Co by ste privitali nove na fore???

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

ades: Nieco take je neriesitelne a nikto nebude po nikom opravovat gramatiku, pretoze by sa to stihat nedalo a nejde to spravit ani automaticky. Ako uz napisal chrono, ignoruj taketo prispevky, ja som to zacal tiez robit a hned je mi lepsie. Co sa tyka w/v, x/ch a podobne, tak posielam uzivatelom upozornenie (najma pokial ide o novacika), v horsom pripade dam vazenie s odovodnenim na pravidla (ak sa to opakuje).
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Asi som to nepostrehol, ak to tu je.. Ale neda sa pridat nejake vyhladavanie v temach? Lebo niektore temy maju aj 200 stran a vsetky prechadzat :?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Maki napísal:pokial sa pamatam goťar chcel robit moda pre gramatiku ale vedenie to neschvalilo... okrem toho myslim,ze by mal 10x tolko roboty ako obycani modi, lebo gramatika, to je kriz dnesnej mladeze
No ono to bolo trochu inak, ja som sa do toho az tak nehrnul, ale skor diplomaticky naznacil, ze ak by to nechcel robit niekto iny, kto uz modom je, tak by som mohol ja a aj bez toho, aby som mal statut moderatora. A k tej robote - zamer bol ten, aby doslo k odstraneniu najvacsich hrubok s tym, ze by bolo v prispevku uvedene, ze doslo k oprave. Jasne, ze nejake drobne preklepy a ciarky sa asi nikomu opravovat nechce. Ale napriklad hrubka v nadpise temy by mala byt opravena cim skor: http://www.hojko.com/gumeny-mackovia-t97980.html alebo http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=97251 alebo...
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

presne, tu ide skor o to, aby sa obcas pouzil aj ypsilon na spravnom mieste a nie podla pravidla "nie som isty, nedam ho"
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

v hlave mi skrsla taka myslienka ze by sa vo vtipoch zalozila dolezita tema "vtipne clanky" a davali by sa tam linky na nejake vtipne alebo absurdne clanky ako napriklad http://www.aktuality.sk/bulvar/koktejl/ ... -raper-vec
aby sa nezakladala vzdy tema,ktora sa nasledne zamkne a upadne do zabudnutia aj s casto krat vtipnym obsahom.
//to ze to nie je vtip
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Brani ti nieco ten clanok dat ako vtip do uz existujucej temy?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

pinacolada napísal:v hlave mi skrsla taka myslienka ze by sa vo vtipoch zalozila dolezita tema "vtipne clanky" a davali by sa tam linky na nejake vtipne alebo absurdne clanky ako napriklad http://www.aktuality.sk/bulvar/koktejl/ ... -raper-vec
aby sa nezakladala vzdy tema,ktora sa nasledne zamkne a upadne do zabudnutia aj s casto krat vtipnym obsahom.
//to ze to nie je vtip
keď to nie je vtip, prečo by to malo byť vo vtipoch ako dôležité? šak založ tému, ak sa ujme, tak aj dôležitosť získa
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Automatické maily trochu ináč...

Videl som na niektorých fórach to, že keď prišiel mail kvôli odpovedi na nejakú tému, tak v tom maily nebol len link na daný topic, ale aj samotné odpoveď. Veľmi sa mi to páčilo, lebo som nemusel otvárať sajty 10 v každom topicu pozerať odpoveď a potom zatvárať, ale pozrieť sa na odpoveď priamo v maily a ak ma nezaujímala, zahodiť, alebo ak zaujímala, odklepnúť link a pozerať ďalej, prípadne odpovedať. Podľa mňa skvelá vec. Ak sa nepáči, tak sorry, to bol len návrh.

(Ja to mám veľmi rád aj preto, lebo používam outlook, tam mám všetko nakope a maily prezerám pouze klikaním hore alebo dole, proste rýchlovka a tak vidím aaaa toto je drist delete a idem ďalej... takto odklikám všetko a potom to zatváram v opere, čo není tak praktické)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

mimkorn: Upozornovanie mailom funguje tak, ze ti pride len jeden mail s oznamenim, ze je novy prispevok na fore, ale dalsie ti nepridu uz. Az ked navstivis forum a po tvojej navsteve pribudne prispevok, tak potom dostanes dalsi mail.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

A dokáže vôbec phpbb posielať s upozorneniami na nové príspevky aj samotný text príspevkov? Lebo ja som sa s tým stretol zatiaľ len na vbulletine. Inak tiež by som to privítal.. a aj chápem, že kým nenavštívim danú tému, tak už mi žiadne iné upozornenie nepríde. ;)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

všetko dokáže, a ak nedokáže, tak preto že sa nechce :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

brm: Dokaze vdaka modu Forum notification, ale ten neplanujem pridat. V tomto pripade ti mozem odporucit RSS s dodatkom f=xxx pre dane forum alebo t=xxx pre danu temu.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

privital by som na fore daco stare, konkretne povodne hojko logo ktore tu bolo jak som prisiel na forum, bolo lepsie ako to co je teraz
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Sheep napísal:privital by som na fore daco stare, konkretne povodne hojko logo ktore tu bolo jak som prisiel na forum, bolo lepsie ako to co je teraz
kamo ty sa uz velmi nudis, vypni pc aspon na jeden den :wink: dobra rada do zivota.peace
Sheep
Addict
Addict

Kesoman napísal:kamo ty sa uz velmi nudis, vypni pc aspon na jeden den :wink: dobra rada do zivota.peace
nie na PC sa nenudim nikdy navyse za posledny tyzden som bol podstatne menej za PC ako to byva zvykom, len ma to napadlo s tym logom
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

rozpraval som sa s jednym clenom fora a som zvedavy na vasu reakciu co tak pridat do pravidiel pravidlo
ked nemas co povedat mlc
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

poslednou dobou je tu vela tem o auto-moto.
Podla mna by bolo dobre mat to "pod jednou strechou" a preto by som privital, keby vznikla nova tema? tak ako je Volna diskusia, Vtipy etc. aby bolo nieco ako Auto-Moto alebo tak nejak. :?
Podla mna by sa to dost rychlo uchytilo
Gothar
Moderátor
Moderátor

Skolacik napísal:poslednou dobou je tu vela tem o auto-moto.
Podla mna by bolo dobre mat to "pod jednou strechou" a preto by som privital, keby vznikla nova tema? tak ako je Volna diskusia, Vtipy etc. aby bolo nieco ako Auto-Moto alebo tak nejak. :?
Podla mna by sa to dost rychlo uchytilo
Dovolim si odpovedat namiesto moderatora, pretoze toto tu niekto navrhoval uz aspon 3-4x a odpoved bola jednoznacna: Nie.
Je to kvoli tomu, ze na auto-moto existuju specializovane fora, tu to preberame vacsinou z tej laickej stranky a ak je vacsi problem, tak vacsinou dotycneho odkazu na taketo auto0moto forum.
Sheep
Addict
Addict

GothaR napísal:Dovolim si odpovedat namiesto moderatora, pretoze toto tu niekto navrhoval uz aspon 3-4x a odpoved bola jednoznacna: Nie.
Je to kvoli tomu, ze na auto-moto existuju specializovane fora, tu to preberame vacsinou z tej laickej stranky a ak je vacsi problem, tak vacsinou dotycneho odkazu na taketo auto0moto forum.
to potom plati aj o pocitacoch, pretoze toto forum nie je specializovane na nic...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Sheep napísal:to potom plati aj o pocitacoch, pretoze toto forum nie je specializovane na nic...
Ale je tu podstatne viac ludi, ktori rozumeju pocitocom ako tych, ktori rozumeju autam.
//mne by taka sekcia nevadila, len som napisal to, co tu uz moderatori niekolkokrat v tejto suvislosti pisali
Zamknuté