Co si myslite o fakte, ze sa u nas nalieva aj 13_kam?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

... vadia Vam v baroch napite trinastky ??? ...

Nenavidim to , otvara sa mi z toho nozik vo vrecku ...
102
30%
Urcite mi to vadi , ale snazim sa to ignorovat ... v piatok sa darí :-D
76
23%
No tak to kazdopadne, myslim si ze tato země je pěkne zkur..ená // ako v Samotaroch :-D //
46
14%
Je mi to jedno ... pokial to niesu moje deti ...
50
15%
...Mam na haku ! .... absolutne ..
63
19%

Celkom hlasov: 337

pishta
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

No u nas si da alkohol aj 12stka
To v 13 si uz da 2 piva 2 tequilly a kubansku cigaru
:wink:
Ja si tiez dam a mam 14 ale urcite si nedam tolko aby som o sebe vobec nevedel,a urcite si nedavam kazdy den,ja myslim ze obcas ten alkohol treba...
Knock
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Knock »

pishta napísal:No u nas si da alkohol aj 12stka
To v 13 si uz da 2 piva 2 tequilly a kubansku cigaru
:wink:
Ja si tiez dam a mam 14 ale urcite si nedam tolko aby som o sebe vobec nevedel,a urcite si nedavam kazdy den,ja myslim ze obcas ten alkohol treba...
Tak obcas je to vymakany reset. Hlavne v piatok a ked clovek vie pit, asi ako ty, aby mu s toho nebolo zle, tak je to ok. Ale uz sa tesim jak zase bude na Markize 112 a budu zase nejaku babu odvazat v sanitke a ona to tam cele oblije. Proste treba poznat mieru.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

este mi chyba v hlasovani moznost ze do takych podnikov nechodim. co k tej teme? asi nic. neverim ze vsetky 13 pijakuju ostosest. ruku na srdce, kto z vas tom veku nezacinal spoznavat alkohol cigarety? skoro kazdy. to ze to prezenu znamena ze ete asi nevedia poriadne pit.ale ked su take v krcme treba ist za obsluhou nech ich vyhodi alebo volat policiu.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

neviem ci som do tejto temy uz pisal ak hej tak sorry, kazdopadne ja chodim do barov kde sa 13rocny nezatulaju...
akoze chodievaju tam aj pod 18, ale 13-15 nie
Knock
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Knock »

zelovoc napísal:este mi chyba v hlasovani moznost ze do takych podnikov nechodim. co k tej teme? asi nic. neverim ze vsetky 13 pijakuju ostosest. ruku na srdce, kto z vas tom veku nezacinal spoznavat alkohol cigarety? skoro kazdy. to ze to prezenu znamena ze ete asi nevedia poriadne pit.ale ked su take v krcme treba ist za obsluhou nech ich vyhodi alebo volat policiu.
No donedavna, by som to z mojej strany urcite nerobil, lebo by som sa rovno mohol pripojit k tym 13-tkam. :D BTW vsak prave ze nevedia pit. A ako sa to potom maju naucit? Si myslim ze je to normalne, ale mali by pochopit, ze nejde o to vipit najviac zo vsetkych.
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

no tuna je celkovo vydrbany system uvediem priklad napr barmanky sa na vek ked predavaju chlast pytaju asi podla toho či ich to zrovna napadne napr tento piatok som sedel v jednom podniku mam 19 rokou a bol som si pytat pivo a ona na mna že či mam 18 tak som jej ukazal občiansky a dala mi ale nejlepšie bolo ked si tam išiel pytat volaky chlast jeden kamoš ktory mal nedavno len 17 a medzi nami nieje ani vyškovi rozdiel a ona mu ten chlast v klude dala podla mna by si mali pytat od každeho občiansky pokial nieje jasne že ten človek už ma asi viac rokou
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

.. neviem ale ono je to vsetko iba o biznise, preto sa nalieva aj mladistvym ... ono dobre nech teda na vlastne triko tym mladistvym naleju, ale ked vidia ze uz su dosti pod palbou, tak nech ich z lokalu vyhodia a nie ze im este aj naleju znova ... potom sa stane ze prides na WC a nemozes sa ist ani *** pretoze je vsetko naokolo okosene :smt096 :aasmile19: naozaj by mali byt zato asi mastnejsie pokuty a v tom, podniku, v ktorom sa taketo veci deju castejsie by sa to malo ajh castejsie kontrolovat ... ale nie takym stylom, ze pridu kuklaci daju vypnut hudbu a vsetko .. proste aby nato nemuseli tak doplacat ostatni ...
qwerty-xyz

Re: Co si myslite o fakte, ze sa u nas nalieva aj 13_kam?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

vadi mi to velmi ale nozik sa mi o vrecku neotvara,aj ked som zaskrtol tuto moznost. Je to smutne a najmä ked sa vazne spiju pod obraz bozi.
My s tym nic neurobime,to je starost rodicov a hllavne policie a predavaciek aby nato dohliadli.
Odporucam vyskusat toto je to dost sranda ak vidite,ze prisli sadnut deti a chcu pifco tak ked ku nim pride barmanka skuste len tak nahlas poznamenat toto: 18-ka uz bola? :lol: a uvidite ako si so smutnymi ksichtami vypytaju kofolu :wink:
Mozno niekto povie,ze to je podrazacke co som napisal,ale je to ucinne a nikomu to neublizi ani nikto z toho nebude mat problem. Maximalne na vas budu 13-ky zlovesne pozerat. :P
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

vadi mi to ale snazim sa ignorovat to 8) :?
H@luzak
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H@luzak »

No ja vám poviem že kamarát čo ma 14 a už uživa Marihuanu,pije alkohol...No a neviem ako to nakoniec skonči.A alkohol by sa nemal predávať ani drogy ale vieťe ako to už je v dnešnej dobe. :roll:
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

njoo samozrejme ze by sa predavat nemal ...ale kazdy sa snazi mysliet ziskovo... i ked je len na kupujucom co robi :!: :!: :!: kazdy mlady si vravi ze ja uz nie som decko ... tak je to na nom ci sa rozhodne slopat drogovat..ja by som predajniam dovolil predavat chclast aj pod osemnast dajme tomu ze od 16 a kazdy nech sa rozhodne pccheee
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

nech im leju ony si doje*** zivot !!
o par rokov si nadju muza alkoholika kery ju nabucha a uz to potom poznate dojde ozraty domov da jej dve facky ide a ide spat..
kto je navine barman ? nie !! ten si robi robotu ( a to ze nerozozna 13 od 18 :? hm... ale ved niektore 13 vyzeraju ako 18 uz sa to tu pisalo... )
takze na vine je to dievca ked malo 13 nemalo pit malo pockat na 17r ked uz bude mat zivotne priority ako tak poskladane....
:)
gregor20
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa gregor20 »

jeden chalan, 14 rokov a VOBEC nevyzera na 18, skoncil v nemocnici s 3,7 promule v krvi a skoro zomrel. a preco? bo barman mu nalieval jeden poldecak za druhym, aj ked uz poriadne nevedel co chce (ten chalan). sak kym plati, tak mu nalejem, ne?
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

R1k1nko napísal:nech im leju ony si doje*** zivot !!
o par rokov si nadju muza alkoholika kery ju nabucha a uz to potom poznate dojde ozraty domov da jej dve facky ide a ide spat..
kto je navine barman ? nie !! ten si robi robotu ( a to ze nerozozna 13 od 18 :? hm... ale ved niektore 13 vyzeraju ako 18 uz sa to tu pisalo... )
takze na vine je to dievca ked malo 13 nemalo pit malo pockat na 17r ked uz bude mat zivotne priority ako tak poskladane....
:)
prepac ale je smiesne ze 13 vyzeraju ako 18 - to nie v ziadnom pripade.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

gregor20 napísal:jeden chalan, 14 rokov a VOBEC nevyzera na 18, skoncil v nemocnici s 3,7 promule v krvi a skoro zomrel. a preco? bo barman mu nalieval jeden poldecak za druhym, aj ked uz poriadne nevedel co chce (ten chalan). sak kym plati, tak mu nalejem, ne?
to vis, biznis je biznis, a povedzme si na rovinu, niektori barmani ( hlavne v poslabsich podnikoch ) nevyzeraju zrovna nato, ze by dokazali rozmyslat o nasledkoch toho co robia ...

... inak ma v poslednom case zarazila este jedna vec tykajuca sa alkoholu ( aj som chcel zalozit thread ale som zabudol :-) ) ... som v telke (TA3 samizda ) cosi pocul ze nasli uz davnejsie nejaku mladu mamicku v dome a pri nej napite decko .. decko - neviem kolko malo, to is nepamatam, ale viac ako 2 roky to neboli ! , malo samizda okolo 1,2 promile a matka co lezala pri nom, tam spala s flasou v ruke a nevnimala svet .. tak mi povedzte ze ci su niektori ludia normlani, ci vobec takym ludom prislucha aby behali po svete bez kazajky ? .. ved v takom veku decko hadam este len Sunar musi pit ( fakt sa v tom nevyznam, bo neplanujem byt v skorom case mamicka :-D ) a ona p***a mu dava alkohol ? ? ? ... ved to by ju mali zavret, nie len jej zobrat to dieta ! ...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Pravdu povediac ani ja ešte niesom dospelý (v apríli budem mať 16) ale dám si každý deň s bratrancom pivko dva.Ale to je už taká tradícia lebo každý deň si von robíme večeru (čerstvo upečené rožky + paštika [2,3 :D]).Proste pivko k tomu patri.Raz som sa zlial ako prasa (+- 6dc tvrdeho chlastu) a odvtedy chvalabohu nepijem tvrde.Len k tomu pricuchnem a je mi na grc.Odporucam kazdemu takuto skusku nech sa mu vytlcu chlastanice z mozgu (ako napriklad ja som bol schlastany 3 dni vkuse a pod.).Teraz mi to dost lezie na nervy a takymto deckam na rovinu na ulici poviem : ste pekne trápne ... nech sa uvedomia.
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

Dieg0 hmm jedno dve pivka za den? to mas taky isty pomer alkoholu ako kebyze si das dva poldecaky tvrdeho ...

..t.j. staci ti jedno poldeci tvrdeho denne a casom si alkoholik ;o)
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

je to v riti, nechapem tomu lebo zacinaju priskoro, teraz vidim za pol deci sediet 13.ky a cumim jak hovado, v 15.tich si da ganju a tak, mali by to viac kontrolovat a mali by fungovat take pokuty ze by sa z toho majitelia posrali
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

cubix napísal:prepac ale je smiesne ze 13 vyzeraju ako 18 - to nie v ziadnom pripade.
noo neboj sa najdes aj take :)
cekni si na JOJKE tu relaciu supermodelky
tam su 15 a vyzeraju aj na 20 :)
( kur :) y )
flasho
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa flasho »

Niektore si daju len trosku v bare,ale potom vystrajaju ako male 5 rocne deti a ked okolo ide volaka hliadka(policajna) uvidite ako rychlo vytriezveju. :lol:
Napísať odpoveď