Čo si myslite ? Čo bolo pred vesmírom ???

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjhacker »

prec s nabozenskymi predstavami... nik nevie co bolo pred vesmirom... vsetko su len teorie, bliziace sa k pravde na zaklade faktov, ktorych pre strasne malo... myslim, ze s doterajsim ludskym chapanim a technologiou ktoru mame, sa toto vysvetlit neda... to mas ako otazku, je svetlo castica, alebo vlna... nik ti neodpovie ako to vlastne je, lebo nik s istotou nevie, proste fenomen... vsetko toto je v teoretickej urovni.
carlossz
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa carlossz »

A verim v nadprirodzenu podstatu vzniku vesmiru a to v Boha
Může bůh myslet ? . Má bůh vědomí ? Pokud si odpovíme kladně , pak musíme konstatovat , že to podstatné ( mysl a vědomí ) má bůh s člověkem společné ......... V neoficiálních vědách se také říká , že všichni lidé jsou spící bohové.

Jediné co nás odlučuje a odlišuje od stavu bohů je naše náplň mysli a vědomí . Kdo by se dovedl natrvalo povznést nad svět , kdo by se myslí i vědomím dovedl odpoutat natrvalo od světa , ten by velmi rychle realizoval stav některého z bohů.

Čisté , nejvyšší stavy vědomí , jsou sférami , kde bytují nejvyšší bohové...... Temné , zlé stavy vědomí jsou sférami , kde bytují tkzv. démoni. ( můžou démoni myslet ? , mají vědomí ? jaké asi ?)

Říká se , že člověk je mikrokosmos . Říká se , že nejvyšším principem ve vesmíru je čisté kosmické vědomí . Říká se , že v lidském těle (mikrokosmu ) je nejvyšším principem lidské osobní vědomí. ( malý bůh nebo malý démon v malém světě ) :)

Chcete vědět jaká bude sféra vašeho příštího života , sféra vašeho dalšího bytí ? Pozorujte jaké stavy vědomí , nálad , citu a mysli mají u Vás převahu. Pak si můžete sami odovědět .

Smyslem všech duchovních nauk je , aby si každé lidské osobní vědomí , vytvořilo v malém světě ( v sobě ) co nejlepší sféru . Nebeskou , nadnebeskou , božskou , nadbožskou atd. Chce to jen vnitřní dozrálost a pak taky práci na sobě .
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Jak tu niektory pišete že "nič" nebolo,definujte teda slovo nič...ako to nič vyzeralo atd....Aj to nič je niečo...z niečoho to cele vzniknut muselo...ale najviac ma sere ze jak mohlo byť "nič"....
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

podla fyziky z 9.rocnika bolo pred vesmirom nejake obrovske teleso s obrovskou hustotou a velkostou a vahou.....vnutorne sily boli ze vraj take velke,ze nastal velky TRESK(v anglickej literature oznacovane tusim BIG BANG)....no a vesmirne telesa sa zacali oddalovat od seba (este stale sa oddaluju) a casom sa prestanu oddalovat ale znova sa zacnu pritahovat a zhromazdia sa do jedneho obrovskeho telesa.....A DOKOLO STALE TO POJDE........mna by skor zaujimalo co je za vesmirom....totiz podla vedcov nie je vesmir nekonecny :?
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

dexter7007 napísal:podla fyziky z 9.rocnika bolo pred vesmirom nejake obrovske teleso s obrovskou hustotou a velkostou a vahou..........mna by skor zaujimalo co je za vesmirom....totiz podla vedcov nie je vesmir nekonecny Confused
hm..a jak sa tam to "teleso" objavilo??Len tak zrazu?:D nic nebolo a zrazu "ahaaa velkyyy suter" :D ? :D

A za Vesmirom je chuck noriss X)
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

DeJF napísal:hm..a jak sa tam to "teleso" objavilo??Len tak zrazu?:D nic nebolo a zrazu "ahaaa velkyyy suter" :D ? :D

Keby ťa to naozaj zaujímalo, tak by si si nejaké informácie našiel aj sám. ;)

PS: Nič nemôže nejako vyzerať.
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

DeJF napísal:hm..a jak sa tam to "teleso" objavilo??Len tak zrazu?:D nic nebolo a zrazu "ahaaa velkyyy suter" :D ? :D

PAN BOH povedal BUDIS vesmir.....ted fakt newiem co a ako.....ale strasne by som chcel vedet odpovede na otazky ohladne vesmiru
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

ako sorry ale neviem naco tu nad tym uvazujete aj tak sa to nedozvies :D lebo to nikto nevie :D

ospravedlnujem sa za OT

//prosim cloveka ktory si riesi komplexy na mojej karme aby sa aspon podpisal :D
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

marian152: "nieco" moze vzniknut prakticky z nicoho...podla Einsteina je hmota len velmi koncentrovana energia..vo vesmire takto neustale vznikaju a hned zanikaju castice - vzdy v pare - nieco ako hmota a antihmota, ktore ked sa navzajom zrazia tak zaniknu..avsak blizko horizontu ciernej sa stava, ze jednu z tychto castic vtiahne dovnutra a jej par zostane - cize vznika "nieco" (prakticky) z nicoho...tento jav pozorujeme ako "vyzarovanie" ciernej diery (je to v uvodzovkach, lebo z ciernej diery nic neunikne, ani svetlo, takze nemoze vyzarovat)...
FujMens
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa FujMens »

Dobry den, pred vznikom vesmiru z nesmierne malej a hustej bodky bol starsi vesmir, pretoze vesmir sa raz doroztahuje a zacne sa zmrstovat silou gravitacie hviezd. Takto to mohlo pokracovat aj viackrat, ale hmota musela niekde vzniknut, takze si myslim ze je to nadprirodzena sila ktora stvorila hmotu. Ostatne (teda to co z tej hmoty vzniklo) je nahoda.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Chuck Norris bol skor ako vesmir
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

Toto vseto je za hranicou ludskeho myslenia :roll:
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Jak rika Smarton tohle je za hranici naseho mysleni .. uz se na tohle tema zblaznilo strasne moc lidi.
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

Ano je to tak, ja som vymyslel vsetko :idea:
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

Samozrejem že pred vesmirom nebolo nič
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

No vesmir tu bol aj bude . mi možme byt radi že tu mame slnko lebo bez neho by nebol život . skor by ma zaujimalo či egzistuje život aj niekde inde okrem našej Zemi a bolo by super kebyže nas navštivia mimozemštania , ale ako myslim ludi z inej planety ne nejakych votrelcov z akta X . alebo ufoncov :) ale toho sa asi nedožijeme možno ani naše deti a ani deti našich deti 8) Ale kludne sa može stat že nas napadne nejak invazia mimozemštanov a bude VOJNA .

čo bolo pred vesmirom ? na túto otazku sa neda odpovedat asi vesmir ? alebo nič. ?
je to dost diskutabilne a skor by ma zaujimal nazor nejakeho vedca ale budiš nato su dokumentarne filmy .,
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

->slavo<- napísal:No vesmir tu bol aj bude . mi možme byt radi že tu mame slnko lebo bez neho by nebol život . skor by ma zaujimalo či egzistuje život aj niekde inde okrem našej Zemi a bolo by super kebyže nas navštivia mimozemštania , ale ako myslim ludi z inej planety ne nejakych votrelcov z akta X . alebo ufoncov :) ale toho sa asi nedožijeme možno ani naše deti a ani deti našich deti 8) Ale kludne sa može stat že nas napadne nejak invazia mimozemštanov a bude VOJNA .

čo bolo pred vesmirom ? na túto otazku sa neda odpovedat asi vesmir ? alebo nič. ?
je to dost diskutabilne a skor by ma zaujimal nazor nejakeho vedca ale budiš nato su dokumentarne filmy .,
to praveze niekto nevie ani najmudrejsi vedec na planete, oni sa mozu len domievat ze mozno toto a toto ale na 100% to nebudu vediet asi nikdy
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

->slavo<- napísal:No vesmir tu bol aj bude . mi možme byt radi že tu mame slnko lebo bez neho by nebol život . skor by ma zaujimalo či egzistuje život aj niekde inde okrem našej Zemi a bolo by super kebyže nas navštivia mimozemštania , ale ako myslim ludi z inej planety ne nejakych votrelcov z akta X . alebo ufoncov :) ale toho sa asi nedožijeme možno ani naše deti a ani deti našich deti 8) Ale kludne sa može stat že nas napadne nejak invazia mimozemštanov a bude VOJNA .

no k tym mimozemstanom.....je vedecky dokazane ze existuju....v jednom casopise som to cital asi pred 2rokmi ze NASA(tusim)povedalo do meedii ze ALIENS existuju....zdielam ich nazor lebo vlastne oni mali take iste podmienky na vznik ako MY NIE???
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

k tym vedcom a dokument. filmom z našou technikou toho vela skumat ani nemožu možno tak v okoli našej planety takže sa maximalne možme dozvediet čo je to vesmir v našej galaxii myslim ,že zo zeme sa vyslalo aj par družic ktore maju skumat planety a ostatne galaxie za hranicou ludskych možnosti ,ale technika nas nepusti dalej je to tvrda realita . a kim sa ludstvo dopracuje k nejakemu nekonečnemu zdroju energie s velmi silny jadrom tak by sme to asi aj dokazali ,ale to tu este nieje tak možme iba snivat . 8)

//dexter Spamer//
to že niekto niečo vypusti do medii to hned nemusi byt pravda .
Prečo Areal 51 nieje otvoreny pre verejnost?
a ked vypustili že mimozemštania ezistuju tak prečo nezaložili nejake muzeum v ktorom by boli ? no prečo ? lebo nemaju ziadne dokazy . :roll: a vedecky je zatial dokazane velke H.
Napísať odpoveď