aughostino, neuraz sa, ale jazdil si uz na stvorkolke, ked pises o stabilite a padani v lese? ked mam padnuty strom, tak ho asi vidim a neletim nanho pod plynom, ci na crosse alebo ATV
predavaju sa aj stvorkole s osvedcenim, cize ich dostanes na znacky, ale su drahsie od tych bez technicaku. musia vsak mat smerovky, svetla, drziaky spz, zrkadla,...
Kibo napísal:predavaju sa aj stvorkole s osvedcenim, cize ich dostanes na znacky, ale su drahsie od tych bez technicaku. musia vsak mat smerovky, svetla, drziaky spz, zrkadla,...
Len upresnim, SPZ stoja 30 000, a svetlo treba mat hlavne zadne brzdove, smerovky a zrkadla netreba mat.
Jelko4 napísal:podla mojho nazoru je zase stabilnejsia stvorkolka nez motorka
jazdil si uz na poriadnej sportovej stvorkolke ktora sa sprava ako keby mala stale uzavrety diferencial?
asi nie.. na tej 4-kolke musis zakruty ist poweslidom.. dakedy to zatoci.. ale vacsinou powerslide.. a na motorke pekne zaklopim a ide tam kde chcem zatial co na ATV sa musis dobre vyklanat ak chces aby dobre drzala stopu
....na 4-kolky dostat kupit kit na zlegalizovanie, ktory vycsinou obsahuje prvky schvalene pre cestnu premavku.. takze pneumatiky s E-ckom v kruzku, schvalene svetla,smerovky,blatniky doliehajuce na koleso,aj tazne zariadenie:D tachometer a rozsirujucu pristrojovku ktora signalizuje funkcnost tychto domontovanych prvkov... aspon tak to bolo u LTZ 400 od suzuki.. ktora nebola navrhovana ako street legal masina...
Charger napísal:pocul som ze stvorkolka je nebezpecnejsia ako motorka, je to tak??
Aj motorka aj stvorkolka su nebezpecne ked chodis ako blazon, ale motorky vacsinou jazdia v premavke a tam je to viac nebezpecne, inak by sa dala stvorkolka prirovnat ku kroske a je stabilnejsia koli 4 kolesam.
//autoeditácia príspevku ( 11 Aug 2008, 10:51 )
Masaker napísal:jazdil si uz na poriadnej sportovej stvorkolke ktora sa sprava ako keby mala stale uzavrety diferencial?
asi nie.. na tej 4-kolke musis zakruty ist poweslidom.. dakedy to zatoci.. ale vacsinou powerslide.. a na motorke pekne zaklopim a ide tam kde chcem zatial co na ATV sa musis dobre vyklanat ak chces aby dobre drzala stopu
....na 4-kolky dostat kupit kit na zlegalizovanie, ktory vycsinou obsahuje prvky schvalene pre cestnu premavku.. takze pneumatiky s E-ckom v kruzku, schvalene svetla,smerovky,blatniky doliehajuce na koleso,aj tazne zariadenie:D tachometer a rozsirujucu pristrojovku ktora signalizuje funkcnost tychto domontovanych prvkov... aspon tak to bolo u LTZ 400 od suzuki.. ktora nebola navrhovana ako street legal masina...
Naco vodicak??? ...Jazdim bez vodicaku a zatial ma este nikto nikdy nechytil.Mam to asi v krvi.Zo zaciatku to bolo hrozne tazke isiel som do jarku aj pri 10km/h rychlosti Ale ked cvicis tak sa to da.
no minule to bolo s policajtami vesele
isli sme 4ria zasebou a z protismeru sa vynorili policajti a vyblokovali nas, prvy dvaja prefrcali okolo, tretieho chytili ale akurat ten mal SPZ, a ja stvrty som sa otocil a zdrhol, bola to dost haluz Zostava bola 2x Honda TRX400 a 2xSUZUKI LT-R450