Čo si myslite ? Čo bolo pred vesmírom ???
-
jjhacker
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
prec s nabozenskymi predstavami... nik nevie co bolo pred vesmirom... vsetko su len teorie, bliziace sa k pravde na zaklade faktov, ktorych pre strasne malo... myslim, ze s doterajsim ludskym chapanim a technologiou ktoru mame, sa toto vysvetlit neda... to mas ako otazku, je svetlo castica, alebo vlna... nik ti neodpovie ako to vlastne je, lebo nik s istotou nevie, proste fenomen... vsetko toto je v teoretickej urovni.
Může bůh myslet ? . Má bůh vědomí ? Pokud si odpovíme kladně , pak musíme konstatovat , že to podstatné ( mysl a vědomí ) má bůh s člověkem společné ......... V neoficiálních vědách se také říká , že všichni lidé jsou spící bohové.A verim v nadprirodzenu podstatu vzniku vesmiru a to v Boha
Jediné co nás odlučuje a odlišuje od stavu bohů je naše náplň mysli a vědomí . Kdo by se dovedl natrvalo povznést nad svět , kdo by se myslí i vědomím dovedl odpoutat natrvalo od světa , ten by velmi rychle realizoval stav některého z bohů.
Čisté , nejvyšší stavy vědomí , jsou sférami , kde bytují nejvyšší bohové...... Temné , zlé stavy vědomí jsou sférami , kde bytují tkzv. démoni. ( můžou démoni myslet ? , mají vědomí ? jaké asi ?)
Říká se , že člověk je mikrokosmos . Říká se , že nejvyšším principem ve vesmíru je čisté kosmické vědomí . Říká se , že v lidském těle (mikrokosmu ) je nejvyšším principem lidské osobní vědomí. ( malý bůh nebo malý démon v malém světě )
Chcete vědět jaká bude sféra vašeho příštího života , sféra vašeho dalšího bytí ? Pozorujte jaké stavy vědomí , nálad , citu a mysli mají u Vás převahu. Pak si můžete sami odovědět .
Smyslem všech duchovních nauk je , aby si každé lidské osobní vědomí , vytvořilo v malém světě ( v sobě ) co nejlepší sféru . Nebeskou , nadnebeskou , božskou , nadbožskou atd. Chce to jen vnitřní dozrálost a pak taky práci na sobě .
-
dexter7007
Zablokovaný
podla fyziky z 9.rocnika bolo pred vesmirom nejake obrovske teleso s obrovskou hustotou a velkostou a vahou.....vnutorne sily boli ze vraj take velke,ze nastal velky TRESK(v anglickej literature oznacovane tusim BIG BANG)....no a vesmirne telesa sa zacali oddalovat od seba (este stale sa oddaluju) a casom sa prestanu oddalovat ale znova sa zacnu pritahovat a zhromazdia sa do jedneho obrovskeho telesa.....A DOKOLO STALE TO POJDE........mna by skor zaujimalo co je za vesmirom....totiz podla vedcov nie je vesmir nekonecny 
-
DeJF
Addict
hm..a jak sa tam to "teleso" objavilo??Len tak zrazu?:D nic nebolo a zrazu "ahaaa velkyyy suter"dexter7007 napísal:podla fyziky z 9.rocnika bolo pred vesmirom nejake obrovske teleso s obrovskou hustotou a velkostou a vahou..........mna by skor zaujimalo co je za vesmirom....totiz podla vedcov nie je vesmir nekonecny Confused
A za Vesmirom je chuck noriss X)
-
dexter7007
Zablokovaný
marian152: "nieco" moze vzniknut prakticky z nicoho...podla Einsteina je hmota len velmi koncentrovana energia..vo vesmire takto neustale vznikaju a hned zanikaju castice - vzdy v pare - nieco ako hmota a antihmota, ktore ked sa navzajom zrazia tak zaniknu..avsak blizko horizontu ciernej sa stava, ze jednu z tychto castic vtiahne dovnutra a jej par zostane - cize vznika "nieco" (prakticky) z nicoho...tento jav pozorujeme ako "vyzarovanie" ciernej diery (je to v uvodzovkach, lebo z ciernej diery nic neunikne, ani svetlo, takze nemoze vyzarovat)...
Dobry den, pred vznikom vesmiru z nesmierne malej a hustej bodky bol starsi vesmir, pretoze vesmir sa raz doroztahuje a zacne sa zmrstovat silou gravitacie hviezd. Takto to mohlo pokracovat aj viackrat, ale hmota musela niekde vzniknut, takze si myslim ze je to nadprirodzena sila ktora stvorila hmotu. Ostatne (teda to co z tej hmoty vzniklo) je nahoda.
-
->slavo<-
Addict
No vesmir tu bol aj bude . mi možme byt radi že tu mame slnko lebo bez neho by nebol život . skor by ma zaujimalo či egzistuje život aj niekde inde okrem našej Zemi a bolo by super kebyže nas navštivia mimozemštania , ale ako myslim ludi z inej planety ne nejakych votrelcov z akta X . alebo ufoncov
ale toho sa asi nedožijeme možno ani naše deti a ani deti našich deti
Ale kludne sa može stat že nas napadne nejak invazia mimozemštanov a bude VOJNA .
čo bolo pred vesmirom ? na túto otazku sa neda odpovedat asi vesmir ? alebo nič. ?
je to dost diskutabilne a skor by ma zaujimal nazor nejakeho vedca ale budiš nato su dokumentarne filmy .,
čo bolo pred vesmirom ? na túto otazku sa neda odpovedat asi vesmir ? alebo nič. ?
je to dost diskutabilne a skor by ma zaujimal nazor nejakeho vedca ale budiš nato su dokumentarne filmy .,
-
tomasito13
Star
to praveze niekto nevie ani najmudrejsi vedec na planete, oni sa mozu len domievat ze mozno toto a toto ale na 100% to nebudu vediet asi nikdy->slavo<- napísal:No vesmir tu bol aj bude . mi možme byt radi že tu mame slnko lebo bez neho by nebol život . skor by ma zaujimalo či egzistuje život aj niekde inde okrem našej Zemi a bolo by super kebyže nas navštivia mimozemštania , ale ako myslim ludi z inej planety ne nejakych votrelcov z akta X . alebo ufoncovale toho sa asi nedožijeme možno ani naše deti a ani deti našich deti
Ale kludne sa može stat že nas napadne nejak invazia mimozemštanov a bude VOJNA .
-
dexter7007
Zablokovaný
no k tym mimozemstanom.....je vedecky dokazane ze existuju....v jednom casopise som to cital asi pred 2rokmi ze NASA(tusim)povedalo do meedii ze ALIENS existuju....zdielam ich nazor lebo vlastne oni mali take iste podmienky na vznik ako MY NIE???->slavo<- napísal:No vesmir tu bol aj bude . mi možme byt radi že tu mame slnko lebo bez neho by nebol život . skor by ma zaujimalo či egzistuje život aj niekde inde okrem našej Zemi a bolo by super kebyže nas navštivia mimozemštania , ale ako myslim ludi z inej planety ne nejakych votrelcov z akta X . alebo ufoncovale toho sa asi nedožijeme možno ani naše deti a ani deti našich deti
-
->slavo<-
Addict
k tym vedcom a dokument. filmom z našou technikou toho vela skumat ani nemožu možno tak v okoli našej planety takže sa maximalne možme dozvediet čo je to vesmir v našej galaxii myslim ,že zo zeme sa vyslalo aj par družic ktore maju skumat planety a ostatne galaxie za hranicou ludskych možnosti ,ale technika nas nepusti dalej je to tvrda realita . a kim sa ludstvo dopracuje k nejakemu nekonečnemu zdroju energie s velmi silny jadrom tak by sme to asi aj dokazali ,ale to tu este nieje tak možme iba snivat . 
//dexter Spamer//
to že niekto niečo vypusti do medii to hned nemusi byt pravda .
Prečo Areal 51 nieje otvoreny pre verejnost?
a ked vypustili že mimozemštania ezistuju tak prečo nezaložili nejake muzeum v ktorom by boli ? no prečo ? lebo nemaju ziadne dokazy .
a vedecky je zatial dokazane velke H.
//dexter Spamer//
to že niekto niečo vypusti do medii to hned nemusi byt pravda .
Prečo Areal 51 nieje otvoreny pre verejnost?
a ked vypustili že mimozemštania ezistuju tak prečo nezaložili nejake muzeum v ktorom by boli ? no prečo ? lebo nemaju ziadne dokazy .