Co clovek spravi za penaze
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Smetiara, v pohode, ak by to bolo za daky priemerny plat prip ako bolo spomenute v dakej financ. krize..
Striptiz, nemal by som problem, povedzme za dakych 10 000.
Bitka/vrazda ak by to bol niekdo koho z duse nenavidim, pripane viem ze spravil nieco zle a bol by som na tom financne zle.. za par milionov asi ano.
Striptiz, nemal by som problem, povedzme za dakych 10 000.
Bitka/vrazda ak by to bol niekdo koho z duse nenavidim, pripane viem ze spravil nieco zle a bol by som na tom financne zle.. za par milionov asi ano.
-
Plexxak
Medium Star
Inak este ma napadlo pridat jednu moznost... a to predavat drogy (nebrat ale predavat) toto sme minule riesili, ja som bol zastancom toho nazoru ze je to tovar ako kazdy iny s tym rozdielom ze je jeho drzanie nelegalne...
Co vy? Mali by ste na to odvahu, resp. svedomie, ze predavate nieco co inych nici?
Co vy? Mali by ste na to odvahu, resp. svedomie, ze predavate nieco co inych nici?
Pridam sa k vacsine...a smetiara by som robil aj radsej ako napriklad ucitela
Kto sa smeje smetiarom je chudak, nech si len skusi predstavit ako by mesto dopadlo, keby smetiari tyzden nepracovali.
2. pri striptize podla mna plati, ze kazdy ma svoju cenu a v tomto by som mozno pod milion nesiel, len aj tak neviem kto by ten milion chcel zaplatit aby ma videl
(ine je to s prostituciou, tam uz niekto moze mat omnoho silnejsie moralne zabrany, lenze to je uz OT)
3. bitka...tiez je to asi o cene, mne sa nechce verit, ze za takych 50 milionov na ruku by ste niekomu nedali par ran
(ak neratam ze chlap ma udriet zenu, aj ked tam by to zas mozno zmenila este vacsia cifra)
2. pri striptize podla mna plati, ze kazdy ma svoju cenu a v tomto by som mozno pod milion nesiel, len aj tak neviem kto by ten milion chcel zaplatit aby ma videl
3. bitka...tiez je to asi o cene, mne sa nechce verit, ze za takych 50 milionov na ruku by ste niekomu nedali par ran
BTW teraz som si vsimol ako kazdy hovori ze keby mu niekto ponukol tolko vela penazi ze by to urobil...ale kazdy z vas zaroven predpoklada ze nikdy mu nikto nic take neponukne...takze co ked ?GothaR napísal:Pridam sa k vacsine...a smetiara by som robil aj radsej ako napriklad ucitelaKto sa smeje smetiarom je chudak, nech si len skusi predstavit ako by mesto dopadlo, keby smetiari tyzden nepracovali.
2. pri striptize podla mna plati, ze kazdy ma svoju cenu a v tomto by som mozno pod milion nesiel, len aj tak neviem kto by ten milion chcel zaplatit aby ma videl(ine je to s prostituciou, tam uz niekto moze mat omnoho silnejsie moralne zabrany, lenze to je uz OT)
3. bitka...tiez je to asi o cene, mne sa nechce verit, ze za takych 50 milionov na ruku by ste niekomu nedali par ran(ak neratam ze chlap ma udriet zenu, aj ked tam by to zas mozno zmenila este vacsia cifra)
Zenu by som udrel len v sebaobrane
No pozri, kvoli jednej blbosti ako je striptiz mozes byt zabezpeceny na cely zivot...Zavulon napísal:BTW teraz som si vsimol ako kazdy hovori ze keby mu niekto ponukol tolko vela penazi ze by to urobil...ale kazdy z vas zaroven predpoklada ze nikdy mu nikto nic take neponukne...takze co ked ?
Zenu by som udrel len v sebaobrane
Nemyslel som neico take ako ked tu bolo video z tej hry, kde clovek musi hovorit pravdu a dostava za to peniaze, lebo dostane relativne malo penazi za to, ze ma po sutazi rozvratene manzelstvo, pripadne rodinu.
A prostitucia je uz vaznejsia vec, poznam babu, ktorej jeden pan nukal 10 000 euro za jednu noc a odmietla, to sa ceni, ale ako by to bolo pri 1 000 000 euro?
Niekde v TV som to pocul a zopakujem to tu znova: Kazdy ma svoju cenu.
1. keby som bol vo financnej nudzi robil by som to, ale len ak by som to mal pre koho robit, teda keby som mal na krku rodinu, keby som bol sam a neostala by mi ina moznost ako tot, asi by ma to moc netesilo vzhladom na moje sucasne ciele
2. zalezi od okolnosti, kazdy mame svoju cneu, zalezalo by od penazi a mnozstva alkoholu v krvi, ale kd si to vezmeme celkovo kopa ludi sa vyzlieklo aj zadarmo pred celym narodom...
3. v sucasnej situacii poviem nikdy, ale nikdy nemozme povedat co sa stane zajtra
4. zrejme by som mal moralne zabrany, iked je pravda, ze nikdo nikomu nekaze to kupovat...
2. zalezi od okolnosti, kazdy mame svoju cneu, zalezalo by od penazi a mnozstva alkoholu v krvi, ale kd si to vezmeme celkovo kopa ludi sa vyzlieklo aj zadarmo pred celym narodom...
3. v sucasnej situacii poviem nikdy, ale nikdy nemozme povedat co sa stane zajtra
4. zrejme by som mal moralne zabrany, iked je pravda, ze nikdo nikomu nekaze to kupovat...
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pryja
Darca
No vidis, ani to tak dlho netrvalo, mozes kludne nastupitpatrick1 napísal:1. vo financnej krize bezproblemov...
1. asi by som nepohla s tymi smetiakmi, takze nic
2. v rodnom meste nikdy, ale v nejakej diere na Sibiri napr., kde ma nikto nepozna, v zivote tam nepachnem a dobre by zaplatili, preco nie? Ale bez par panakov by to asi neslo.
3. urcite nie.
-
zvonenie33
Light Professional