Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Čo hovoríte na štvorkolky ???
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
empty1982
Light Expert
Light Expert

Stav: Odhlásený
Založený: 13.10.2006

PríspevokZaslal: 31 Júl 2008, 11:54    Predmet: Čo hovoríte na štvorkolky ??? Odpovedať s citátom  

Kto by popisal na tuto temu ? Ktore su podla vas najlepsie ?
Ja som sa zatial vozil len na ostrej SUZUKI LT-R 450 a musim povedat ze je to fakt adrenalinova brutalita.
Ako ste na tom vy?
Bavi to tu niekoho ???
www.stvorkolky.info
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
hojko
Site Admin
Site Admin

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 31 Júl 2008, 12:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

Momentalne doma stoji Yamaha Grizzly 660, zaujimavy stroj, ale podla mna dobre tak na dolamanie. Po lese ci polnej ceste nebol problem ist 90 km/h, ale citit tam jamy a rozne prekazky, takze z toho ide aj dost velky strach, ved padnut na skoro tristokilovom stroji nie je ziadna sranda. Jazdit sa na tom pomaly neda, ved vykon 45 ci 50 koni spravi svoje.

//fotky su ilustracne

grizzly.jpg
 Popis:
 Veľkosť prílohy:  84.33 kB
 Rozlíšenie:  640x480
 Prezretá:  59 krát

grizzly.jpg

grizzly1.jpg
 Popis:
 Veľkosť prílohy:  368.92 kB
 Rozlíšenie:  1024x778
 Prezretá:  65 krát

grizzly1.jpg

Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
empty1982
Light Expert
Light Expert

PríspevokZaslal: 31 Júl 2008, 12:14    Predmet: hojkovi Odpovedať s citátom  

cau hojko, dlho som tu nebol.

cekni ten web, moja nova vec, ked budes chciet mas u mna nejake gratis motohodiny na vysantenie sa na supersporte a nie na traktore Very Happy
Návrat hore
Paul
Light Star
Light Star

Založený: 24.06.2006

PríspevokZaslal: 31 Júl 2008, 12:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dobré na dolámanie je to najmä vtedy, ak ľudia neodhadnú svoje schopnosti a sily. Naživo som už videl zopár pádov a niektoré vyzerali hrôzostrašne, takže rozhodne neodporúčam na týchto strojoch "machrovať".
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
empty1982
Light Expert
Light Expert

PríspevokZaslal: 31 Júl 2008, 12:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

presne tak, hlavne v dazdi to je vesele, a aj mokry asfalt je fajnovost, strasne sa to smyka, ale ako hracka je to super vec musis uznat.
Návrat hore
Kibo
Addict
Addict

Stav: Prihlásený
Založený: 11.09.2005

PríspevokZaslal: 31 Júl 2008, 12:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

ATVcka su super, neviem sa ich nabazit Very Happy minule sme boli na firemnej akcii, mali sme tam Hondy 400ky a na konci mi prevadzkar zahlasil, ze som najazdil najviac zo vsetkych... jazdil som vkuse asi 3 hodiny a potom ma dva tyzdne bolelo cele telo Laughing kolega to mal horsie, prevratil sa a zlomil si klucnu kost plus si pochramal rebra, bok a nohu... ale uz je ako tak v pohode Smile
dalsi kolega zahlasil, ze este nezazil akciu, kde by sa niekto takto vyjasil, ze doteraz sa toho vzdy bali, s jednym kolegom sme sa vkuse nahanali
potom poliali trat, tak sa dalo ist trosku aj ritou dopredu... no parada!
davnejsie predtym som jazdil na dakej suzuki, ale ta mala mensi objem, cize to nebola az taka adrenalinova jazda, na tej sa dala ist trat uplne bez brzd...
asi dva tyzdne dozadu sme si s kamosmi chceli ist zajazdit na trat co je nablizku, no vraj tam boli napiti anglani a rozmlatili vsetky stvorkole, tak nam povedali, ze maju zavrete Confused
takze adrenalinove odreagovanie sa presuva na neurcito Smile
Návrat hore
empty1982
Light Expert
Light Expert

PríspevokZaslal: 31 Júl 2008, 13:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kibo napísal:
ATVcka su super, neviem sa ich nabazit Very Happy minule sme boli na firemnej akcii, mali sme tam Hondy 400ky a na konci mi prevadzkar zahlasil, ze som najazdil najviac zo vsetkych... jazdil som vkuse asi 3 hodiny a potom ma dva tyzdne bolelo cele telo Laughing kolega to mal horsie, prevratil sa a zlomil si klucnu kost plus si pochramal rebra, bok a nohu... ale uz je ako tak v pohode Smile
dalsi kolega zahlasil, ze este nezazil akciu, kde by sa niekto takto vyjasil, ze doteraz sa toho vzdy bali, s jednym kolegom sme sa vkuse nahanali
potom poliali trat, tak sa dalo ist trosku aj ritou dopredu... no parada!
davnejsie predtym som jazdil na dakej suzuki, ale ta mala mensi objem, cize to nebola az taka adrenalinova jazda, na tej sa dala ist trat uplne bez brzd...
asi dva tyzdne dozadu sme si s kamosmi chceli ist zajazdit na trat co je nablizku, no vraj tam boli napiti anglani a rozmlatili vsetky stvorkole, tak nam povedali, ze maju zavrete Confused
takze adrenalinove odreagovanie sa presuva na neurcito Smile
To ste boli na nejakej akcii z roboty??? Kde ste boli jazdit?
Podla mna to je tiez super zazitok, kto nezazil neuveri.
Návrat hore
Kibo
Addict
Addict

PríspevokZaslal: 31 Júl 2008, 14:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

V Lehniciach pri DS, asi 30 km od BA Smile
Chodime sa vysantit v ramci teambuildingov - bowling, motokary, ATV, splavy,... ved naco je socialny fond Wink ked niesu peniaze tam, vytiahneme ich od dodavatela... ked neda, spravime daku akciu na dealerov a partnerov a zakesuje. Technicky riaditel je motokrosovy nadsenec a tak sa mu ATVcka pozdavaju a podporuje tieto aktivity Razz Kazdemu by som doprial taku moznost, je super zazit, ze sa firma o Vas stara, dlho som na nieco take cakal Smile

3333 Cool
Návrat hore
Jelko4
Star
Star

Založený: 21.03.2008

PríspevokZaslal: 31 Júl 2008, 16:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja si idem kupit ATV ale na zaciatok len 200 a ked naberem neake skusenosti a bude ma to bavit tak potom kupim nieco silnejsie
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Filipito
Addict
Addict

Založený: 24.06.2007

PríspevokZaslal: 31 Júl 2008, 17:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

jj atv-cka su super aj ja som sa natom vozil a mozem sa povozit kedy chcem Razz ale tak kamos ma tuna na dedine styry atv tak jednu si zoberiem ja jednu on a ideme po kopcoch Smile
Návrat hore
rixo
Light Professional
Light Professional

Založený: 11.08.2006

PríspevokZaslal: 31 Júl 2008, 18:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ak by mal niekto záujem predávam Suzuki LT-R450R 2006, motor má dve sezóny, ale je komplet rozobratý a nanovo namazaný, prečistený a pod.K tomu dostanete úplne nové stupačky, rajdy, výfuk.Všetko sériové(Preto, lebo pri kúpe tej suzuki sme si kúili aj stupačky z masívneho hliníku od CRD Absolute alebo Crossproa tie pôvodné sériové išli do krabice, takže ich máte nedotknuté)Ak by bol záujem moje číslo je 0905661058, cena je 150 000,-SK+treba dať zálohu a my vám ju nachystáme a vyčistíme.
P.S.:na predaj sú dve suzuki LT-R450R:)
Návrat hore
empty1982
Light Expert
Light Expert

PríspevokZaslal: 31 Júl 2008, 19:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kibo napísal:
V Lehniciach pri DS, asi 30 km od BA Smile
Chodime sa vysantit v ramci teambuildingov - bowling, motokary, ATV, splavy,... ved naco je socialny fond Wink ked niesu peniaze tam, vytiahneme ich od dodavatela... ked neda, spravime daku akciu na dealerov a partnerov a zakesuje. Technicky riaditel je motokrosovy nadsenec a tak sa mu ATVcka pozdavaju a podporuje tieto aktivity Razz Kazdemu by som doprial taku moznost, je super zazit, ze sa firma o Vas stara, dlho som na nieco take cakal Smile

3333 Cool
Tak to mas potom fajn robotku Wink
Na akych strojoch sa tam v tych Lehniciach jazdi?
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 01 Aug 2008, 0:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

empty1982: Jeee, diky, dalsi gratis od teba. Vdaka, ale nemam cestu do Serede a ani neviem kedy by som mohol byt po blizku, ale ak sa nieco vyskytne, tak sa urcite ozvem. Zatial vdaka Smile

Paul: Co sa da uz len na 660cm3 masine robit??? To je hriech nedat tomu plny plyn, ved to ma este aj vyhrievane rucky, len horsie je to potom v zatacke.
Návrat hore
Kibo
Addict
Addict

PríspevokZaslal: 01 Aug 2008, 8:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

empty1982 napísal:
Na akych strojoch sa tam v tych Lehniciach jazdi?
Honda TRX 400 a plus buginy, endura, skutre...

honda-trx-400-ex-1.jpg
 Popis:
 Veľkosť prílohy:  95.15 kB
 Rozlíšenie:  787x548
 Prezretá:  16 krát

honda-trx-400-ex-1.jpg

Návrat hore
empty1982
Light Expert
Light Expert

PríspevokZaslal: 01 Aug 2008, 11:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

na ukazku suzuki LT-R 450

ltr450_black.jpg
 Popis:
SUZUKI LT-R 450 QuadRacer
 Veľkosť prílohy:  24.83 kB
 Rozlíšenie:  500x333
 Prezretá:  14 krát

ltr450_black.jpg

Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 1 z 4

Prejdi na: