|
| Autor |
Správa |
Blood Light Expert

Stav:  Založený: 19.05.2005 Príspevky: 63 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 22 Sep 2006, 8:58 Predmet: |
|
|
| Gangy napísal: |
Mna dnes nasralo ze: Stale zijem
a nasralo ma ze: Este stale zijem...  |
gangy ty si fetak alebo co?? Pises tu same debiliny nezmyselne a HLAVNE trapne.. JE ti luto ze ZIJES? (skoc z okna a nepis tu pi*ov***) pekne ma zacinas srat (Su tu aj deti 10+- ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
MS FRANKY King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2005 Príspevky: 1852 Bydlisko: Stromwind-druha budova vľ Karma: 
|
Zaslal: 22 Sep 2006, 10:29 Predmet: |
|
|
| Blood napísal: |
gangy ty si fetak alebo co?? Pises tu same debiliny nezmyselne a HLAVNE trapne.. JE ti luto ze ZIJES? (skoc z okna a nepis tu pi*ov***) pekne ma zacinas srat (Su tu aj deti 10+- ) |
no čo? Rano sa potešil že stále ešte žije a ked ho celý deň niekto sral tak sa nahneval že ešte stále žije.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2762 Bydlisko: anywhere in galaxy... Karma: 
|
Zaslal: 22 Sep 2006, 11:42 Predmet: |
|
|
nasralo ma: ze z informatiky nemozem normalne na hojka ale musim pisať kktiny do zošita
potešilo ma: že je konecne piatok...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2251 Bydlisko: kigston town Karma: 
|
Zaslal: 22 Sep 2006, 15:32 Predmet: |
|
|
potesilo ma ze sme dnes oje*** dokopy troch profesorov a ze nemam neospravedlnenu hodinu..plus je piatoq
nepotesilo ma ze pomaly zacina byt zima a zacina ta jesenna apatia...poznate to..neni co robit |
|
| Návrat hore |
|
 |
micpu Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.08.2006 Príspevky: 364 Bydlisko: WC Karma: 
|
Zaslal: 22 Sep 2006, 18:27 Predmet: |
|
|
nasralo ma ze asi mam slaby otras mozgu ...hlavka boli, zle mi je a teplotka sa dostavila.....dobre je ze bola v robote (na brigade) sranda  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2005 Príspevky: 1768 Bydlisko: Trenčín Aglomeration :)) Karma: 
|
Zaslal: 22 Sep 2006, 19:23 Predmet: |
|
|
pri pohlade na moj novy VS rozvrh ma potesilo, ze v pondelok mam len dve hodiny, ale zarmutilo, ze su hned rano (kedze dochadzam, znamena to vstavanie o styroch rano )
a v piatok mam (skoro) volno. Skoro preto, lebo mi tam nacpali anglictinu na 18:00 az 20:00, ked uz su vsetci studaci vacsinou davno doma. Potesilo ma, ze sa to mozno bude dat presunut na inokedy a ja sa budem moct odtrepat domov uz vo stvrtok poobede  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kachna Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2006 Príspevky: 1308
Zaslal: 22 Sep 2006, 19:30 Predmet: |
|
|
potesilo ma ze som si dnes nasiel partnerku na stuzkovu a nasralo? dnes? nic este jaaj teda hej nahnevalo ma ze som bol v obchode a zabudol som si doma penazenku... stava sa  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 1952 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 22 Sep 2006, 20:20 Predmet: |
|
|
| Blood napísal: |
WTF? Za prve bol tam preklep, a za druhe akoze ČOOOOO? Mohol by si mi nejaku z tych debilin ukazat? |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4624
Zaslal: 22 Sep 2006, 21:35 Predmet: |
|
|
OT, spamm premazany!
A este, co je vela to je moc! "Blood" - 3 dni basa (specialne pre teba) Zamysli sa nad svojou stupiditou, nad tym co a ako pises! Takto tu nikoho urazat nebudes! Este raz, ked sa to bude opakovat a stale budem modom, poslem ta osobne odtialto dpc!!! (ban) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shark Amateur

Stav:  Založený: 04.03.2005 Príspevky: 30
Zaslal: 23 Sep 2006, 10:59 Predmet: |
|
|
Mna dnes potesilo ze som stretol na prechadzke so psom dve babenky v sexi kratkych sortkach A po kratkom ale prijemnom pokeci som odisiel s 2 new tel. ciselkamy.
A nastastie ma este nic nestacilo nasrat.......musim zaklopat na hlavu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzuzu Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.02.2006 Príspevky: 213 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 23 Sep 2006, 14:34 Predmet: |
|
|
mna nasralo to ze musim ist k babke a von mozem ist az zajtra a potesilo ze som zas videla svojho milovaneho...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Riuška:-) Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.06.2006 Príspevky: 204
Zaslal: 23 Sep 2006, 20:43 Predmet: |
|
|
| mna dnes nasralo,ze kamoska co ma 15 rokou zaje..la ze chce mat z frajerom babo,a potesilo ma ze mama odishla dpc a bola som cely den sama doma... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pHysIQ King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1612 Bydlisko: Tv Karma: 
|
Zaslal: 23 Sep 2006, 21:04 Predmet: |
|
|
Co ma poriadne nahnevalo je to ze dnes som chcel ist vonku zit -disko a bol som dohodnuty s mamkou ze po mna pride. A mladsia sestra sa povadili s mamkou... a kedze ma nepustila vonku a aj tak kto vie ci by som mal odvoz, sedim doma a mam poriadne nervy.
A co ma dnes potesilo? Hm. Asi nic. |
|
| Návrat hore |
|
 |
last_knight Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.11.2005 Príspevky: 707 Bydlisko: ... neverili by ste Karma: 
|
Zaslal: 23 Sep 2006, 23:31 Predmet: |
|
|
mna dns nasralo dost veci, hlavne ze som nezohnal potrbne mnozstvo prachov na notebook, dalej jedna baba na ktorej mi zalezi
a potesila ma jedna baba na ktorej mi zalezi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4624
Zaslal: 23 Sep 2006, 23:45 Predmet: |
|
|
Dneska som sa zdrbal z rebrika.
A co ma nasralo? Musel som nan vyliezt znova :-/ |