Co clovek spravi za penaze

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

1. Nedokazal by som to robit, pretoze viem ze by mi nikto nedal viacej ako davaju cize nie je o com...

2. Nikdy

3. Mam dar na riesenie vypatych situacii, cize vsetko sa riesi ustne, bitiek sa stranim a toto by mi mohlo do zivota priniest vela problemov, cize by som to neurobil...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

1. Keby mam na krku rodinu (deti, manzelka) a jednoducho nemam ziadnu inu pracu, urcite by som nesiahol po kradezi, ci cakal, ze mi naprsi z neba, ale by som robil aj to, kym by som nenasiel nieco lepsie. Treba si uvedomit, ze nie kazdy moze byt lekar a aj tie smetiaky spred nasich rodinnych domov, ci panelkov niekto musi niekam zobrat a vyprazdnit.

2. Za peniaze asi tazko. Zo srandy, ked je dobra zabava, tak za nic. Uz sa stalo zoparkrat.

3. Nikoho by som za peniaze nezbil. Osobne si ale viem predstavit pracu najomneho vraha, ktory odstranuje nepohodlne osoby. Je to zamestnanie, ako kazde ine.
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

p4ra napísal:Osobne si ale viem predstavit pracu najomneho vraha, ktory odstranuje nepohodlne osoby. Je to zamestnanie, ako kazde ine.
tak zase povedat ze to je praca ako kazda ina je trosku sila si myslim....mozno je dobre ze zabijaju ludi ktori niesu ludstvu prinosom a su to kriminalnici...ale aj tak je naplnou jeho prace zabijanie a to je podla mna hrozne a neludske...sup jedno telo sem sup druhe telo tam :roll:
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

• 1, Ak dobre platia prečo nie?
  • 2, Len v súkromí priateľke
  • 3, To nie, len keby dotyčný ubližil mne alebo blízkemu tak ho rozkopem aj zadara. Bitka nič nevyrieši, no aspoň sa mi uľaví... :)
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

fizz napísal:Hrozne a neludske? To je aj vyhodit z prace otca, ktory ma 4 deti, hrozne a neludske je aj to, kolko zien je nutenych predavat na ulici svoje telo, skoro cely svet je hrozny a neludsky, tak sa teraz netvarme, ze p4ra prestrelil. Mozno trochu, je tu predsa jeden rozdiel. Najomny vrah je neuveritelne dobre plateny.
akoze porovnavas vyhodenie z prace a zabitie cloveka...aj keby bol neviem aky ale stale je to clovek...
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

fizz napísal:To je neporovnatelne. Pretoze ked ta vyhodia z prace moze sa stat, ze ty a tvoja rodina nebudete mat co jest, moze sa stat, ze svojim detom budes na skoro vsetko co budu chciet hovorit nie, pretoze na to jednoducho nebudes mat, moze sa stat, ze prides o byvanie, mozes sa stat bezdomovcom s celou tvojou rodinou... Ked zomries, tebe to uz moze byt jedno a tvoja rodina dostane tvoju poistku. Ani mne sa to nepaci, ale som presvedcena, ze to tak je.
a moze sa stat ze si najde druhu pracu....
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

50Rocny pan si uz tak lahko pracu nenajde
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

fizz, pochopila si to presne, ako som to myslel.
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

p4ra: ono zabit cloveka ja ale velmi tazke a clovek na to skratka musi byt stavany inak sa velmi lahko moze stat, ze sa po dvoch vrazdach psychicky uplne zosypes... Na to aby si mohol vrazdit skratka musis byt mierne "uchylny" a vycviceny, inak sa to podla mna neda zvladnut... :)

Osobne neviem ci by mi hocikolko penazi stalo za to, ze sa mi v snoch bude vracat scena ako som niekoho zabil...
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

"Smetiar"... vo finančnej núdzi áno...
Striptíz... asi nie, záleží ale taktiež od "obecenstva"...
Bitka/Vražda ... nie...

A čo sa týka polofiktívnych umelovytvorených "hraničných situácii", tak predsa cena života sa objektívne posúdiť nedá, tým pádom je riešenie podobných situácii, aké sú vyššie vypísané, otázkou a prejavom existencie...
Teda nemôžeš určovať, čo by pre daného človeka bolo/nebolo lepšie a zvlášť pokiaľ ide o moment života a smrti...
Navyše vždy sa to môže rapídne zlepšiť/zhoršiť, teda na tieto prípady nejestvujú univerzálne riešenia, rady, východiská...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Smetiara, v pohode, ak by to bolo za daky priemerny plat prip ako bolo spomenute v dakej financ. krize..
Striptiz, nemal by som problem, povedzme za dakych 10 000.
Bitka/vrazda ak by to bol niekdo koho z duse nenavidim, pripane viem ze spravil nieco zle a bol by som na tom financne zle.. za par milionov asi ano.
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

Inak este ma napadlo pridat jednu moznost... a to predavat drogy (nebrat ale predavat) toto sme minule riesili, ja som bol zastancom toho nazoru ze je to tovar ako kazdy iny s tym rozdielom ze je jeho drzanie nelegalne...

Co vy? Mali by ste na to odvahu, resp. svedomie, ze predavate nieco co inych nici?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Plexxak, no mne je dokonale jasne, ze to nie je povolanie pre kazdeho.
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

1. áno
2. kto by sa na to pozeral ? :lol:
3. Preco nie ?
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

no stymi drogami to je zas diskutabilne....ty tie drogy neberies iba sa snazis zarobit...ale predavas to inym a oni si nimi ublizuju....cize im davas nastroj ktorym si ublizuju....to je zas vec nazoru ale ja by som to nedokazal robit...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Pridam sa k vacsine...a smetiara by som robil aj radsej ako napriklad ucitela :) Kto sa smeje smetiarom je chudak, nech si len skusi predstavit ako by mesto dopadlo, keby smetiari tyzden nepracovali.
2. pri striptize podla mna plati, ze kazdy ma svoju cenu a v tomto by som mozno pod milion nesiel, len aj tak neviem kto by ten milion chcel zaplatit aby ma videl :D (ine je to s prostituciou, tam uz niekto moze mat omnoho silnejsie moralne zabrany, lenze to je uz OT)
3. bitka...tiez je to asi o cene, mne sa nechce verit, ze za takych 50 milionov na ruku by ste niekomu nedali par ran :) (ak neratam ze chlap ma udriet zenu, aj ked tam by to zas mozno zmenila este vacsia cifra)
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

GothaR napísal:Pridam sa k vacsine...a smetiara by som robil aj radsej ako napriklad ucitela :) Kto sa smeje smetiarom je chudak, nech si len skusi predstavit ako by mesto dopadlo, keby smetiari tyzden nepracovali.
2. pri striptize podla mna plati, ze kazdy ma svoju cenu a v tomto by som mozno pod milion nesiel, len aj tak neviem kto by ten milion chcel zaplatit aby ma videl :D (ine je to s prostituciou, tam uz niekto moze mat omnoho silnejsie moralne zabrany, lenze to je uz OT)
3. bitka...tiez je to asi o cene, mne sa nechce verit, ze za takych 50 milionov na ruku by ste niekomu nedali par ran :) (ak neratam ze chlap ma udriet zenu, aj ked tam by to zas mozno zmenila este vacsia cifra)
BTW teraz som si vsimol ako kazdy hovori ze keby mu niekto ponukol tolko vela penazi ze by to urobil...ale kazdy z vas zaroven predpoklada ze nikdy mu nikto nic take neponukne...takze co ked ?
Zenu by som udrel len v sebaobrane :-D
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Zavulon napísal:Zenu by som udrel len v sebaobrane :-D
Za priplatocek... :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

kazdy ma strasne velke zabrany, ktore padaju po siedmej cifre..
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Keď som videla ten film kde ponúkol jeden mužovi milión korún za jeho ženu (na 1 noc) tak som sa vtedy nad tým tak zamyslela že keby mi to niekto ponúkol čo by som urobila?
Samozrejme mám svoju hrdosť......ale....milión?! Stál by mi za to?
Napísať odpoveď