Co by ste privitali nove na fore???
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
audiotrack
VIP
opravené. Okrem aktualizovania dátumu a času ho aj posunie hore ako by tam bola reakcia.audiotrack napísal:mi-chau: myslím že viem kde je problém, keď som ho vytváral tak som súčasne programoval viac vecí a na jedne fakt som očividne zabudol. Neošetril som prípad že je post prvý v téme. Opravím keď dojdem domov
čo sa týka spájania postov s prílohami, nemal som na svojom testovacom fore attach mode tak som to nemal ako skúšať. Už som ho stiahol, neviem kedy sa k tomu dostanem aby som ho nahodil a prerobil to tak aby to bolo plne funkčné
...
prílohy v autoedite by už mali ísť tiež
Pravdepodobne si už odišiel na lepšie fórum, ale aj tak musím reagovať.LuQ@s napísal:Je to tu strašne nepriehľadné. Všetko tu je na jednej kope. Privítal by som tu viac základných topicov, pretože tu niečo nájsť je skutočne umenie. Ešte že máme wf.cz
Na tú vec mám úplne opačný názor ako ty. Veľký počet kategórií je práve to, čo mi na fórach vadí najviac.
-
Kibo
Hardcore addict
skus to postnut sem, mozno ti pomozeme
http://www.hojko.com/uprava-zmena-vasic ... 61750.html
doteraz sa skoro kazdemu podarilo vtesnat, mne nevysiel jeden, ale to bolo ozrutne gifko
doteraz sa skoro kazdemu podarilo vtesnat, mne nevysiel jeden, ale to bolo ozrutne gifko
dnes som zbadal dalsiu tému že hladám serial na...
nerozmýšlali ste nad tym že by ste niekam pri logo alebo hoc kam vopchali že DISKUSNĚ FÓRUM..lebo ako pozerám nikde to neni napísané a možno by sa zabránilo podobným témam..hádam by to dotyčný zbadal a uvedomil by sa
alebo niečo že NOWAREZ abo tak...
za pochopenie ďakujem
nerozmýšlali ste nad tym že by ste niekam pri logo alebo hoc kam vopchali že DISKUSNĚ FÓRUM..lebo ako pozerám nikde to neni napísané a možno by sa zabránilo podobným témam..hádam by to dotyčný zbadal a uvedomil by sa
za pochopenie ďakujem
-
audiotrack
VIP