Pohlavie: Stav: Založený: 08.05.2006 Príspevky: 1105 Bydlisko: vsade kde je utulne Karma:
Zaslal: 03 Nov 2006, 20:27 Predmet:
South park je v celku dobry serial, len keby tam nebolo tolko tich pesniciek
hojko: jj The simpsons 4ewa, neexistuje lepsi serial obzvlast ked ide o homerove rozmyslanie
prave som dopozeral cast, kde mal cartman v rity satelit no proste lol
Pohlavie: Stav: Založený: 20.10.2006 Príspevky: 1736 Bydlisko: Moskwa Karma:
Zaslal: 03 Nov 2006, 21:04 Predmet:
No môj názor je takýto:
South Park je super seriál aspoň prvých pár sérii.. No tieto nové čo vychádzajú sú oničom... A viete prečo?! ... Lebo oni tam robia paródie na rôzne americké udalosti.. o ktorých my nemáme poňatie... To ako keby my sme natočili serál o dzurndovi.. a v amerike by nevedeli o čo kráča
South Park je super seriál aspoň prvých pár sérii.. No tieto nové čo vychádzajú sú oničom... A viete prečo?! ... Lebo oni tam robia paródie na rôzne americké udalosti.. o ktorých my nemáme poňatie... To ako keby my sme natočili serál o dzurndovi.. a v amerike by nevedeli o čo kráča
Čiže asi tak !!
ved o to ide.ze tomu treba pochopit a nemyslim ze su to uplne americke udalosti kedze konspiracia 9/11,zidovska svetovlada,globalne oteplovanie,hypermarkety a pod su aktualnymi udalostami aj na slovensku a rozoberaju sa aj na tomto fore
Pravidelne som to zacal pozeravat az od casti Make Lowe Not Warcraft.. predtim som videl len zopar starych casti sem tam na jojke, obcas u niekoho na kazete(este fakt favno). No ale traz am to chytilo a pozeravam to pravidelne kazdy stvrtok, samozrejem priebezan pozervam aj stare casti..no nechcem to vsetko pozret naraz...
poslednu dobu som pozeral casto south park a ten ma co do seba. kultovy serial o diani na svete dost sa mi paci eric cartman a s jeho narazkami na zidov. lol
South park je neuveritelne dielo. Je to takmer dokonaly pocin. Autori si nekladu servitku pred usta a komentuju celkove dianie vo svete i moralku pohladom deti. To sa podarilo aj maloktoremu svetovo uznavanemu spisovatelovi. Dokonala ironia a kritika nezmyselnosti niektorych veci, ktore robia dospeli. Je to jeden z mojich naj serialov ake nie naj.
Ludia, ktori narazaju na to, ze tam ide len o nadavky ten serial vobec nepochopili.
tento serial som objavil ked som mal asi 12 rokov a chodieval este na tv nova, od kamosa som to mal pozicane na kazete, pozeraval som to rad... dost som sa na tom smial, hlavne ked si robili srandu zo znamych osobnosti ale aj kopa inych veci, tie pribehy a podobne
Najlepsia cast co pamatam bola ked bol Keny zombik a vsetkych hryzol, bolo to na helloween, polka mesta boli zombici a tak...
Je to PPC serial. Niekedy je to trochu blbe, ale paci sa mi to. Aj ten ich nikedy az morbidny humor...
Nikomu mozno vadi ako tam nadavaju. Ale keby vsetky filmy dabovali tak ako maju, nezaobisli by sa bez nadavok...
Aspon tam trochu popustili uzdu
Inak ked tak rozmyslam, tak asi jedine v Smallville nenadavaju iba par krat Lex zahresil za tych 7 serii
podla mna to je o hodne lepsie jak simpsons, ktory uz neni to co byval.
skoda je len ze soutparkov je tak malo nadabovanych do cestiny,orignal bezi
uz niaka 12 seria, kukol bych si to velmi rad.
hmm..najskor som tento serial vobec nemusel, ale raz ma jedna kamaratka aby som je stiahol nejake diely tak som potahal prvych 6. serii (tie co su dabovane) a raz som ich z nudy zacal pozerat...nakoniec to dopadlo tak, ze som zmenil nazor a nie je to az taka blbost ako som si o tom myslel..
vtipov tam je dost malo (aspon tych smiesnych) lebo vacsinou mi prisli tie pokusy o vtipy dost trapne (napr Terrence & Philip, Mr.Henky)...ale samozrejme nasli sa aj take co ma celkom pobavili - Russel Crow a "Rvacky po celem svete" alebo Masak, ktory pletie prutenne kosiky a namiesto lavej nohy ma Patrica Duffyho
druha stranka serialu je dejova a ta ma podla mna ovela vyssiu hodnotu...je pravda, ze autori si nekladu servitku pred usta a zobrazuju veci tak ako skutocne su a neboja si nikoho zobrat na musku...ale v niektore veci su vazne prehnane - napr zobrazenie boha ako potkana a podobne (teda mne toto konkretne velmi nevadilo, ale povazujem to za urazku krestanskeho sveta)...
ale zas na druhej strane posledny diel 5. serie "Kenny dies", kde Kenny skutocne(?) zomrel bol dost silny a myslim, ze druhykrat ho uz pozerat nebudem lebo bol strasne smutny...ale to mozno bude aj tym, ze Kenny je moja oblubena postava...
celkovo patri serial u mna medzi 5 najlepsich, ale mohol by byt este vyssie keby si autori odpustili vyslovene urazky napr zidov (aj ked to je zrejme myslene ako vtip) alebo vysmievanie sa...
Aj mne istu dobu siel southpark na kurz, ale uz ma to nejako preslo, mam pocit ako keby tam uz nic nove nebolo.. najkulovejsia cast bola ked tam mal jeden z tych mladych v krvi wallchester omacku a bol z neho zombie.
Aka obsirna reakcia, nechces k tomu dodat aj...neviem...dajaku myslienku?
Inak moj nazor na serial...nikdy som ho nijako nesledoval, videl som len par casti. Parkrat som sa pocas tych casti aj zasmial, cize moj postoj neni negativny, len som sa k zhliadnutiu viacerych casti jaksi nedostal.
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre