|
| Autor |
Správa |
Silent Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2008 Príspevky: 415 Bydlisko: Web Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2008, 12:29 Predmet: Co byste doporucili za antivir |
|
|
| Co byste doporucili za antivir . Ja mam nod32 a me se zda dobry |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 727 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2008, 12:56 Predmet: Re: Co byste doporucili za antivir |
|
|
| Silent napísal: |
| Co byste doporucili za antivir . Ja mam nod32 a me se zda dobry |
ked mas antivir s ktorym si spokojny a nemas snim problemy tak naco zhanas iny.....ja mam napr avast a s ktorym som spokojny a este som nemal problem s utokom volakeho skodliveho programu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jimmy Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.03.2008 Príspevky: 145 Bydlisko: Badín Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Silent Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2008 Príspevky: 415 Bydlisko: Web Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2008, 13:00 Predmet: |
|
|
| j to jsem videl s tim nodem a proto chci radsi jiny at mi to tohle neudela chtel bych kasparsky ale sere me tam ta licence a avast jak se aktualizoval na novy tam me mrznul |
|
| Návrat hore |
|
 |
Suffel Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.01.2008 Príspevky: 244
Zaslal: 04 Máj 2008, 13:50 Predmet: |
|
|
| no ani ja som s nodom uz neni moc spokojny potom co som videl v tom prispevku.. ale neviem ze co dat nemiesto nodu.. a aby som s tim nemal starosti s licenciami atd.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
sundevil VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2005 Príspevky: 2620 Bydlisko: Home: MT Work: BA Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2008, 13:58 Predmet: |
|
|
| antivir v podstate hociaky, ale treba aj rozmyslat a nespravat sa tak aby vsetky trojany a virusy same naskakali do pocitaca |
|
| Návrat hore |
|
 |
jurdzi Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.07.2007 Príspevky: 164 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2008, 14:00 Predmet: |
|
|
| Suffel napísal: |
| no ani ja som s nodom uz neni moc spokojny potom co som videl v tom prispevku.. ale neviem ze co dat nemiesto nodu.. a aby som s tim nemal starosti s licenciami atd.. |
to ta akoze ten prispevok presvedcil o tom, ze je nod slaby alebo si skusal dat iny antivirus do svojho compu a testoval si? Nehovorim ze je nod uplne super bez chyb ale neviem ci by som presiel na iny avs len kvoli tomu ze niekomu nieco nod nenasiel a mne pracuje uplne v poho... Ak chces free tak by som hodil Avast! |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13837 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2008, 14:24 Predmet: |
|
|
| Suffel: Uz si neni moc spokojny s Nodom len na zaklade toho co pisal uplink??? Zaujimavy nazor. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4320 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2008, 14:36 Predmet: |
|
|
| Nod |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1765 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2008, 15:01 Predmet: |
|
|
Ja som velmi spokojny s Kasperskym , uz ho mam nejaky ten rocik a aktualizacie nerobia ziaden problem..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Suffel Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.01.2008 Príspevky: 244
Zaslal: 04 Máj 2008, 15:54 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| Suffel: Uz si neni moc spokojny s Nodom len na zaklade toho co pisal uplink??? Zaujimavy nazor. |
nie tak som to nemyslel ok v poho berem aj nod ale myslel som to tak ze ma to odradilo ked som videl na tom screene ze kolko tam bolo vyrusov tak to ma najviac odradilo.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6601 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2008, 17:14 Predmet: |
|
|
| Uz sa to tu rozoberalo snad 100x. Kazdemu podla chuti. Ja ti poviem, ze Avast!, hojko ti povie NOD a uplink ti povie Kasperky. Kazdy mame ine skusenosti. Prejdi si temy, potom si prejdi nejake porovnania a testy (Google) a vyber si. Hlavne ale pouzivaj rozum a necakaj, ze antivirus spravi za teba vsetko. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13837 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2008, 17:39 Predmet: |
|
|
| Suffel: Precitaj si celu diskusiu, tam je spomenute, ze to bolo 5000 infikovanych suborov, ale nie virusov!!! Tych virusov tam bolo par a neverim, ze sa tam dostali len tak a Nod by ich nezachytil, ponukol som v tej teme aj argumenty a otazky ako sa tam vobec dostali, ale odpovede som sa nedockal. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7993 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Don_Pipino Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.03.2007 Príspevky: 378 Bydlisko: Trencin Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2008, 18:09 Predmet: |
|
|
| Silent napísal: |
| j to jsem videl s tim nodem a proto chci radsi jiny at mi to tohle neudela chtel bych kasparsky ale sere me tam ta licence a avast jak se aktualizoval na novy tam me mrznul |
Tak pokial viem, aj na NOD, potrebujes licenciu, alebo si mozes stiahnut 30 dnovu trial verziu, to iste plati pre KAV.A pokial chces menit AV, len koli tomu Topicu o NODe, tak potom mam pre teba antivirak jak vysity.
Vytrhni kabel s NETom zo steny vypni PC a zamkni do trezora.
LOL  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|