|
|
|
| Autor |
Správa |
Ivko Expert

Stav:  Založený: 24.05.2005 Príspevky: 153 Bydlisko: Blava Karma: 
|
Zaslal: 04 Okt 2005, 16:28 Predmet: |
|
|
| vela a citam najma filozoficke, sociologicke a politicku teoriu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 3666 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 04 Okt 2005, 16:53 Predmet: |
|
|
| dost som citaval E. von Danikkena. cital niekto z vas od C.D. Payna - Mladi v hajzlu? ja som precital tri, je to uplna pecka, vrelo odporucam, len sa tazsie zhana |
|
| Návrat hore |
|
 |
Uzul Amateur

Stav:  Založený: 02.10.2005 Príspevky: 16 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 04 Okt 2005, 17:56 Predmet: |
|
|
| kedysi som citaval hodne aj 5 knih do mesiaca, teraz je to pomenej momentalne citam Hlava XXII od Hellera, ale aj tak najlepsie knihy su od Crichtona |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spoty VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.08.2004 Príspevky: 912 Bydlisko: London Karma: 
|
Zaslal: 04 Okt 2005, 18:39 Predmet: |
|
|
| Kibo napísal: |
| dost som citaval E. von Danikkena. cital niekto z vas od C.D. Payna - Mladi v hajzlu? ja som precital tri, je to uplna pecka, vrelo odporucam, len sa tazsie zhana |
mam to v kompe  |
|
| Návrat hore |
|
 |
allias Star

Stav:  Založený: 06.05.2005 Príspevky: 555
Zaslal: 04 Okt 2005, 19:04 Predmet: |
|
|
Mam vsetky tituly zo SME.
Citam vsetko co mi pride pod ruku.
Doporucujem, ak ste to necitali:
Polovacka na Kevina
Hacker
Csaba is dead, Englis is easy (je to v slovenciene) |
|
| Návrat hore |
|
 |
gandus Light Star

Stav:  Založený: 15.07.2005 Príspevky: 214 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 04 Okt 2005, 19:11 Predmet: |
|
|
kedze som este skolopovinny tak ma velmi zatazuje skolske citanie na tento rok mame precitat 22 knih ja z toho nechapem ako si potom mozu myslet ze nas naucia citat ved si k t0omu akorat vybudujeme odpor...inac by som asi aj tak moc necital....iba ak nejake knihy plne faktov..nieco ako encyklopedie...ale tam kde su rozne zaujimavosti...odporucam:
10 best in the world (povodna verzia) na slovensku sa to vola
10 naj vo svete i u nas je to velky prehlad tabuliek z roznimy svetovymi poradiami jednotlivych krajin vo vsetko....vedeli ste napriklad ze cesi vypiju najviac piva na svete za rok na osobu??  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Blood Light Expert

Stav:  Založený: 19.05.2005 Príspevky: 63 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 05 Okt 2005, 14:47 Predmet: |
|
|
| Citam iba ked musim a to iba preto ze nechcem dostat 5-ky v skole za citatelsky dennik! |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 7123 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 05 Okt 2005, 17:28 Predmet: |
|
|
čítam len čo musím, lebo som v maturitnom ročníku.. ale ja si aj tak radšej zháňam DVD ako by som mal čítať nejakého trápneho Otca Goriota kde sa na 50 strane konečne dozvieme ako vyzerá druhá izba .
Inak čítam titulky vo filmoch, televízny program, kadečo po fórach a tak... knihy už nie sú v móde (možno elektronické ale papier už nie...) |
|
| Návrat hore |
|
 |
haliegro Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.09.2005 Príspevky: 401 Bydlisko: tolko beham, ze uz neviem Karma: 
|
Zaslal: 10 Okt 2005, 12:50 Predmet: |
|
|
citam a dost. king, poe, london, asimov a tolkien su elita, a na vyplachnutie zavitov Lindseyovu . no a potom este nejaka vzdelavacia literatura. bez tej by to neslo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 3666 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 10 Okt 2005, 13:14 Predmet: |
|
|
| Spoty napísal: |
mam to v kompe  |
Mladi v hajzlu? vedel by si to uploadovat? alebo mas link na download?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
LubosZ Medium Star

Stav:  Založený: 03.09.2005 Príspevky: 489 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 11 Okt 2005, 7:54 Predmet: |
|
|
| Nie nečítam. |
|
| Návrat hore |
|
 |
scarpo Medium Star

Stav:  Založený: 12.08.2005 Príspevky: 354 Bydlisko: Sicília Karma: 
|
Zaslal: 11 Okt 2005, 11:03 Predmet: |
|
|
| ja moc literaturu nie, skor neake encyklopedie a naucne knihy ked mam uz chut... |
|
| Návrat hore |
|
 |
demon666 Novice

Stav:  Založený: 04.10.2005 Príspevky: 9
Zaslal: 23 Okt 2005, 0:53 Predmet: |
|
|
Ja som zase zatazeny na fantasy (Feist, Eddings, Goodkind), ale najmä na tu cesko-slovensku (Pavelkova, Konkol, Cervenak, Zamboch,...) A urcite aj troska toho hororu (najlepsi je Stefan Kral alebo Stephen King) precitam. Prave som od neho docital TO. A MUSIM DOPORUCIT KAZDEMU KTO MA RAD HORROR NA PAPIERI. Proste nutnost pre citatela tohto zanru. Absolutna bomba! Pre niekeho moze byt problem tych 1000 stran... Ja som ju cital skoro mesiac, ale poviem vam stoji za to...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
PS_YchO Medium Expert

Stav:  Založený: 30.08.2005 Príspevky: 95 Bydlisko: Piešťany Karma: 
|
Zaslal: 23 Okt 2005, 9:04 Predmet: |
|
|
ja som na strednej takze citam tie blbosti ale inac
TOLKIEN RULEZZ |
|
| Návrat hore |
|
 |
pHysIQ King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1624 Bydlisko: Tv Karma: 
|
Zaslal: 23 Okt 2005, 16:24 Predmet: Re: Citate knihy? |
|
|
| ikovan napísal: |
Ano citam dost ma rozcital Dan Brown a jeho novely Da Vinciho kod, Anjeli a Demoni, a mam doma este i Bod klamu a Digitalna pevnost teda vsetky top diela..
a dalej sa poducam spisovne ceskemu jazyku ked citam tisicstranove knihy obdornej literaturi o Flash MX, Majstrovstva v administracii, Xml atd |
Moj clovek. Ja som mal odpor ku kniham, no po precitani vstkych knih od Dana Browna sa moj nazor na knihy zmenil. Tieto knihy odporucam kazdemu. Su vazne kuul  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|