Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Co by ste privitali nove na fore???
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Pripomienky a návrhy Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 130, 131, 132 ... 136, 137, 138  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
t0m4s3
Admin
Admin

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 07 Júl 2008, 21:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

existpierre napísal:
neviem ci to tu uz bolo, ale chyba mi tu moznost "oznacit vsetky prispevky ako precitane"
Prosim, napis, ze si robis srandu ...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
audiotrack
Moderátor
Moderátor

Stav: Prihlásený
Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 07 Júl 2008, 21:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

Označiť všetky časti fóra ako prečítané

(je to na indexe pod posledným forom a nad tabulkou prihlásených užívateľov)
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
existpierre
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 05.07.2008

PríspevokZaslal: 08 Júl 2008, 10:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

audiotrack napísal:
Označiť všetky časti fóra ako prečítané

(je to na indexe pod posledným forom a nad tabulkou prihlásených užívateľov)
dobre nenapadne Embarassed Laughing vdaka
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Rexxar
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 01.06.2008

PríspevokZaslal: 08 Júl 2008, 20:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja by som chcel aby sa mohli pridavat vacsie ikony 6kb je dost malo skoro vzdy sa mi do toho ziadna dobra nezmesti
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
chrono
VIP
VIP

Založený: 25.12.2006

PríspevokZaslal: 08 Júl 2008, 20:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

To tu už bolo zamietnuté niekoľko krát a napriek tomu je to kopec pekných avatarov.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Nadeo
Medium Star
Medium Star

Založený: 04.11.2006

PríspevokZaslal: 09 Júl 2008, 11:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ked zahlasujete v nejakom hlasovani , vyskoci ze vas hlas bol prijaty, kliknite sem pre navrat... atd . No, kliknete ,ale ono vas to hodi na prvu stranu topicu , nemohlo by to byt tak ze vas hodi tam kde ste boli ? Chapete?
Návrat hore
yazoo
Medium Star
Medium Star

Založený: 05.03.2008

PríspevokZaslal: 09 Júl 2008, 19:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

Nechcem velmi vydumovat, ale co keby sa v teme zrusilo tlacitko "Nova tema", proste aby tam bolo len "Odpovedat". Mozno detailik a zbytocnost, ale podla mna by to bolo krajsie. Very Happy Zas az taka velka robota to neni upravit viewtopic_body.tpl
Návrat hore
ades
King
King

Založený: 14.07.2006

PríspevokZaslal: 13 Júl 2008, 22:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

asi bolo dnes velke teplo a mne pieklo na hlavu, ale napadlo ma, ze by som privital na fore nieco ako kontrola gramatiky- nevadia mi male pismena, slang atd, ale skor veci ako "e" miesto "ä", chronicka zamena "i" a "y", pouzivanie pravidla "pis ako pocujes" u niektorych ludi a podobne, pripadne absolutne nepouzivanie ciarok, bodiek a inej interpunkcie s podobnym vyznamom vo vetach. kym to clovek precita, tak je z toho debil. napadlo ma, ze pri kazdom prispevku by bolo tlacidlo, ktore by po kliknuti zaznamenalo takyto prispevok a ak by sa nieco taketo opakovalo castejsie, uzivatel by dostal upozornenie, basu, pripadne ak sa nepolepsi po vacsom mnozstve takychto prispevkov, az ban. mozno si poviete, preco sa nad takymito blbostami pozastavujem. je to z viacerych dovodov:
1- ako som napisal vyssie, tazko sa to cita a kym niekedy pochopim o co danemu idividuu slo, nemam nervy este aj odpisovat
2- hojko.com je velke forum, ktore si okrem ineho zaklada aj na tom, ze tu clovek najde odpovede na (takmer) vsetko. z pofidernej gramatiky vyplyva potom jednak stazene vyhladavanie niektorych slov a tiez prezentacia fora a uzivatelov na "verejnosti".
3- ak sa niekto nevie vyjadrovat, mozno sa nieco nauci Very Happy

aby ste ma zle nepochopili- mam v pazi, ak niekto nevie pisat, nie je to moj problem, ale aby kvoli tomu "trpeli" ini, to nemusim. rovnako v pazi maju novi uzivatelia pravidla fora (x miesto ch, obdobne v-w atd), preto by sa imho mohlo s tym nieco robit. moderatori by s tym nemuseli mat nic, proste ak sa nazbiera urcity pocet takychto kliknuti, ktore by boli opravnene, automaticky by bola basa dajme tomu na 1 den, recidivisti by dostavali neskor viac. co vy na to? (ak sa ma niekto nieco spyta a dlhsie neodpoviem, je to preto, lebo budem na dovolenke, nie preto, lebo na neho kaslem)
Návrat hore
chrono
VIP
VIP

Založený: 25.12.2006

PríspevokZaslal: 13 Júl 2008, 23:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

Príspevky v jazyku Pokec už zvyčajne ignorujem. Predpokladám, že budeš musieť aj ty, kedže pochybujem, že by sa s tým dalo niečo urobiť (teda ak sa tu nezavedie jazyková polícia). Smile
Návrat hore
ZitePunkom
Light Professional
Light Professional

Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 13 Júl 2008, 23:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ades, to je hlúposť... niekto ťa naserie.. je tu dosť aj dospelých infaltilných magorov.. a budú na to klikať.. aj tak by to muselo prejsť kontrolou, či je to skutočne tak, pretože niekto by sa mohol dohodnúť a daného užívateľa jednoducho "vyhodiť" nie sme všetci tí dobrí.. Wink
Návrat hore
Maki
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 14.11.2005

PríspevokZaslal: 13 Júl 2008, 23:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

pokial sa pamatam goťar chcel robit moda pre gramatiku ale vedenie to neschvalilo... okrem toho myslim,ze by mal 10x tolko roboty ako obycani modi, lebo gramatika, to je kriz dnesnej mladeze
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 13 Júl 2008, 23:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

ades: Nieco take je neriesitelne a nikto nebude po nikom opravovat gramatiku, pretoze by sa to stihat nedalo a nejde to spravit ani automaticky. Ako uz napisal chrono, ignoruj taketo prispevky, ja som to zacal tiez robit a hned je mi lepsie. Co sa tyka w/v, x/ch a podobne, tak posielam uzivatelom upozornenie (najma pokial ide o novacika), v horsom pripade dam vazenie s odovodnenim na pravidla (ak sa to opakuje).
Návrat hore
17
Light Star
Light Star

Založený: 18.04.2008

PríspevokZaslal: 14 Júl 2008, 19:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

Asi som to nepostrehol, ak to tu je.. Ale neda sa pridat nejake vyhladavanie v temach? Lebo niektore temy maju aj 200 stran a vsetky prechadzat Confused
Návrat hore
GothaR
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 21.02.2005

PríspevokZaslal: 14 Júl 2008, 19:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

Maki napísal:
pokial sa pamatam goťar chcel robit moda pre gramatiku ale vedenie to neschvalilo... okrem toho myslim,ze by mal 10x tolko roboty ako obycani modi, lebo gramatika, to je kriz dnesnej mladeze
No ono to bolo trochu inak, ja som sa do toho az tak nehrnul, ale skor diplomaticky naznacil, ze ak by to nechcel robit niekto iny, kto uz modom je, tak by som mohol ja a aj bez toho, aby som mal statut moderatora. A k tej robote - zamer bol ten, aby doslo k odstraneniu najvacsich hrubok s tym, ze by bolo v prispevku uvedene, ze doslo k oprave. Jasne, ze nejake drobne preklepy a ciarky sa asi nikomu opravovat nechce. Ale napriklad hrubka v nadpise temy by mala byt opravena cim skor: http://www.hojko.com/gumeny-mackovia-t97980.html alebo http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=97251 alebo...
Návrat hore
ades
King
King

Založený: 14.07.2006

PríspevokZaslal: 14 Júl 2008, 21:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

presne, tu ide skor o to, aby sa obcas pouzil aj ypsilon na spravnom mieste a nie podla pravidla "nie som isty, nedam ho"
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Pripomienky a návrhy Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 130, 131, 132 ... 136, 137, 138  Ďalšia
Strana 131 z 138

Prejdi na: