co by ste robili????
-
Začiatok Konca
Professional
Tak toto bol klinecbibinko32 napísal:vymaz mu to a nebude ta nic trapit
no tak to mas pravdu ze to je dost drze a asi by sa pohadali ale to som napisal len zo srandyjozinko napísal:Tak toto bol klinecAko neviem si predstavit zeby som priatelke nieco zmazal, sa mi to zda dost drze, pokial to nechce urobit sam tak vznikne jedine problem
S priatelkou sice mame vsetko spolocne
a (vacsinou) sa ani nepytame ci mozeme si nieco vziat poziciat, proste normalka, ale toto by si ani jeden z nas nedovolil, rozhovor by bol ale nie takto poza chrbat
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No neviem.. Ja mám svôj život, svoje veci a aj keby som mal X frajeriek tak by som nikdy nevravel že niečo je naše (Naše môže vravieť po svatbe) A mňa by naštvalo keby sa mi niekto staral do toho čo mám v mobile..Chodil s tou dotyčnou on a nie jeho terajšia frajerka čo o nej vie veľké H..Takže isto má dôvod prečo ju tam má...jozinko napísal:Teraz nechapem ja.. Vo vztahu uz nie je ja a Ty, ale my, tak preco by sa nemohla opytat? Tam sa uz nerozlisuje moje, a Tvoje ale nase
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Neboj ja viem čítať veľmi dobre..Len asi ty nechápeš že šprtaním do toho, čo tam má a zbytočnými otázkami si môžeš toho dotyčného poštvať a nemusí to dopadnúť dobre..Nie všetko môžeš vyriešiť bez následkov..To je logika..Zato, že ty možno nemáš nikoho v mobile tak nesmie mať ani on? Vždy si ženy niečo nájdu, čo musia riešiť i keď je to úplná pitomosť..A vyjadriť sa tu môže každý ..tak nečakaj, že ťa tu ľudia budú len povzbudzovať zato, že si vraj nežná polovička ako ľudia nazývajú ženy ..Tajomná napísal:Soviet..keby si cital poriadne co sompisala aj pred tym..tak by si nemal tie trapne keci...a ked sa ti nepaci moj problem tak co vobec na nho reagujes..ja som chcela vediet co by ostatni robili a nie este mna skritizovat co sa tam hrabem..bez dovolenia som tam nesla!!!!!!!
Absolútne by mi to nevadilo..Premňa zamňa nech je tam aj jej bývalí na hlave postavený..Mám svoj život a nebudem sa zaťažovať tým čo má niekto v mobilec.a.r.n.e. napísal:no ale skuste to zobrat aj z toho pohladu ze by vasa frajerka mama v telefone byvalich....ci by vam to vadilo...lebo mne urcite ano ak by mala na nich vytvoreny nejaky osobitny adresar, a ked iba medzi ostatnymi fotkami tak to uz nie
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
hoicktory chlapec ti povie ze na tom nic nieje-ked ma chlapec v mobile fotky svojej byvalej,ale keby mala mat ich frajerka fotky svojho byvaleho v mobile tak si uz rozmyslia ci je to v pohode:) mne by to vadilo,keby mal moj chlapec take fotky,pretoze ja som ta ktorej fotky mu maju zaberat pamet v mobile:),a pretoe radsej ma ani nenapadne pozerat si jeho fotky ci uz mozem alebo nie. ale...a neviem naco by som ja mala mat fotky byvaleho v mobile,mam chlapca ktoreho lubim a naco by som chcela nosit fotky ineho chlapca v mobile? mozno si tvoj chlapec tiez len zabudol ich vymazat,a tato tema je bezpredmetna:)