no ja by som to skôr pomenoval ako užívanie, ale iba chvíľkové. celkovo je to ničenie zdravia. ale veľa vecí robíme len pre chvíľkové pôžitkydavidman napísal:To je nicenie si zivota a nie uzivanie
Co si myslite o fakte, ze sa u nas nalieva aj 13_kam?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
som v piatok videl 4 asi v takom veku v minisukniach a sietovanych pancuchach a obzeral sa za nimi kazdy chlap na namesti...a tie 4 mierili do fetackeho podniku....hlavne ze vyzerali ako hip-hoperky...sacek napísal:tu u nas je to pestre 12-14 baby tu s flasami vina, vodky alebo niecoho tvrdsieho. potom tu skacu cez plot, vykrikuju a je*u vyslovene je*u na verejnosti so svojimi rap kamosmi.
ja byt ich rodicom tak ich tak doobleikane nepustim ani pred zrkadlo..cele to speje do 3,14ci..
ja som sa minule len tak flákal s kamošom večer po meste (len tak z nudy) a stretol som partiu 13-15 ročných báb, samozrejme mali flašu vina a šampusu a zapijali tým panadol alebo čo to bolo....jackb napísal:som v piatok videl 4 asi v takom veku v minisukniach a sietovanych pancuchach a obzeral sa za nimi kazdy chlap na namesti...a tie 4 mierili do fetackeho podniku....hlavne ze vyzerali ako hip-hoperky...
ja byt ich rodicom tak ich tak doobleikane nepustim ani pred zrkadlo..cele to speje do 3,14ci..
-
will.i.am
Darca
Presne tak. Mlade a neskusene a najradsej by vyskusali vsetko cim skor a nepozeraju na nasledky... Kam sa to ten svet ruti? Sice mam "len" 19, ale nepamatam sa, zeby som ja alebo nejaky moji spoluziaci, ci spoluziacky robili nieco take ak o to robia terajsie 13-tky (ked dobre ratam nejaka 8. trieda)Vesper napísal:male sproste dievcatka su podla mna v tomto veku kritickejsie ako chalani, lebo rychlejsie podlahnu trendom a veciam co su v ich partii cool, takze staci ked nejaky starsi chalan pride a povie ze dajme si spolu a uz su v hajzli..proste decko v tomto veku netreba ani pustat von
Samozrejem, ze sme povyvadzali, aj sme cosi popili, ale len na vylete a tak a nie kdekolvek v bare sa ti to vala
si normály a nie staromódny.:Toxic:. napísal:je to uplne postavene na hlavu...![]()
ale inak mne sa vo vseobecnosti hroozne nepaci ked baby piju... ako 1-2 drinky v pohode ale neznasam baby ked su ozrate jak cinky... este k tomu ak su to nejake 13tky 14tky - no hnus... vobec sa mi alkohol ani cigarety k babe nehodia... myslite ze som staromodny?
Ako ked som mal 13, tak som pil tiez, ale aspon tak aby ma nebolo vidiet a, aby mi s toho nebolo zle. Po bytoch, parkoch a pod. s kamosmi. Tak od 16 som zacal chodit do podnikov. Ale nejviac ma s.re, ked tie decka piju jak ozivot, len aby bolo, a potom je tomu zle a blije to na WC. Mi ich je az luto niekedy. Ale myslim, ze to vzdy bolo a vzdy bude. Mla by posunut nizsie vekovu hranicu.
Tak obcas je to vymakany reset. Hlavne v piatok a ked clovek vie pit, asi ako ty, aby mu s toho nebolo zle, tak je to ok. Ale uz sa tesim jak zase bude na Markize 112 a budu zase nejaku babu odvazat v sanitke a ona to tam cele oblije. Proste treba poznat mieru.pishta napísal:No u nas si da alkohol aj 12stka
To v 13 si uz da 2 piva 2 tequilly a kubansku cigaru
Ja si tiez dam a mam 14 ale urcite si nedam tolko aby som o sebe vobec nevedel,a urcite si nedavam kazdy den,ja myslim ze obcas ten alkohol treba...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
este mi chyba v hlasovani moznost ze do takych podnikov nechodim. co k tej teme? asi nic. neverim ze vsetky 13 pijakuju ostosest. ruku na srdce, kto z vas tom veku nezacinal spoznavat alkohol cigarety? skoro kazdy. to ze to prezenu znamena ze ete asi nevedia poriadne pit.ale ked su take v krcme treba ist za obsluhou nech ich vyhodi alebo volat policiu.
-
Traktorista
Guru
No donedavna, by som to z mojej strany urcite nerobil, lebo by som sa rovno mohol pripojit k tym 13-tkam.zelovoc napísal:este mi chyba v hlasovani moznost ze do takych podnikov nechodim. co k tej teme? asi nic. neverim ze vsetky 13 pijakuju ostosest. ruku na srdce, kto z vas tom veku nezacinal spoznavat alkohol cigarety? skoro kazdy. to ze to prezenu znamena ze ete asi nevedia poriadne pit.ale ked su take v krcme treba ist za obsluhou nech ich vyhodi alebo volat policiu.
no tuna je celkovo vydrbany system uvediem priklad napr barmanky sa na vek ked predavaju chlast pytaju asi podla toho či ich to zrovna napadne napr tento piatok som sedel v jednom podniku mam 19 rokou a bol som si pytat pivo a ona na mna že či mam 18 tak som jej ukazal občiansky a dala mi ale nejlepšie bolo ked si tam išiel pytat volaky chlast jeden kamoš ktory mal nedavno len 17 a medzi nami nieje ani vyškovi rozdiel a ona mu ten chlast v klude dala podla mna by si mali pytat od každeho občiansky pokial nieje jasne že ten človek už ma asi viac rokou
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
.. neviem ale ono je to vsetko iba o biznise, preto sa nalieva aj mladistvym ... ono dobre nech teda na vlastne triko tym mladistvym naleju, ale ked vidia ze uz su dosti pod palbou, tak nech ich z lokalu vyhodia a nie ze im este aj naleju znova ... potom sa stane ze prides na WC a nemozes sa ist ani *** pretoze je vsetko naokolo okosene
naozaj by mali byt zato asi mastnejsie pokuty a v tom, podniku, v ktorom sa taketo veci deju castejsie by sa to malo ajh castejsie kontrolovat ... ale nie takym stylom, ze pridu kuklaci daju vypnut hudbu a vsetko .. proste aby nato nemuseli tak doplacat ostatni ...
-
qwerty-xyz
Re: Co si myslite o fakte, ze sa u nas nalieva aj 13_kam?
vadi mi to velmi ale nozik sa mi o vrecku neotvara,aj ked som zaskrtol tuto moznost. Je to smutne a najmä ked sa vazne spiju pod obraz bozi.
My s tym nic neurobime,to je starost rodicov a hllavne policie a predavaciek aby nato dohliadli.
Odporucam vyskusat toto je to dost sranda ak vidite,ze prisli sadnut deti a chcu pifco tak ked ku nim pride barmanka skuste len tak nahlas poznamenat toto: 18-ka uz bola?
a uvidite ako si so smutnymi ksichtami vypytaju kofolu
Mozno niekto povie,ze to je podrazacke co som napisal,ale je to ucinne a nikomu to neublizi ani nikto z toho nebude mat problem. Maximalne na vas budu 13-ky zlovesne pozerat.
My s tym nic neurobime,to je starost rodicov a hllavne policie a predavaciek aby nato dohliadli.
Odporucam vyskusat toto je to dost sranda ak vidite,ze prisli sadnut deti a chcu pifco tak ked ku nim pride barmanka skuste len tak nahlas poznamenat toto: 18-ka uz bola?
Mozno niekto povie,ze to je podrazacke co som napisal,ale je to ucinne a nikomu to neublizi ani nikto z toho nebude mat problem. Maximalne na vas budu 13-ky zlovesne pozerat.