Ked zahlasujete v nejakom hlasovani , vyskoci ze vas hlas bol prijaty, kliknite sem pre navrat... atd . No, kliknete ,ale ono vas to hodi na prvu stranu topicu , nemohlo by to byt tak ze vas hodi tam kde ste boli ? Chapete?
Nechcem velmi vydumovat, ale co keby sa v teme zrusilo tlacitko "Nova tema", proste aby tam bolo len "Odpovedat". Mozno detailik a zbytocnost, ale podla mna by to bolo krajsie. Zas az taka velka robota to neni upravit viewtopic_body.tpl
Pohlavie: Stav: Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1681 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma:
Zaslal: 13 Júl 2008, 22:52 Predmet:
asi bolo dnes velke teplo a mne pieklo na hlavu, ale napadlo ma, ze by som privital na fore nieco ako kontrola gramatiky- nevadia mi male pismena, slang atd, ale skor veci ako "e" miesto "ä", chronicka zamena "i" a "y", pouzivanie pravidla "pis ako pocujes" u niektorych ludi a podobne, pripadne absolutne nepouzivanie ciarok, bodiek a inej interpunkcie s podobnym vyznamom vo vetach. kym to clovek precita, tak je z toho debil. napadlo ma, ze pri kazdom prispevku by bolo tlacidlo, ktore by po kliknuti zaznamenalo takyto prispevok a ak by sa nieco taketo opakovalo castejsie, uzivatel by dostal upozornenie, basu, pripadne ak sa nepolepsi po vacsom mnozstve takychto prispevkov, az ban. mozno si poviete, preco sa nad takymito blbostami pozastavujem. je to z viacerych dovodov:
1- ako som napisal vyssie, tazko sa to cita a kym niekedy pochopim o co danemu idividuu slo, nemam nervy este aj odpisovat
2- hojko.com je velke forum, ktore si okrem ineho zaklada aj na tom, ze tu clovek najde odpovede na (takmer) vsetko. z pofidernej gramatiky vyplyva potom jednak stazene vyhladavanie niektorych slov a tiez prezentacia fora a uzivatelov na "verejnosti".
3- ak sa niekto nevie vyjadrovat, mozno sa nieco nauci
aby ste ma zle nepochopili- mam v pazi, ak niekto nevie pisat, nie je to moj problem, ale aby kvoli tomu "trpeli" ini, to nemusim. rovnako v pazi maju novi uzivatelia pravidla fora (x miesto ch, obdobne v-w atd), preto by sa imho mohlo s tym nieco robit. moderatori by s tym nemuseli mat nic, proste ak sa nazbiera urcity pocet takychto kliknuti, ktore by boli opravnene, automaticky by bola basa dajme tomu na 1 den, recidivisti by dostavali neskor viac. co vy na to? (ak sa ma niekto nieco spyta a dlhsie neodpoviem, je to preto, lebo budem na dovolenke, nie preto, lebo na neho kaslem)
Príspevky v jazyku Pokec už zvyčajne ignorujem. Predpokladám, že budeš musieť aj ty, kedže pochybujem, že by sa s tým dalo niečo urobiť (teda ak sa tu nezavedie jazyková polícia).
Pohlavie: Stav: Založený: 07.03.2006 Príspevky: 959 Bydlisko: Seru na Vás,já du domů.. Karma:
Zaslal: 13 Júl 2008, 23:02 Predmet:
Ades, to je hlúposť... niekto ťa naserie.. je tu dosť aj dospelých infaltilných magorov.. a budú na to klikať.. aj tak by to muselo prejsť kontrolou, či je to skutočne tak, pretože niekto by sa mohol dohodnúť a daného užívateľa jednoducho "vyhodiť" nie sme všetci tí dobrí..
pokial sa pamatam goťar chcel robit moda pre gramatiku ale vedenie to neschvalilo... okrem toho myslim,ze by mal 10x tolko roboty ako obycani modi, lebo gramatika, to je kriz dnesnej mladeze
Pohlavie: Stav: Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14265 Bydlisko: Európa Karma:
Zaslal: 13 Júl 2008, 23:52 Predmet:
ades: Nieco take je neriesitelne a nikto nebude po nikom opravovat gramatiku, pretoze by sa to stihat nedalo a nejde to spravit ani automaticky. Ako uz napisal chrono, ignoruj taketo prispevky, ja som to zacal tiez robit a hned je mi lepsie. Co sa tyka w/v, x/ch a podobne, tak posielam uzivatelom upozornenie (najma pokial ide o novacika), v horsom pripade dam vazenie s odovodnenim na pravidla (ak sa to opakuje).
pokial sa pamatam goťar chcel robit moda pre gramatiku ale vedenie to neschvalilo... okrem toho myslim,ze by mal 10x tolko roboty ako obycani modi, lebo gramatika, to je kriz dnesnej mladeze
No ono to bolo trochu inak, ja som sa do toho az tak nehrnul, ale skor diplomaticky naznacil, ze ak by to nechcel robit niekto iny, kto uz modom je, tak by som mohol ja a aj bez toho, aby som mal statut moderatora. A k tej robote - zamer bol ten, aby doslo k odstraneniu najvacsich hrubok s tym, ze by bolo v prispevku uvedene, ze doslo k oprave. Jasne, ze nejake drobne preklepy a ciarky sa asi nikomu opravovat nechce. Ale napriklad hrubka v nadpise temy by mala byt opravena cim skor: http://www.hojko.com/gumeny-mackovia-t97980.html alebo http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=97251 alebo...
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre