Citate knihy?
-
osiris/cannabis
Medium Expert
-
Lyson2580q
Zablokovaný
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
pryja
Darca
Tiez som skoro vsetko od nich citala, Janu Eyrovu hadam aj 10krat. A mala som z kniznice aj volne pokracovanie Burlivych vysin, tusim Heatcliff sa to volalo. Len nemam sajnu, kto to napisal. Hladala som to na nete, ale nic som nenaslaEritrea napísal:mne sa pacia od sestier Bronteovych... Charlotte, a Emily...napr. Burlivé výšiny, Jana Eyrová, Pýcha a predsudok, Vilette... teraz citam knihu s nazvom Zivot sestier Bronteovych, nieco ako zivotopis...
Akurát som dočítal knihu Spolunažívanie Slovákov s Maďarmi, takže kto sa zaujíma o tuto problemtiku jednoznačne odporúčam prečítať, aj keď občas si treba dávať pozor na niektoré fakty a kto by vedel niečo viac o jej autorovi Viliamovi Fábrym nech mi dá pls vedieť. Neskutočne by mi pomohol . Vopred dakujem :-)
-
Eritrea
Star
ja citam teraz O vlkoch a ľuďoch http://www.martinus.sk/?uItem=9907
velmi zaujimave , vyvracia myty o vlkoch kt si ludia rokmi vytvorili...
inac toto vydavateľstvo Abies( lesoochranarskeho zoskupenia VLK) aj dalsie tituly velmi odporučam.
velmi zaujimave , vyvracia myty o vlkoch kt si ludia rokmi vytvorili...
inac toto vydavateľstvo Abies( lesoochranarskeho zoskupenia VLK) aj dalsie tituly velmi odporučam.
-
sola
Light Expert
tiez som hliadky nacala asi pred rokom, ale precitala som zatial len jednu, no uz sa tesim kedy budem mat cas na dasiu, ten namet sa mi zda taky originalnejsiJeremy napísal:ja teraz citam seriu Hliadok od Sergeja Lukjaněnka
je to velmi zaujimave citanie a velmi zaujimavo ponate kvazi fantasy v modernom svete
no moja naoblubenejsia kniha sa stala "Irgendwo" (niekde) od Agoty Kristof (nie Agatha Chrisitie), no zial som este nenasla ziaden anglicky, cesky alebo slovensky preklad... no pre tych co vedia po nemecky alebo francuzsky (v originaly C'est égal) velmi odporucam
a tiez Mo Hayder a jej Tokio bolo velmi zaujimave citanie, trocha vojny a kopa nechutnosti, alebo pre nostalgicke a pochmurne pocity odporucam Haruki Murakamiho
a momentalne citam Eysencka, ale toho neodporucam, nemam ho rada