Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Čo jej napisať?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Find-LCD
Novice
Novice

Stav: Odhlásený
Založený: 09.09.2006

PríspevokZaslal: 10 Sep 2006, 6:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

to s tím kinom je dobrý nápad ale neskor najprv chcem aby pochopila že ju chcem tak sa pýtam že čo jej mám napísať aby som jej naznačil že ju chcem
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 29.08.2006

PríspevokZaslal: 10 Sep 2006, 7:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

Find-LCD napísal:
to s tím kinom je dobrý nápad ale neskor najprv chcem aby pochopila že ju chcem tak sa pýtam že čo jej mám napísať aby som jej naznačil že ju chcem
Ze ma najkrajsie ocka na svete(vlastna skusenost)
Návrat hore
notrit
Light Star
Light Star

Založený: 05.09.2005

PríspevokZaslal: 10 Sep 2006, 8:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

Laughing keďže na to nechce isť tak zhurta tak krásne očičká si nechá asi na neskôr. Potom tu niekto spomínal nech si zoženie ICQ lebo cez rp je to blbé. Ja som zasa za to aby to ostalo pri rpčkach. mam v icq väčšinu triedy ale ju tam nemam. a to preto aby sme sa tam vkuse nevideli. na rpčkach niečo je. musíš na ňu počkať inak maš smolu. skrátka icq v takejto situácii radšej vypúšťam. ďalej, naznačiť že ju ľúbiš môžeš napr. tak že napr. na školských výletoch si v jej "bande" a si s ňou celý ten deň. (nam sa škola začala práve dvoma takýmito výletmi takže nebol problém a navyše nemal som pocit že by som ju tam nejako otravoval pretože ona sa tiež "pchala" za mnou).
keď sa na rpčkach lúčite tak nezabudni najprv cmuk a na tých neskorších už pusinkuj Very Happy . Keď sme mali narodeniny resp. meniny tak sme si sms-ky poslali obaja o polnoci.

to je asi tak všetko zatiaľ. hovorím, ja som na tom tak ako ty len ja som asi trošilililinku ďalej, takže zatiaľ neviem čo ďalej. a keď ju niekam zavoláš (kino, pizzeria atď.) tak to nezabudni zaplatiť za oboch. Ja by som mal isť do toho kina s ňou budúci týždeň, len dúúúfam, že si tam neprivedie nejakú kamošku alebo spolužiačku...to by ma fakt že zabilo. by mi bolo blbé zaplatiť za nás dvoch a ona nech si zaplatí. a ešte blbšie by mi bolo keby si to každý zaplatil sám...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Patyk
Light Professional
Light Professional

Založený: 15.08.2005

PríspevokZaslal: 10 Sep 2006, 8:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dlhšie si sňou píš a buď k nej milý. Pripomínaj jej, že je pekná. Napr. napíš, že očom si ešte budete písať. Ak jej nič nenapadá, tak začínaš ty. Napíš jej či má chalana. Ak nemá tak sa jej spýtaj, že ako je to možné, že taká pekná baba nemá chalana? Určite sa bude pýtať na to isté aj teba. Potom jej napíš, že či by chcela mať niekoho. Ak napíše áno, tak jej napíš, že aj ty a veľmy. Nakoniec len napíš, že či by ste mohli spolu niečo podniknúť ak chce. Ak napíše, že chce tak si už len vybavte stretko a nezabudni jej na stretku pripomenúť, čo ste si písali.

A ešte niečo... Ak bude písať veľmy krátke správy, to znamená, že ju nudíš a nemá o teba záujem. Ak je rozpísaná, že ledva stíhaš odpovedať tak si na tej najlepšej ceste Wink
Návrat hore
notrit
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 10 Sep 2006, 9:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

hm...no neviem či je dobre hneď jej furt pripomínať aká je pekná lebo to je asi tak akoby ju rovno pozval do pizzerie. hneď by jej bolo všetko jasné. milý buď, ale to že sa jej maš pýtať o čom si ešte budete písať....to sa jej nepýtaj. to je riadna blbosť. to je akoby ste stáli vedľa seba a by si sa jej pýtal o čom sa budete ešte rozprávať...no príde mi to také blbé. radšej nahoď 4 rpčky a v každej sa rozprávajte o niečom inom. napr. ja som v jednej hovoril o prázdninách a v druhej som sa pýtal na ňu. Presne to čo Patyk povedal. že či ma chalana a tak, a prečo ho nemá také dievča ako je ona ale to že či by nechcela mať je podľa mňa zasa blbosť lebo keď si s tebou už tak dlho píše tak pochybujem že by niekoho nechcela mať. a ani sa jej nepýtaj či by to s tebou neskúsila. TOTO SA NIKDY NEPÝTAJ!!! to je akoby si prišiel za ňou a spýtal sa či nechce s tebou chodiť. to sa nerobí, ono to výjde najavo samo od seba. ani sa nenazdáš a budete spolu chodiť. no, som sa rozkecal. takže ešte k tomu že o čom si budete písať. keď už bude v niektorej z tých rpčok stáť reč tak nech to kľudne vypne. neskôr ťa zasa napadne niekoľko veci čo by si s ňou chcel prebrať a zas sa budeš mať o čom rozprávať.

a inak keď má baba 15 tak neviem neviem či je potrebné vôbec chodiť takto okolo kaše. tie 15ky rozmýšľajú podľa mňa v týchto veciach inak ako 15ročný chalani. takto ako som to napísal ja všetko, okolo kaše je dobre vykonávať neskôr. nech si už baba uvedomí. u nás to je tak, že ja mam 18 a ona 17. medzi 17 a 15 sú síce 2 roky ale by si sa divil aká veľka priepasť to je čo sa týka psychickej stránky

sorry Patyk, že som ti vyvrátil pár vecí Embarassed
Návrat hore
Patyk
Light Professional
Light Professional

Založený: 15.08.2005

PríspevokZaslal: 10 Sep 2006, 9:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

veď v poriadku, ja len píšem podľa mojich skúseností... Smile
Návrat hore
schw33k
Guru
Guru

Založený: 24.05.2006

PríspevokZaslal: 10 Sep 2006, 10:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

znais napísal:
By si sa cudoval ze kolko manzelstiev cez rozne chaty sa uz uzavrelo!
paneboze ale nie take ze sa dotycnej spyta cez pokec ci s nim chce byt a nie 13-15 rocni ..ked uz starsi a najprv stretko az potom take otazky, take otazky ako pise tu sudruh sa davaju osobne a nie cez nejaky chat ... tak som to myslel Rolling Eyes
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Find-LCD
Novice
Novice

PríspevokZaslal: 10 Sep 2006, 11:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

Embarassed diky za radi budem skušať
Návrat hore
Neexie
Expert
Expert

Založený: 04.12.2005

PríspevokZaslal: 10 Sep 2006, 11:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

este velmi dobra vec je ked sa ta baba spyta co robis tak odpovies myslim na teba Smile A ked sa ta baba spyta lubis ma?(teda nestava sa to casto ale stava sa) thak jednoznacne hej Smile)) good luck Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Find-LCD
Novice
Novice

PríspevokZaslal: 10 Sep 2006, 15:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

to myslím na teba je fakt peckové to Smile Exclamation Exclamation Exclamation
Návrat hore
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 13.07.2006

PríspevokZaslal: 11 Sep 2006, 18:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja mam podobny prob...poznam jednu babu z azetu.velmi dobre vieme pokecat,ved keame stale ked sme naraz na icq...aj sme boli von a myslim ze davala slabo najavo ze daco by mohlo aj byt...a teraz prosim o radu..aku ju nabalit?myslim ako spravit ten posledny krok?
Návrat hore
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Založený: 28.03.2006

PríspevokZaslal: 11 Sep 2006, 19:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja by som s tym pozvanim niekam von pockal az na nejaky jasny naznak, inac sa to moze pokazit.
Návrat hore
Traktorista
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 19.10.2004

PríspevokZaslal: 11 Sep 2006, 20:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

ehm, a preco jej to nepovedat na rovinu? sa hanbis? to by totiz bolo ovela lepsie nez nejake naznacovanie,.. zas sa jej tam nerozsypat a nevyliat svoje city, bo to by sa pravdepodobne zlakla a utiekla, ale normalne jej proste povedz/napis ze ti je sympaticka a ze ju xces niekam pozvat nech sa viac spoznate/nech ju konecne vidis nazivo/... (necital som diskusiu Very Happy)
Návrat hore
Bohdan12
Expert
Expert

Založený: 26.02.2005

PríspevokZaslal: 12 Sep 2006, 12:10    Predmet: aa Odpovedať s citátom  

spitaj sa jej ci nechce ist von a tam jej to niako naznac podla mna riesit veci cez pokec ....
Návrat hore
notrit
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 12 Sep 2006, 12:25    Predmet: Re: aa Odpovedať s citátom  

počujte, to ako som písal s tým kinom že s ňou chcem ísť...tak sme sa dohodli už na dni...ibaže ona že či myslím, že sa nám podarí ešte niekoho ukecať...ta ja že ja neviem, ale chceme niekoho ukecať?....a ona že veď vtedy keď sme boli raz v kine ako partia z triedy tak to bolo ok....ja že hej ale....ale...(proste naťahoval som jak dilino)...keď tak chce tak nech niekoho zobere ale....(ale Smile to je ukončenie vety)....no a ona že ešte sa dohodneme teda.....ona potom že už musí ísť...a ja že nech počka ešte 5 min. (to som bleskovo domýšľal odpoveď na to že či niekoho musíme ukecať) a napísal som to čo som napísal. No a dnes to v škole vyzeralo skoro akoby normalne až na to že jej muselo byť jasne že po nej idem...takže všetko na čo som bol zvyknutý v škole (ako rozprávať sa a tak...) bolo znížené o 50%. Do toho kina by sme mali ísť vo štvrtok. Tak čo teraz? Ja totižto v tomto bode vždy skončím. Jak je jasne babe že po nej idem tak vtedy to zamrzne a ende...tak mam sa jej nejako ospravedlniť že z toho môjho prejavu bolo jasne že idem po nej a v kľude môžme ísť viacerí do toho kina alebo čo vlastne mam urobiť??? Confused
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 2 z 4

Prejdi na: