co je spravne???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Domqua
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Domqua »

tak tak...ako sa hovorí..ak niekoho miluješ - nechaj ho odísť.
ak sa Ti vráti - je Tvoj.
ak nie - nikdy Tvoj nebol...
niekedy je lepšie čas nestrácať s niekým, kto o Teba nestojí, ale ak vieš že o Teba stojí tak o ňu bojuj :) .... gl
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Domqua napísal:tak tak...ako sa hovorí..ak niekoho miluješ - nechaj ho odísť.
niekedy je lepšie čas nestrácať s niekým, kto o Teba nestojí, ale ak vieš že o Teba stojí tak o ňu bojuj :) .... gl
veľmi pekný názor.. páči sa mi.. aj ked nie veľmi uplatniteľný ale pekne..
k veci.. jednoznačne rozhovor a návodov tu na hojkovi máš nespočetné množstvo
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

tak tak...ako sa hovorí..ak niekoho miluješ - nechaj ho odísť.
Dovolím si nesúhlasiť, ako takmer z každým "zaručeným" návodom či ľudovým porekadlom. Ak niekoho necháš odísť, tak to moc neznamená , že ho miluješ ... zo svojej skúsenosti, ten koho miluješ, nie je ten s kým je ti príjemne , ale bez koho nemožeš žiť ... asi tolko k tomu. :idea:
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

d4nt3 napísal:Dovolím si nesúhlasiť, ako takmer z každým "zaručeným" návodom či ľudovým porekadlom. Ak niekoho necháš odísť, tak to moc neznamená , že ho miluješ ... zo svojej skúsenosti, ten koho miluješ, nie je ten s kým je ti príjemne , ale bez koho nemožeš žiť ... asi tolko k tomu. :idea:
tiež nesúhlasievam s takými porekadlami a spol, ale viem, že na určité životné situácie platia a práve na tieto situácie boli povedané nie ako všeobecne platiaci zákon ... :)
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

To s tym vyrokom "nechaj ju odist"... Ja poznam aj takyto - Daj zene na vyber a urcite si nevyberie teba. Pravdivost som neskusal, vzdy som sa snazil ako som vedel.

Vies aj, preco sa rozisli? Aspon z koho strany to bolo? Nic nove ti tu nenapisem,ale aspon z mojho pohladu... Niekto ti tu radi, ze ju mas nechat tak,nech si uvedomi,ze ty si ten pravy. Ja sa pripajam k nazoru, ze v tvojom snazeni nemas povolovat. Caste travenie spolocnych chvil je super,ale nijako sa jej nevnucuj. Viem,ze tato situacia medzi vami trva uz nejaky ten cas, no "netlac na pilu". Ludia pod natlakom zvyknu robit chybne rozhodnutia...
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

wau, ako keby si mi cital moj zivotopis z pred asi roka. presne rovnaka situacia, tahalo sa to s tou babenou tak tri stvrte roka a potom sa vratila k byvalemu, pretoze ho raz videla, aky je nestastny, ked nas spolu vidi. co tym chcem povedat?

ruky prec. ak sa nevie rozhodnut takto dlhy cas, potom nie je predpoklad, ze by sa rozhodla nejako definitivne. mozno sa jej este aj paci, ze zaujem maju dvaja chalani a nie jeden a este naviac mozno v tom byvalom citi istotu, lebo uz predtym si ho 'vyskusala'.

taketo dievcata nie su na nase nervy, ver mi, ze radsej chvilu prezi bez nej a zabudni na to, ze by tam nejaky vztah mohol existovat, pretoze takato nerozhodna ostane. alebo nezostane, ale uz bude neskoro.
celaskon5
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa celaskon5 »

veľa dobrých názorov no niektoré sú také, že asi ťažko by som a k nim odhodlal no možno to bude treba a bolo tu spomenuté, či bola aj pusa a tak ale to všetko máme za sebou no stále nie sme spolu a je pravda. niekedy som iniciatívny až priveľmi no vyplatilo sa až doteraz, je to v slepej uličke a nedokážem sa z toho dostať a jej bývalí vôbec s ňou ani nie je tak to sa asi zasa potvrdili už napísané slová. Tak držte prsty.
Ďakujem
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

kokso kokso.....stoji ti na stanici vlak! Bud to nastupis, alebo ho nechas odist. Pozor!!! Dalsi uz nepojde. Aspon nie tymto smerom
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

midnight_man napísal:kokso kokso.....stoji ti na stanici vlak! Bud to nastupis, alebo ho nechas odist. Pozor!!! Dalsi uz nepojde. Aspon nie tymto smerom
Ono ten vlak pôjde. Ale na takýto vlak neexistuje cestovný poriadok. Takže nevieš kedy príde...
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

ja este budem reagovat na predmet temy...keby ludia viac robili to, co citia a neriesili co je spravne, robili by viac spravnych rozhodnuti ;)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

erytrocyt napísal:Ono ten vlak pôjde. Ale na takýto vlak neexistuje cestovný poriadok. Takže nevieš kedy príde...
myslel som to tak, ze uz mu nepojde vlak s touto holkou.

//Aiden keby kazdy robil to co citi, ....nechcem vediet ako by sme dopadli
Napísať odpoveď