co by ste robili????
ja som ich uvidela nahodou..sam povedal ze mozem si pozriet fotky lebo ako nase a on si ich nejak netriedi..iba uklada na pamatovu kartu .. a ja kedze nemam tak som nevedela akosa na nu dostat tak som sla ako ja to mam vo svojom a tak ....vsetky svoje rozne fotky ako moje a kamaratov ma na pamatovej a ich.... jeho byvale ma v mobile ulozene...
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Začiatok Konca
Professional
Bože, nie je nič ľahšie, ako sa s ním o tom porozprávať.. ak to nie je debil, tak to pochopí.. Ja som napr. zabudol na fotky svojej bývalej, pretože som sa do galérie veľmi nedostával.. a potom, keď si moja priateľka pozerala telefón, tak ich našla.. bola tam aj hore bez.. ale spolu sme ich vymazali a povedal som jej, že som ich tam skutočne len zabudol..
čo bola aj pravda.. tiež som jej povedal, že tým, že som ich tam mal, nič nesledujem.. a aj tak na ňu nemám dobré spomienky.. Takže som ich vymazal a už ma to nejak netrápi a je to už veľmi dávno za nami.. stačí len jeden rozhovor.. ešte raz, ak nie je debil, pochopí to.. 
-
Začiatok Konca
Professional
Tak toto bol klinecbibinko32 napísal:vymaz mu to a nebude ta nic trapit
no tak to mas pravdu ze to je dost drze a asi by sa pohadali ale to som napisal len zo srandyjozinko napísal:Tak toto bol klinecAko neviem si predstavit zeby som priatelke nieco zmazal, sa mi to zda dost drze, pokial to nechce urobit sam tak vznikne jedine problem
S priatelkou sice mame vsetko spolocne
a (vacsinou) sa ani nepytame ci mozeme si nieco vziat poziciat, proste normalka, ale toto by si ani jeden z nas nedovolil, rozhovor by bol ale nie takto poza chrbat
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No neviem.. Ja mám svôj život, svoje veci a aj keby som mal X frajeriek tak by som nikdy nevravel že niečo je naše (Naše môže vravieť po svatbe) A mňa by naštvalo keby sa mi niekto staral do toho čo mám v mobile..Chodil s tou dotyčnou on a nie jeho terajšia frajerka čo o nej vie veľké H..Takže isto má dôvod prečo ju tam má...jozinko napísal:Teraz nechapem ja.. Vo vztahu uz nie je ja a Ty, ale my, tak preco by sa nemohla opytat? Tam sa uz nerozlisuje moje, a Tvoje ale nase