Čo hovoríte na štvorkolky ???

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

Netrep :smt018
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

aughostino, neuraz sa, ale jazdil si uz na stvorkolke, ked pises o stabilite a padani v lese? :) ked mam padnuty strom, tak ho asi vidim a neletim nanho pod plynom, ci na crosse alebo ATV :D
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

podla mojho nazoru je zase stabilnejsia stvorkolka nez motorka
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

ano jazdil som a presne toto sa mi stalo nabehol som na padnuty strom ktory som akosi nevidel a skoncil som 3 tyzdne na PN-ke
PunkPD
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa PunkPD »

Podla mna je to uplna zbytocnost.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

pomerne rychly sposob ako sa zabit ale ked sa nic nestane je to super zabava a dvihac ega a adrenalinu ...sam som ale este nepilotoval :(
boborko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa boborko »

SRneC napísal:nepilotoval :(
:D

podla mna je to celkom pek...sranda veci...a dotaz:dade som pocul ze stvorkolky nemaju povolenie jazdit po cestach...blbost ci ee?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

boborko: Ta Yamaha Grizzly 660 o ktorej som pisal, ze stoji na dvore, tak ma normalne papiere, SPZ, svetla, smerovky...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

predavaju sa aj stvorkole s osvedcenim, cize ich dostanes na znacky, ale su drahsie od tych bez technicaku. musia vsak mat smerovky, svetla, drziaky spz, zrkadla,... :)
empty1982
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa empty1982 »

Kibo napísal:predavaju sa aj stvorkole s osvedcenim, cize ich dostanes na znacky, ale su drahsie od tych bez technicaku. musia vsak mat smerovky, svetla, drziaky spz, zrkadla,... :)
Len upresnim, SPZ stoja 30 000, a svetlo treba mat hlavne zadne brzdove, smerovky a zrkadla netreba mat.
Charger
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Charger »

pocul som ze stvorkolka je nebezpecnejsia ako motorka, je to tak??
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

Jelko4 napísal:podla mojho nazoru je zase stabilnejsia stvorkolka nez motorka
jazdil si uz na poriadnej sportovej stvorkolke ktora sa sprava ako keby mala stale uzavrety diferencial?
asi nie.. na tej 4-kolke musis zakruty ist poweslidom.. dakedy to zatoci.. ale vacsinou powerslide.. a na motorke pekne zaklopim a ide tam kde chcem zatial co na ATV sa musis dobre vyklanat ak chces aby dobre drzala stopu
....na 4-kolky dostat kupit kit na zlegalizovanie, ktory vycsinou obsahuje prvky schvalene pre cestnu premavku.. takze pneumatiky s E-ckom v kruzku, schvalene svetla,smerovky,blatniky doliehajuce na koleso,aj tazne zariadenie:D tachometer a rozsirujucu pristrojovku ktora signalizuje funkcnost tychto domontovanych prvkov... aspon tak to bolo u LTZ 400 od suzuki.. ktora nebola navrhovana ako street legal masina...
empty1982
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Charger napísal:pocul som ze stvorkolka je nebezpecnejsia ako motorka, je to tak??
Aj motorka aj stvorkolka su nebezpecne ked chodis ako blazon, ale motorky vacsinou jazdia v premavke a tam je to viac nebezpecne, inak by sa dala stvorkolka prirovnat ku kroske a je stabilnejsia koli 4 kolesam.

//autoeditácia príspevku ( 11 Aug 2008, 10:51 )
Masaker napísal:jazdil si uz na poriadnej sportovej stvorkolke ktora sa sprava ako keby mala stale uzavrety diferencial?
asi nie.. na tej 4-kolke musis zakruty ist poweslidom.. dakedy to zatoci.. ale vacsinou powerslide.. a na motorke pekne zaklopim a ide tam kde chcem zatial co na ATV sa musis dobre vyklanat ak chces aby dobre drzala stopu
....na 4-kolky dostat kupit kit na zlegalizovanie, ktory vycsinou obsahuje prvky schvalene pre cestnu premavku.. takze pneumatiky s E-ckom v kruzku, schvalene svetla,smerovky,blatniky doliehajuce na koleso,aj tazne zariadenie:D tachometer a rozsirujucu pristrojovku ktora signalizuje funkcnost tychto domontovanych prvkov... aspon tak to bolo u LTZ 400 od suzuki.. ktora nebola navrhovana ako street legal masina...
Presne tak
!!!
Novice
Novice

Príspevok od používateľa !!! »

hojko napísal:boborko: Ta Yamaha Grizzly 660 o ktorej som pisal, ze stoji na dvore, tak ma normalne papiere, SPZ, svetla, smerovky...
hojko a ten grizly je tvoj? ked chodis po meste staci ti B-ckovy vodicak?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

!!!: Neni to moje, nechodim, takze neviem. Ale myslim, ze na to B-ckovy vodicak staci v pohode.
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lyson2580q »

Naco vodicak??? :lol: :lol: ...Jazdim bez vodicaku a zatial ma este nikto nikdy nechytil.Mam to asi v krvi.Zo zaciatku to bolo hrozne tazke isiel som do jarku aj pri 10km/h rychlosti :D Ale ked cvicis tak sa to da.
empty1982
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

no minule to bolo s policajtami vesele :D
isli sme 4ria zasebou a z protismeru sa vynorili policajti a vyblokovali nas, prvy dvaja prefrcali okolo, tretieho chytili ale akurat ten mal SPZ, a ja stvrty som sa otocil a zdrhol, bola to dost haluz :D Zostava bola 2x Honda TRX400 a 2xSUZUKI LT-R450
!!!
Novice
Novice

Príspevok od používateľa !!! »

hojko napísal:!!!: Neni to moje, nechodim, takze neviem. Ale myslim, ze na to B-ckovy vodicak staci v pohode.
Jasne aj podla mna by mal stacit B vodicak, ale aj tak je najlepsie behat mimo ciest a tam nemusis mat ani vodicak, staci mat 16 rokov
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

Na stvorkolky staci skupina B1,a ked mas B tak mas zaroven aj B1.Inac da sa B1 robit od 16 alebo 17 rokov.
Lennys
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Lennys »

Jelko4 napísal:Na stvorkolky staci skupina B1,a ked mas B tak mas zaroven aj B1.Inac da sa B1 robit od 16 alebo 17 rokov.
neda 16-17 mozes mat len AM, A1, ale to su na motorky obsahom do 125ccm, na stvorkolku len B1
Napísať odpoveď