co robit?
Sranda vcera v bare sa mi to stalo...stavil som sa s kamosom on povedal ze zozenie cislo do 23 00 a isiel na to, pockal kym pojde na wc...ale isla nakoniec ku ju-boxu a tam prisiel za nou a hovori jej ze ahoj ze nejdes ssi so mnou nieco dat ? a ona ze ok
a bolo potom sme nakoniec skoncili vsetci v boxe 5 bab na 5-tich, ale skoro nas je*lo lebo sme zistili ze su sproste ako gulomet...juj smola 
no ja som tiez troska hanblivy ale snazim sa to prekonat. a to o dievcatach je pravda. vedia pekne stipat.jojcek napísal:no tak to by bolo dost huste ja by som zohnal dalsich 5 .tich kamosov a sli by sme si k nim sadnut a pokecat a tu moju vyvolenu to by som uz chalanom povedal ze ta je moja
!!! asi tak alebo potom sam by som tam urcite nesiel za prve som hanblivy
za druhe strach z od ...
a vymsechu chalan nikdy nevie zeny su ako hady raz su krasne a zaujimave ale na druhej strane stipu
![]()
![]()
![]()
![]()
Myslim,ze s mojou odvahov asi nic ale keby sa osamostatnila jej kamaratka tak by som za nou sprintoval a popytal ju cislo tej vyvolenej ved nemas co stratit ked ti ho da napis sms ze by si sa chcel s nou stretnut a mas to potom uz to je len a len na tebe kapisto????Tvoj sarm ju musi oziarit ked sa tak nestane nic sa nedeje budete kamarati dufam ze ti moja rada pomoze
-
Grosay
Star
- Kontaktovať používateľa:
Chodieva tam casto? Ak hej, tak si dopraj trocha casu. Najprv nadviaz ocny kontakt. Casto na nu pozeraj. Ked sa ti pozrie do oci, tak hned neuhni pohladom. Chvilocku vydrz a potom pomaly otoc hlavu niekam inam. Oci odvrat az pocas otacania. Tak jej das najavo, ze si ju vsimas a nieco ti na nej "sedi". Podla mna je pohlad prvoradý pri nadvazovani znamosti. Ak ti pohlady bude opatovat, tak ju kludne mozes na nieco pozvat.
-
Grosay
Star
kurnik... nech premyslam, jak premyslam, ziadny hlbsi vyznam v tom nevidim. Pouc ma, lebo mne to vazne nedochadza. Z pohladu sa to da vycitit a o to prave ide. Urcite to nemoze byt pohlad, ktory by vyzeral ako "si za*rbana na ksichte". "Pohlady su na nic... podla pohladu sa da zistit, ci na teba iba cumi alebo sa jej pacis..." Vazne mi toto nejde do hlavy. A ver tomu, ze to nie je zbytocne. Napr. ja som sa tak zblizil s mojou priatelkou. Aj na diskotejkach to fungovaloJumperAL napísal:Nie, hladaj v tom hlbsi vyznam.
-
Grosay
Star
A ze si si ty poriadne neprecital moj prvy prispevok?JumperAL napísal:Myslel som len ak zostanes pri tych pohladoch. Lebo vzdy treba urobit nieco naviac.A to treba urobit aj ked pohlady su alebo nie su.
Re: co robit?
Normalne za nou pojdes, a spytas sa, ci by si s nou mohol osamote hovorit. Ked povie nie, tak smolaTomcat10 napísal:kto by co spravil ak by sa mu pacila baba v bare a sedela by s 5 kamoskami pri stole.