co robit?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Grosay
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

JumperAL napísal:Nie, hladaj v tom hlbsi vyznam.
kurnik... nech premyslam, jak premyslam, ziadny hlbsi vyznam v tom nevidim. Pouc ma, lebo mne to vazne nedochadza. Z pohladu sa to da vycitit a o to prave ide. Urcite to nemoze byt pohlad, ktory by vyzeral ako "si za*rbana na ksichte". "Pohlady su na nic... podla pohladu sa da zistit, ci na teba iba cumi alebo sa jej pacis..." Vazne mi toto nejde do hlavy. A ver tomu, ze to nie je zbytocne. Napr. ja som sa tak zblizil s mojou priatelkou. Aj na diskotejkach to fungovalo :)
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

Myslel som len ak zostanes pri tych pohladoch. Lebo vzdy treba urobit nieco naviac.A to treba urobit aj ked pohlady su alebo nie su.
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pepo »

ak b yto neboli dake korby tak by som sie zanou :D
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

JumperAL napísal:Myslel som len ak zostanes pri tych pohladoch. Lebo vzdy treba urobit nieco naviac.A to treba urobit aj ked pohlady su alebo nie su.
A ze si si ty poriadne neprecital moj prvy prispevok? :) Zrakovy kontakt je prvoradý. Co si prve vsimnes, ked sa pozries na nejake dievca (ked jej vidis do tvare a dajme tomu, ze nema hlboky vystrih a minisuknu :) )? Povedal by som, ze jej pozries do oci... Potom moze prejst na ine veci. Ale kazdy ma asi inu taktiku.
Rafmartin
Amateur
Amateur

Re: co robit?

Príspevok od používateľa Rafmartin »

Tomcat10 napísal:kto by co spravil ak by sa mu pacila baba v bare a sedela by s 5 kamoskami pri stole.
Normalne za nou pojdes, a spytas sa, ci by si s nou mohol osamote hovorit. Ked povie nie, tak smola
Napísať odpoveď