Co by ste privitali nove na fore???

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

všetko dokáže, a ak nedokáže, tak preto že sa nechce :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

brm: Dokaze vdaka modu Forum notification, ale ten neplanujem pridat. V tomto pripade ti mozem odporucit RSS s dodatkom f=xxx pre dane forum alebo t=xxx pre danu temu.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

privital by som na fore daco stare, konkretne povodne hojko logo ktore tu bolo jak som prisiel na forum, bolo lepsie ako to co je teraz
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Sheep napísal:privital by som na fore daco stare, konkretne povodne hojko logo ktore tu bolo jak som prisiel na forum, bolo lepsie ako to co je teraz
kamo ty sa uz velmi nudis, vypni pc aspon na jeden den :wink: dobra rada do zivota.peace
Sheep
Addict
Addict

Kesoman napísal:kamo ty sa uz velmi nudis, vypni pc aspon na jeden den :wink: dobra rada do zivota.peace
nie na PC sa nenudim nikdy navyse za posledny tyzden som bol podstatne menej za PC ako to byva zvykom, len ma to napadlo s tym logom
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

rozpraval som sa s jednym clenom fora a som zvedavy na vasu reakciu co tak pridat do pravidiel pravidlo
ked nemas co povedat mlc
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

poslednou dobou je tu vela tem o auto-moto.
Podla mna by bolo dobre mat to "pod jednou strechou" a preto by som privital, keby vznikla nova tema? tak ako je Volna diskusia, Vtipy etc. aby bolo nieco ako Auto-Moto alebo tak nejak. :?
Podla mna by sa to dost rychlo uchytilo
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Skolacik napísal:poslednou dobou je tu vela tem o auto-moto.
Podla mna by bolo dobre mat to "pod jednou strechou" a preto by som privital, keby vznikla nova tema? tak ako je Volna diskusia, Vtipy etc. aby bolo nieco ako Auto-Moto alebo tak nejak. :?
Podla mna by sa to dost rychlo uchytilo
Dovolim si odpovedat namiesto moderatora, pretoze toto tu niekto navrhoval uz aspon 3-4x a odpoved bola jednoznacna: Nie.
Je to kvoli tomu, ze na auto-moto existuju specializovane fora, tu to preberame vacsinou z tej laickej stranky a ak je vacsi problem, tak vacsinou dotycneho odkazu na taketo auto0moto forum.
Sheep
Addict
Addict

GothaR napísal:Dovolim si odpovedat namiesto moderatora, pretoze toto tu niekto navrhoval uz aspon 3-4x a odpoved bola jednoznacna: Nie.
Je to kvoli tomu, ze na auto-moto existuju specializovane fora, tu to preberame vacsinou z tej laickej stranky a ak je vacsi problem, tak vacsinou dotycneho odkazu na taketo auto0moto forum.
to potom plati aj o pocitacoch, pretoze toto forum nie je specializovane na nic...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Sheep napísal:to potom plati aj o pocitacoch, pretoze toto forum nie je specializovane na nic...
Ale je tu podstatne viac ludi, ktori rozumeju pocitocom ako tych, ktori rozumeju autam.
//mne by taka sekcia nevadila, len som napisal to, co tu uz moderatori niekolkokrat v tejto suvislosti pisali
Sheep
Addict
Addict

GothaR napísal:Ale je tu podstatne viac ludi, ktori rozumeju pocitocom ako tych, ktori rozumeju autam.
//mne by taka sekcia nevadila, len som napisal to, co tu uz moderatori niekolkokrat v tejto suvislosti pisali
to je asi tym ze na pocitac ti netreba vodicak :D

//btw viem zeby to zamietli
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Jeremy napísal:rozpraval som sa s jednym clenom fora a som zvedavy na vasu reakciu co tak pridat do pravidiel pravidlo
ked nemas co povedat mlc
To by sheep zmlkol uz nadobro, dobry napad
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Skolacik: Nie.

Sheep: Neplati a ak si myslis opak, tak otvor oci. Preco je tu asi tak delenie ako hw, sw, hry, internet, programovanie...??? Neodpovedaj, nestojim o tu odpoved.
Sheep
Addict
Addict

Myslim si to preto lebo toto nie je specializovane forum presne na kompy, mas tu aj politiku, LVP...atd, volakedy to bolo na warez, teraz je take viac vseobecne.

Btw, zbytocne ma napadas pretoze ja som sa pytal nieco ine
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Skús spočítať, koľko tém je o počítačoch a koľko o autách (len v časti Počítače - Pomoc je približne toľko tém, čo v celej hornej časti).
Sheep
Addict
Addict

chrono napísal:Skús spočítať, koľko tém je o počítačoch a koľko o autách (len v časti Počítače - Pomoc je približne toľko tém, čo v celej hornej časti).
ja viem, cele to vysvetlil Gothar, btw, ja som nepisal ze zruste kompy tak neviem co riesite, aj ked sa tu zacinaju mnozit pocitacovi odporci hlavne ze aj oni tiez pouzivaju komp :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ja by som privital, aby v teme http://www.hojko.com/pre-vsetkych-ktori ... 50610.html vzniklo nove pravidlo o tom, ze uryvky z pesniciek treba uploadnut bud ako prilohu alebo na server zippyshare, pretoze tam je mozne to prehrat bez stahovania a netreba cakat ako napriklad na rapide alebo upnito.
Priklad: http://www6.zippyshare.com/v/35266899/file.html

//autoeditácia príspevku ( 02 Aug 2008, 0:07 )
Nikto nic?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

v podstate žiadne pravidlá neboli na začiatku stanovené, tak neviem kam to dopísať. Môžeš to tam spomenúť. Aj tak neverím že to budú ludia rešpektovať. O tom serveri ja počujem prvýkrát, osobne keby hladám pesničku tak dám tiež len link kde som ju našiel a nie sťahovať to a reuploadovať. To že je to nepraktické na rapide je ich problém. Načo sa trápiš, dávajú to tam, menej ludí si to pozre a je menšia pravdepodovnosť že niekto poradí
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Nieco ako: Ked clovek pise novy post a zada predmet , nech mu to pod tym vypise vsetky temy ktore sa nasli pod podobnym nazvom , samozrejme bez refreshu stranky ... Vyzaduje trocha codingu ale vysledok stoji za to .
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Vyhľadanie tém podľa názvu témy zase bude stáť trochu námahy používateľa (a programovať už netreba nič). :)
Zamknuté