Citate knihy?
Ja som zase zatazeny na fantasy (Feist, Eddings, Goodkind), ale najmä na tu cesko-slovensku (Pavelkova, Konkol, Cervenak, Zamboch,...) A urcite aj troska toho hororu (najlepsi je Stefan Kral alebo Stephen King) precitam. Prave som od neho docital TO. A MUSIM DOPORUCIT KAZDEMU KTO MA RAD HORROR NA PAPIERI. Proste nutnost pre citatela tohto zanru. Absolutna bomba! Pre niekeho moze byt problem tych 1000 stran...
Ja som ju cital skoro mesiac, ale poviem vam stoji za to...

Re: Citate knihy?
Moj clovek. Ja som mal odpor ku kniham, no po precitani vstkych knih od Dana Browna sa moj nazor na knihy zmenil. Tieto knihy odporucam kazdemu. Su vazne kuulikovan napísal:
Ano citam dost ma rozcital Dan Brown a jeho novely Da Vinciho kod, Anjeli a Demoni, a mam doma este i Bod klamu a Digitalna pevnost teda vsetky top diela..
a dalej sa poducam spisovne ceskemu jazyku ked citam tisicstranove knihy obdornej literaturi o Flash MX, Majstrovstva v administracii, Xml atd
-
woundgiver
Light Star
V poslednej dobe trosku knihy flakam, mal som vela prace, ale uz je to lepsie a mozem zacat znova. Citam najroznejsie knihy o vestkom moznom, od rozpravok (P. Dobsinsky) az po literaturu faktu a odbornu literaturu. Niekedy mam rozcitane aj 4 knihy naraz. Raz sme mali na gymnaziu pocitat kolko knih sme precitali, vtedy som bol niekde okolo 450. Odvtedy som to uz nepocital, tak neviem. Knihy mam strasne rad a rad pisem rozpravky 
-
woundgiver
Light Star
-
OnlinePetulo
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Tyzden .. asi naj politicky -ník(a nielen politika). Trosku koli praci Trend Samozrejme dennik SME
Co sa tyka knih .. Motivacna psychologia (Kiosaky..) Management ludskych zdrojov,Krizovy management, Historia WWII, Retorika (Tiberius) , Psychologia ..
Momentalne: Svet babylonu, Heyde .. (autorov nepametam)
Venujem tomu cca hodinku denne,, ale myslim ze z dlhodobeho pohladu to stoji za to..
Co sa tyka knih .. Motivacna psychologia (Kiosaky..) Management ludskych zdrojov,Krizovy management, Historia WWII, Retorika (Tiberius) , Psychologia ..
Momentalne: Svet babylonu, Heyde .. (autorov nepametam)
Venujem tomu cca hodinku denne,, ale myslim ze z dlhodobeho pohladu to stoji za to..
mno Remarque je suuuper autor,citaj vsetci a hlavne Na zapade....
Inac teraz som docital Farmu zvierat pekna knizocka odporucam.A rad si v poslednej dobe precitam Maria Puzo a nie len Krstneho otca.Prichadzate o vela ak ste citali iba toto dielo od neho!!!!

Inac teraz som docital Farmu zvierat pekna knizocka odporucam.A rad si v poslednej dobe precitam Maria Puzo a nie len Krstneho otca.Prichadzate o vela ak ste citali iba toto dielo od neho!!!!
kokos tak ty nevies asi co je dobra kniha?a to je blbost ze po 50 stranach opis dobrej knihy.skus hladat aj nieco ine ako len nejaky dej!!!audiotrack napísal:radšej zháňam DVD ako by som mal čítať nejakého trápneho Otca Goriota kde sa na 50 strane konečne dozvieme ako vyzerá druhá izba .