Co si myslite o seriali Southpark?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Co si myslite o seriali soutpark?

Je to uplna somarina v tom seriali nie je nic mudreho!
58
16%
Je to super serial v ktorom vedia co rospravaju!
231
64%
Opisem to vlastnymi slovami.
70
19%

Celkom hlasov: 359

Lamor
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lamor »

mne sa tiez prve serie viac pacili.. novsie su uz horsie ale stale je to celkom sranda.. :wink: a ti co hovoria ze je to len o nadavkach vobec nemaju pravdu :roll:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

mne sa zase prve serie pacili velmi ale desiata a deviata seria sa mi zase pacia este viac.velmi pekne rozoberaju fenomeny dnesnej doby ako napriklad world of warcraft,konspiracia o 9/11,zmena pohlavia,krestanstvo atd....z niektorych dielov sa fakt da zobrat ponaucenie a imo jednoznacne lepsie ako simpsonovci a reci ze su to iba same nadavky su mytus ludi ktory nikdy SP nevideli.
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

so tu super postavicky hocikedy si pozrem niaku cast ked mam prilezitost a cas je to proste serial pochichi
Riuška:-)
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

:-)

Príspevok od používateľa Riuška:-) »

Keby mam porovnavat simpsons a south park tak jednoznacne south park.... :D ja south park jednoducho milujem.....sa mi pacia tie za**by,a myslim ze je tam urcite aj nejake to ponaučenie.....SOUTH PARK 4 EWAAAAAAAAA! 8)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Myslím si , že to niekedy už velmi preháňaju , ako to prehnali nedávno pri Haloweenskej casti ked si robili srandu zo Stevena Irwina, ktorý zomrel len nedávno na následky bodnutia rajou pri natáčaní nového dokumentárneho programu, a nechcem si predstaviť že by tu cast pozerala jeho rodina ( btw bol tam zobrazeny ako klasicky south park panacik a z hrude mu trcala raja ) mozu sa hanbit
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

South park je v celku dobry serial, len keby tam nebolo tolko tich pesniciek
hojko: jj The simpsons 4ewa, neexistuje lepsi serial obzvlast ked ide o homerove rozmyslanie
:D prave som dopozeral cast, kde mal cartman v rity satelit no proste lol
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No môj názor je takýto:

South Park je super seriál aspoň prvých pár sérii.. No tieto nové čo vychádzajú sú oničom... A viete prečo?! ... Lebo oni tam robia paródie na rôzne americké udalosti.. o ktorých my nemáme poňatie... To ako keby my sme natočili serál o dzurndovi.. a v amerike by nevedeli o čo kráča :)

Čiže asi tak !!
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Sovietovic napísal:No môj názor je takýto:

South Park je super seriál aspoň prvých pár sérii.. No tieto nové čo vychádzajú sú oničom... A viete prečo?! ... Lebo oni tam robia paródie na rôzne americké udalosti.. o ktorých my nemáme poňatie... To ako keby my sme natočili serál o dzurndovi.. a v amerike by nevedeli o čo kráča :)

Čiže asi tak !!
ved o to ide.ze tomu treba pochopit a nemyslim ze su to uplne americke udalosti kedze konspiracia 9/11,zidovska svetovlada,globalne oteplovanie,hypermarkety a pod su aktualnymi udalostami aj na slovensku a rozoberaju sa aj na tomto fore
Sato42
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sato42 »

Pravidelne som to zacal pozeravat az od casti Make Lowe Not Warcraft.. predtim som videl len zopar starych casti sem tam na jojke, obcas u niekoho na kazete(este fakt favno). No ale traz am to chytilo a pozeravam to pravidelne kazdy stvrtok, samozrejem priebezan pozervam aj stare casti..no nechcem to vsetko pozret naraz...
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

poslednu dobu som pozeral casto south park a ten ma co do seba. kultovy serial o diani na svete :) dost sa mi paci eric cartman a s jeho narazkami na zidov. lol :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

South park je neuveritelne dielo. Je to takmer dokonaly pocin. Autori si nekladu servitku pred usta a komentuju celkove dianie vo svete i moralku pohladom deti. To sa podarilo aj maloktoremu svetovo uznavanemu spisovatelovi. Dokonala ironia a kritika nezmyselnosti niektorych veci, ktore robia dospeli. Je to jeden z mojich naj serialov ake nie naj.
Ludia, ktori narazaju na to, ze tam ide len o nadavky ten serial vobec nepochopili.
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

tento serial som objavil ked som mal asi 12 rokov a chodieval este na tv nova, od kamosa som to mal pozicane na kazete, pozeraval som to rad... dost som sa na tom smial, hlavne ked si robili srandu zo znamych osobnosti ale aj kopa inych veci, tie pribehy a podobne :lol:

Najlepsia cast co pamatam bola ked bol Keny zombik a vsetkych hryzol, bolo to na helloween, polka mesta boli zombici a tak...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Najlepsie casti boli ked Cartman rozhanal hipikov Slayerom, 9/11 a ked Boh prisiel na zem :D
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Je to PPC serial. Niekedy je to trochu blbe, ale paci sa mi to. Aj ten ich nikedy az morbidny humor...
Nikomu mozno vadi ako tam nadavaju. Ale keby vsetky filmy dabovali tak ako maju, nezaobisli by sa bez nadavok...
Aspon tam trochu popustili uzdu :-D
Inak ked tak rozmyslam, tak asi jedine v Smallville nenadavaju :-D iba par krat Lex zahresil za tych 7 serii :-D
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

podla mna to je o hodne lepsie jak simpsons, ktory uz neni to co byval.
skoda je len ze soutparkov je tak malo nadabovanych do cestiny,orignal bezi
uz niaka 12 seria, kukol bych si to velmi rad.
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

hmm..najskor som tento serial vobec nemusel, ale raz ma jedna kamaratka aby som je stiahol nejake diely tak som potahal prvych 6. serii (tie co su dabovane) a raz som ich z nudy zacal pozerat...nakoniec to dopadlo tak, ze som zmenil nazor a nie je to az taka blbost ako som si o tom myslel..

vtipov tam je dost malo (aspon tych smiesnych) lebo vacsinou mi prisli tie pokusy o vtipy dost trapne (napr Terrence & Philip, Mr.Henky)...ale samozrejme nasli sa aj take co ma celkom pobavili - Russel Crow a "Rvacky po celem svete" alebo Masak, ktory pletie prutenne kosiky a namiesto lavej nohy ma Patrica Duffyho :lol:

druha stranka serialu je dejova a ta ma podla mna ovela vyssiu hodnotu...je pravda, ze autori si nekladu servitku pred usta a zobrazuju veci tak ako skutocne su a neboja si nikoho zobrat na musku...ale v niektore veci su vazne prehnane - napr zobrazenie boha ako potkana a podobne (teda mne toto konkretne velmi nevadilo, ale povazujem to za urazku krestanskeho sveta)...

ale zas na druhej strane posledny diel 5. serie "Kenny dies", kde Kenny skutocne(?) zomrel bol dost silny a myslim, ze druhykrat ho uz pozerat nebudem lebo bol strasne smutny...ale to mozno bude aj tym, ze Kenny je moja oblubena postava...

celkovo patri serial u mna medzi 5 najlepsich, ale mohol by byt este vyssie keby si autori odpustili vyslovene urazky napr zidov (aj ked to je zrejme myslene ako vtip) alebo vysmievanie sa...

EOF :D
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

re

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Serial je jeden z mojich favoritov, South Park proste mozem !
12. séria štartuje 12.marca, takze sa uz tesime ! 8)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Aj mne istu dobu siel southpark na kurz, ale uz ma to nejako preslo, mam pocit ako keby tam uz nic nove nebolo.. najkulovejsia cast bola ked tam mal jeden z tych mladych v krvi wallchester omacku a bol z neho zombie.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Aka obsirna reakcia, nechces k tomu dodat aj...neviem...dajaku myslienku?

Inak moj nazor na serial...nikdy som ho nijako nesledoval, videl som len par casti. Parkrat som sa pocas tych casti aj zasmial, cize moj postoj neni negativny, len som sa k zhliadnutiu viacerych casti jaksi nedostal.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

njn,odzneju tam niekedy aj nejake tie mudre veci,napr ked bola ta cast s tym zobrazenim Mohameda,som sa sulal na posteli :lol:
Napísať odpoveď