Pohlavie: Stav: Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13944 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma:
Zaslal: 28 Apr 2008, 19:39 Predmet:
ades napísal:
neviem, ci to tu uz bolo spomenute, ale mne osobne by sa pacila funkcia, ze ked kliknem na tu spinku vedla nazvu temy (ukazovatel priloh v teme), ze by mi vypisalo vsetky prispevky s prilohou. hm?
nedala by sa do "autocenzury" vkladania obrazkov vlozit vynimka pre samjle z kolobokovych stranok? vcera som chcel jedneho z nich vlozit a zobrazila sa mi hlaska z autocenzury.
.gif v prilohe bol potom roztiahnuty a neanimovany.
nedala by sa do "autocenzury" vkladania obrazkov vlozit vynimka pre samjle z kolobokovych stranok? vcera som chcel jedneho z nich vlozit a zobrazila sa mi hlaska z autocenzury.
.gif v prilohe bol potom roztiahnuty a neanimovany.
dalo, len sa treba dohodnúť presne z ktorých stránok sa môže čerpať. Nechám na červeného a orandžového, mne je to jedno. Tento "mod" som robil len narýchlo, lebo už bolo otravné mazať po vás obrázky
Je to tu strašne nepriehľadné. Všetko tu je na jednej kope. Privítal by som tu viac základných topicov, pretože tu niečo nájsť je skutočne umenie. Ešte že máme wf.cz
Pohlavie: Stav: Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13944 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma:
Zaslal: 05 Máj 2008, 0:11 Predmet:
LuQ@s napísal:
Je to tu strašne nepriehľadné. Všetko tu je na jednej kope. Privítal by som tu viac základných topicov, pretože tu niečo nájsť je skutočne umenie. Ešte že máme wf.cz
No v tom pripade tu mame dost akademickych umelcov, asi si pojdem po cestne vyznamenia ku Gasparovicovi
Musim pochvalit tu autoeditaciu prispevkov. Urcite to usetri vela casu modom. Ma to vsak jednu nevyhodu, ak by niekto chcel obnovit nejaku temu a bol by prave jeho prispevok poslednym ma smolu. Resp.posunutie temy v bazari ci v sekcii pomoc nahor. Ako teda v takomto pripade zaktualnit temu?
Pohlavie: Stav: Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13837 Bydlisko: Európa Karma:
Zaslal: 05 Máj 2008, 0:56 Predmet:
Mas nejaky posledny prispevok a ked napises dalsi, tak sa prispevky spoja a aktualizuje sa aj datum, teda ostane pri teme (poslednom prispevku) ten novy cas, takze tema sa ti zobrazi ako nova a neprecitana. Este vsak nie je doriesene spajanie s prilohami, ale to sa spravi coskoro.
Co sa ti tu zda neprehladne a co take by si privital???
Čo? Všetko... Pridal by som viac kategórií napr. fim, hudba atď, a do nich pridať zoznam veci, ktoré obsahujú, aby to uľahčovalo hľadanie. A moderátori by to tu mohli trošku preriediť, pretože pokým sa dostanem k tomu, čo hľadám, tak ma to hľadanie veľmi rýchlo omrzí, a tak radšej zájdem ku konkurencii.
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre