Co by ste privitali nove na fore???
Čo? Všetko... Pridal by som viac kategórií napr. fim, hudba atď, a do nich pridať zoznam veci, ktoré obsahujú, aby to uľahčovalo hľadanie. A moderátori by to tu mohli trošku preriediť, pretože pokým sa dostanem k tomu, čo hľadám, tak ma to hľadanie veľmi rýchlo omrzí, a tak radšej zájdem ku konkurencii.hojko napísal:Co sa ti tu zda neprehladne a co take by si privital???
chlapec, ty si to pleties s dakym inym forom, alebo co...LuQ@s napísal:Čo? Všetko... Pridal by som viac kategórií napr. fim, hudba atď, a do nich pridať zoznam veci, ktoré obsahujú, aby to uľahčovalo hľadanie. A moderátori by to tu mohli trošku preriediť, pretože pokým sa dostanem k tomu, čo hľadám, tak ma to hľadanie veľmi rýchlo omrzí, a tak radšej zájdem ku konkurencii.
ak hladas info o filme pouzijes Hladaj, nastavis si hladat v sekcii kutura a mas... neviem co je na tom take tazke...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
mi-chau: myslím že viem kde je problém, keď som ho vytváral tak som súčasne programoval viac vecí a na jedne fakt som očividne zabudol. Neošetril som prípad že je post prvý v téme. Opravím keď dojdem domovmi-chau napísal:No tak tu som chcel aktualizovat temu, datum sa upravil, ale ostala dole.
čo sa týka spájania postov s prílohami, nemal som na svojom testovacom fore attach mode tak som to nemal ako skúšať. Už som ho stiahol, neviem kedy sa k tomu dostanem aby som ho nahodil a prerobil to tak aby to bolo plne funkčné
LuQ@s: zaujímavé že nikto iný si nesťažuje
-
audiotrack
VIP
-
nordkapp_pb
Hardcore addict