Čo hovoríte na štvorkolky ???
-
empty1982
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Čo hovoríte na štvorkolky ???
Kto by popisal na tuto temu ? Ktore su podla vas najlepsie ?
Ja som sa zatial vozil len na ostrej SUZUKI LT-R 450 a musim povedat ze je to fakt adrenalinova brutalita.
Ako ste na tom vy?
Bavi to tu niekoho ???
www.stvorkolky.info
Ja som sa zatial vozil len na ostrej SUZUKI LT-R 450 a musim povedat ze je to fakt adrenalinova brutalita.
Ako ste na tom vy?
Bavi to tu niekoho ???
www.stvorkolky.info
-
hojko
Site Admin
Momentalne doma stoji Yamaha Grizzly 660, zaujimavy stroj, ale podla mna dobre tak na dolamanie. Po lese ci polnej ceste nebol problem ist 90 km/h, ale citit tam jamy a rozne prekazky, takze z toho ide aj dost velky strach, ved padnut na skoro tristokilovom stroji nie je ziadna sranda. Jazdit sa na tom pomaly neda, ved vykon 45 ci 50 koni spravi svoje.
//fotky su ilustracne
//fotky su ilustracne
-
Kibo
Hardcore addict
ATVcka su super, neviem sa ich nabazit
minule sme boli na firemnej akcii, mali sme tam Hondy 400ky a na konci mi prevadzkar zahlasil, ze som najazdil najviac zo vsetkych... jazdil som vkuse asi 3 hodiny a potom ma dva tyzdne bolelo cele telo
kolega to mal horsie, prevratil sa a zlomil si klucnu kost plus si pochramal rebra, bok a nohu... ale uz je ako tak v pohode 
dalsi kolega zahlasil, ze este nezazil akciu, kde by sa niekto takto vyjasil, ze doteraz sa toho vzdy bali, s jednym kolegom sme sa vkuse nahanali
potom poliali trat, tak sa dalo ist trosku aj ritou dopredu... no parada!
davnejsie predtym som jazdil na dakej suzuki, ale ta mala mensi objem, cize to nebola az taka adrenalinova jazda, na tej sa dala ist trat uplne bez brzd...
asi dva tyzdne dozadu sme si s kamosmi chceli ist zajazdit na trat co je nablizku, no vraj tam boli napiti anglani a rozmlatili vsetky stvorkole, tak nam povedali, ze maju zavrete
takze adrenalinove odreagovanie sa presuva na neurcito
dalsi kolega zahlasil, ze este nezazil akciu, kde by sa niekto takto vyjasil, ze doteraz sa toho vzdy bali, s jednym kolegom sme sa vkuse nahanali
davnejsie predtym som jazdil na dakej suzuki, ale ta mala mensi objem, cize to nebola az taka adrenalinova jazda, na tej sa dala ist trat uplne bez brzd...
asi dva tyzdne dozadu sme si s kamosmi chceli ist zajazdit na trat co je nablizku, no vraj tam boli napiti anglani a rozmlatili vsetky stvorkole, tak nam povedali, ze maju zavrete
-
empty1982
Medium Expert
To ste boli na nejakej akcii z roboty??? Kde ste boli jazdit?Kibo napísal:ATVcka su super, neviem sa ich nabazitminule sme boli na firemnej akcii, mali sme tam Hondy 400ky a na konci mi prevadzkar zahlasil, ze som najazdil najviac zo vsetkych... jazdil som vkuse asi 3 hodiny a potom ma dva tyzdne bolelo cele telo
kolega to mal horsie, prevratil sa a zlomil si klucnu kost plus si pochramal rebra, bok a nohu... ale uz je ako tak v pohode
Podla mna to je tiez super zazitok, kto nezazil neuveri.
-
Kibo
Hardcore addict
V Lehniciach pri DS, asi 30 km od BA
Chodime sa vysantit v ramci teambuildingov - bowling, motokary, ATV, splavy,... ved naco je socialny fond
ked niesu peniaze tam, vytiahneme ich od dodavatela... ked neda, spravime daku akciu na dealerov a partnerov a zakesuje. Technicky riaditel je motokrosovy nadsenec a tak sa mu ATVcka pozdavaju a podporuje tieto aktivity
Kazdemu by som doprial taku moznost, je super zazit, ze sa firma o Vas stara, dlho som na nieco take cakal 
3333
Chodime sa vysantit v ramci teambuildingov - bowling, motokary, ATV, splavy,... ved naco je socialny fond
3333
-
rixo
Light Professional
Ak by mal niekto záujem predávam Suzuki LT-R450R 2006, motor má dve sezóny, ale je komplet rozobratý a nanovo namazaný, prečistený a pod.K tomu dostanete úplne nové stupačky, rajdy, výfuk.Všetko sériové(Preto, lebo pri kúpe tej suzuki sme si kúili aj stupačky z masívneho hliníku od CRD Absolute alebo Crossproa tie pôvodné sériové išli do krabice, takže ich máte nedotknuté)Ak by bol záujem moje číslo je 0905661058, cena je 150 000,-SK+treba dať zálohu a my vám ju nachystáme a vyčistíme.
P.S.:na predaj sú dve suzuki LT-R450R:)
P.S.:na predaj sú dve suzuki LT-R450R:)
-
empty1982
Medium Expert
Tak to mas potom fajn robotkuKibo napísal:V Lehniciach pri DS, asi 30 km od BA![]()
Chodime sa vysantit v ramci teambuildingov - bowling, motokary, ATV, splavy,... ved naco je socialny fondked niesu peniaze tam, vytiahneme ich od dodavatela... ked neda, spravime daku akciu na dealerov a partnerov a zakesuje. Technicky riaditel je motokrosovy nadsenec a tak sa mu ATVcka pozdavaju a podporuje tieto aktivity
Kazdemu by som doprial taku moznost, je super zazit, ze sa firma o Vas stara, dlho som na nieco take cakal
3333
Na akych strojoch sa tam v tych Lehniciach jazdi?
-
hojko
Site Admin
empty1982: Jeee, diky, dalsi gratis od teba. Vdaka, ale nemam cestu do Serede a ani neviem kedy by som mohol byt po blizku, ale ak sa nieco vyskytne, tak sa urcite ozvem. Zatial vdaka 
Paul: Co sa da uz len na 660cm3 masine robit??? To je hriech nedat tomu plny plyn, ved to ma este aj vyhrievane rucky, len horsie je to potom v zatacke.
Paul: Co sa da uz len na 660cm3 masine robit??? To je hriech nedat tomu plny plyn, ved to ma este aj vyhrievane rucky, len horsie je to potom v zatacke.
Nejde o plyn ale skôr o narábanie so strojom, ako napr. zdvíhanie predných kolies a pod.hojko napísal:empty1982: Jeee, diky, dalsi gratis od teba. Vdaka, ale nemam cestu do Serede a ani neviem kedy by som mohol byt po blizku, ale ak sa nieco vyskytne, tak sa urcite ozvem. Zatial vdaka
-
in your world
Light Star