bolo, je a bude .. jedným slovom ž..ymidnight_man napísal:Ved predsta toto tu nebolo stale alebo ano?
primitivne to je, ale ak sa chces zabavat tak ten alkohol k tomu v dnesnej dobe patri. Naco by clovek isiel na disko ked by tam len sedel???
dve tretiny ludi by bez alkoholu v sebe na parket urcite neslo.
80% percent chlapov by sa urcite neprihovorilo niakej krasnej slecne lebo by sa bez toho alkoholu proste hambili. Dnesna mladez chlasta nie preto aby boli nadrbany ale preto aby stratili zabrany zabudli na svoje problemy a aspon tych par hodin si uzili. Si zober ze dnes prezivaju mlady ludia 10x vacsi stres ako pred 50timi rokmi.
To som chcel len tak trosku na obranu neplnoletych ozranov
80% percent chlapov by sa urcite neprihovorilo niakej krasnej slecne lebo by sa bez toho alkoholu proste hambili. Dnesna mladez chlasta nie preto aby boli nadrbany ale preto aby stratili zabrany zabudli na svoje problemy a aspon tych par hodin si uzili. Si zober ze dnes prezivaju mlady ludia 10x vacsi stres ako pred 50timi rokmi.
To s tym stresom si povedal podla mna somarinu. Praveze je to naopak, si myslim. Ved pred 50-timi rokmi boli take detiska, ktore sa o seba dokazali postarat uz od utleho veku, k alkoholu nemali pristup taky, ako je teraz a doba bola ovela tazsia, ako je teraz. V skolach dosahovali ovela lepsie vysledky (myslim baby aj chalani) ako teraz a hocico ine. Prepacte mi to mierne OT, ale musel som zareagovat, ked som videl spomenute porovnavanie s minulostou...sendrej napísal:primitivne to je, ale ak sa chces zabavat tak ten alkohol k tomu v dnesnej dobe patri. Naco by clovek isiel na disko ked by tam len sedel???
tak toto som si už všimol pekne dávno... mám také spolužiačky, mal som také spolužiačky a budem mať také spolužiačky.... mal som kamarátky o ktorých som si toto nemyslel, zmenilo sa to všetko nástupom na strednú školu... zrejme ich postihla "doba" a teraz je to s nimi rovnako ako si skonštatoval.... už sa s nimi nestretávam, a pritom sme sa poznali 5rokov(teraz už to je 7), pravidelne spolu von.... ale tak čo... doba sa mení, ľudia sa menia... ja už toto neriešim.... sú našťastie aj také dievčatá, ktoré nemajú také problémy, a to je na nich práve to, čo sa mi najviac páči.... houk
ja si myslim,ze toto tu bolo stale...ale cim sme starsi,tym si to viac zacneme uvedomovat...neznasala som to na spoluziackach,ked som bola este na gympli a kazdy piatok sa chodilo niekam chlastat...sice ma brali za totalneho outsidera a piatky som travila povacsine doma,ale aspon som ostala sama sebou. a najlepsie bolo,ked sa asi tak v 13-14 rokoch zacinalo v nasej triede fajcit
vsetci sa stretavali na Borine( lesik u nas v Nitre) a kto tam nebol,bol hned out
este,ze to mam uz za sebou...ked vidim teraz niektore 15-tky,ake dolezite sa robia,tak sa aspon dobre zasmejem
-
.:M4jco:.
Medium Star
Takéto baby stretávam dá sa povedať každodenne. Myslím si že ide len o úbohe kopírovanie niekoho, kto už vrchol je*** dosiahol ale predsa sa mu chce vyrovnať. Tie piatkové večere jak sa stretnú baby a dievčatá v rokoch 13-16 a idu chlastať, popri tj chlastačke si aj zahulia a nakoniec tam dievčatká pridu k svojmu prvému sex. styku. Ale ludia, to je len dobré, pretože sa budú mať čím chváliť a budú sa môcť robiť dôležité, a o to predsa ide nie?
Ale nájdu sa aj normálne baby, ktoré niesu zdegerované dnešným svetom a dokážu sa zabávať aj inak. Mne by napríklad stačilo keby sa ide niekde večer von, sadnuť si niekde, najesť sa alebo podobne, potom chvílu vonku zostať a pekne domov isť alebo poprípade ku niekomu ešte trochu srandy zažiť.
Ale nájdu sa aj normálne baby, ktoré niesu zdegerované dnešným svetom a dokážu sa zabávať aj inak. Mne by napríklad stačilo keby sa ide niekde večer von, sadnuť si niekde, najesť sa alebo podobne, potom chvílu vonku zostať a pekne domov isť alebo poprípade ku niekomu ešte trochu srandy zažiť.
-
Tempus7
Star
Také ženské sú, lebo sú aj takí chlapi...v normále to nieje vtedy ked to počúvaš často...ale musím povedať že je aj veľa dobrých cudných žien, možno spočiatku sa to nezdá lebo také sedia poslušne doma, ale predsa existujú...alebo som len optimista?Lub0$ napísal:Nastala doba kedy my, chlapy mame problem najst si partnerky/buduce manzelky. Je to strasne, tiez si to vsimam ake su dievcata, a je mi na vracanie ked pocujem 19 rocne holky, ako jedna druhej hovory ze uz mala v posteli 15 chlapcov
Taketo dievcata z toho musia vyrast a to jedine tak, ze si tym celym prejdu. Budu ziskavat skusenosti, samozrejme pri svojich chybach a po case zistia, ze ich spravanie nie je na spravnom mieste. Nepomoze, ak na ich spravanie budeme upozornovat a snazit sa ho zmenit.
Tie menej ovplyvnovane prostredim, cize mudrejsie maju nadhlad nad takym spravanim sa vacsiny dievcat a nepotrebuju sa zviditelnovat, preto sa tak tazko hladaju, skoda
Tie menej ovplyvnovane prostredim, cize mudrejsie maju nadhlad nad takym spravanim sa vacsiny dievcat a nepotrebuju sa zviditelnovat, preto sa tak tazko hladaju, skoda