Co by ste privitali nove na fore???
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
ades: Nieco take je neriesitelne a nikto nebude po nikom opravovat gramatiku, pretoze by sa to stihat nedalo a nejde to spravit ani automaticky. Ako uz napisal chrono, ignoruj taketo prispevky, ja som to zacal tiez robit a hned je mi lepsie. Co sa tyka w/v, x/ch a podobne, tak posielam uzivatelom upozornenie (najma pokial ide o novacika), v horsom pripade dam vazenie s odovodnenim na pravidla (ak sa to opakuje).
No ono to bolo trochu inak, ja som sa do toho az tak nehrnul, ale skor diplomaticky naznacil, ze ak by to nechcel robit niekto iny, kto uz modom je, tak by som mohol ja a aj bez toho, aby som mal statut moderatora. A k tej robote - zamer bol ten, aby doslo k odstraneniu najvacsich hrubok s tym, ze by bolo v prispevku uvedene, ze doslo k oprave. Jasne, ze nejake drobne preklepy a ciarky sa asi nikomu opravovat nechce. Ale napriklad hrubka v nadpise temy by mala byt opravena cim skor: http://www.hojko.com/gumeny-mackovia-t97980.html alebo http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=97251 alebo...Maki napísal:pokial sa pamatam goťar chcel robit moda pre gramatiku ale vedenie to neschvalilo... okrem toho myslim,ze by mal 10x tolko roboty ako obycani modi, lebo gramatika, to je kriz dnesnej mladeze
-
pinacolada
Guru wannabe
v hlave mi skrsla taka myslienka ze by sa vo vtipoch zalozila dolezita tema "vtipne clanky" a davali by sa tam linky na nejake vtipne alebo absurdne clanky ako napriklad http://www.aktuality.sk/bulvar/koktejl/ ... -raper-vec
aby sa nezakladala vzdy tema,ktora sa nasledne zamkne a upadne do zabudnutia aj s casto krat vtipnym obsahom.
//to ze to nie je vtip
aby sa nezakladala vzdy tema,ktora sa nasledne zamkne a upadne do zabudnutia aj s casto krat vtipnym obsahom.
//to ze to nie je vtip
-
audiotrack
VIP
keď to nie je vtip, prečo by to malo byť vo vtipoch ako dôležité? šak založ tému, ak sa ujme, tak aj dôležitosť získapinacolada napísal:v hlave mi skrsla taka myslienka ze by sa vo vtipoch zalozila dolezita tema "vtipne clanky" a davali by sa tam linky na nejake vtipne alebo absurdne clanky ako napriklad http://www.aktuality.sk/bulvar/koktejl/ ... -raper-vec
//to ze to nie je vtip
-
forgottten
Medium Star
Automatické maily trochu ináč...
Videl som na niektorých fórach to, že keď prišiel mail kvôli odpovedi na nejakú tému, tak v tom maily nebol len link na daný topic, ale aj samotné odpoveď. Veľmi sa mi to páčilo, lebo som nemusel otvárať sajty 10 v každom topicu pozerať odpoveď a potom zatvárať, ale pozrieť sa na odpoveď priamo v maily a ak ma nezaujímala, zahodiť, alebo ak zaujímala, odklepnúť link a pozerať ďalej, prípadne odpovedať. Podľa mňa skvelá vec. Ak sa nepáči, tak sorry, to bol len návrh.
(Ja to mám veľmi rád aj preto, lebo používam outlook, tam mám všetko nakope a maily prezerám pouze klikaním hore alebo dole, proste rýchlovka a tak vidím aaaa toto je drist delete a idem ďalej... takto odklikám všetko a potom to zatváram v opere, čo není tak praktické)
Videl som na niektorých fórach to, že keď prišiel mail kvôli odpovedi na nejakú tému, tak v tom maily nebol len link na daný topic, ale aj samotné odpoveď. Veľmi sa mi to páčilo, lebo som nemusel otvárať sajty 10 v každom topicu pozerať odpoveď a potom zatvárať, ale pozrieť sa na odpoveď priamo v maily a ak ma nezaujímala, zahodiť, alebo ak zaujímala, odklepnúť link a pozerať ďalej, prípadne odpovedať. Podľa mňa skvelá vec. Ak sa nepáči, tak sorry, to bol len návrh.
(Ja to mám veľmi rád aj preto, lebo používam outlook, tam mám všetko nakope a maily prezerám pouze klikaním hore alebo dole, proste rýchlovka a tak vidím aaaa toto je drist delete a idem ďalej... takto odklikám všetko a potom to zatváram v opere, čo není tak praktické)
-
audiotrack
VIP
-
nejakymarko
Addict
Dovolim si odpovedat namiesto moderatora, pretoze toto tu niekto navrhoval uz aspon 3-4x a odpoved bola jednoznacna: Nie.Skolacik napísal:poslednou dobou je tu vela tem o auto-moto.
Podla mna by bolo dobre mat to "pod jednou strechou" a preto by som privital, keby vznikla nova tema? tak ako je Volna diskusia, Vtipy etc. aby bolo nieco ako Auto-Moto alebo tak nejak.
Podla mna by sa to dost rychlo uchytilo
Je to kvoli tomu, ze na auto-moto existuju specializovane fora, tu to preberame vacsinou z tej laickej stranky a ak je vacsi problem, tak vacsinou dotycneho odkazu na taketo auto0moto forum.
to potom plati aj o pocitacoch, pretoze toto forum nie je specializovane na nic...GothaR napísal:Dovolim si odpovedat namiesto moderatora, pretoze toto tu niekto navrhoval uz aspon 3-4x a odpoved bola jednoznacna: Nie.
Je to kvoli tomu, ze na auto-moto existuju specializovane fora, tu to preberame vacsinou z tej laickej stranky a ak je vacsi problem, tak vacsinou dotycneho odkazu na taketo auto0moto forum.