prave pre tieto hovadiny tento serial milujemSRneC napísal:neviem pochopit ako niekto dokaze vytvorit taku debilinu ako : "MEXICKA UHRANCIVA ZABA Z JUZNEJ SRI_LANKY"
Co si myslite o seriali Southpark?
-
mirak2
Hardcore addict
od 12. serie zacinam sledovat asi pravidelne
skvele zatial styri diely..aj canada on strike...
what? what? in the butt..

what? what? in the butt..
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
nErD. ' z
Medium Star
Ked ti mam pravdu povedať ani ten cesky dabing nebol najhorsi... velakrat som sa na nom zasmial, aj ked je pravda ze nie vsetko sa da prelozit a preto si myslim ze ten dabing bol kvalitny podobne aj simpsonovci si myslim ze ten dabing je bohovypinacolada napísal:urine deuce mysterie alebo nejak tak sa to vola...
na southparkzone.com to najdes rychlo
/patyk : sa cuduj ked si (podla mna) videl prve dve serie a aj to s ceskym dabingom.
btw. aj film bol dost dobry
-
Kibo
Hardcore addict
Isaac Hayes, predstavitel Chefa v tomto kultovom seriali bol vcera okolo 13.00 svojimy pribuznymi najdeny mrtvy vo svojom dome v Memphise. Dozil sa 65. rokov. Pricinou smrti by mala byt jedna z mnohych chorob, ktorymi spevak trpel.

Spevák, textár a hudobník sa preslávil v roku 1972, keď získal Oscara za najlepšiu pôvodnú skladbu, ktorú zložil k filmu Shaft (1971). Hayes sa narodil v rodine farmára 20. augusta 1942 v Covingtone, v americkom štáte Tennessee. K svojim koreňom sa rád vracal aj v čase najväčšej slávy, keď si napríklad kúpil dom, z ktorého mohol pozorovať bavlníkové plantáže, kde vyrastal. Už ako päťročný spieval v kostole, o niečo neskôr si všimli jeho talent a presvedčili, aby sa prihlásil do talentovej súťaže. Hayes bol známy vďaka barytónu a hre na viacerých hudobných nástrojoch. Po maturitách a zisku siedmich štipendií za spev sa spevák rozhodol podpísať zmluvu s vydavateľstvom Stax Records, kde sa stretol s viacerými osobnosťami r 'n' b hudby danej doby.
V roku 1972 získal za soundtrack k filmu Shaft Oscara, tri hudobné ceny Grammy, Zlatý glóbus a Edisonovu cenu - najväčšiu európsku hudobnú cenu. Po tomto úspechu účinkoval vo viacerých filmoch a seriáloch. Na začiatku deväťdesiatych rokov založil Nadáciu Isaaca Hayesa, ktorej cieľom je podpora afrických krajín.
V roku 1997 prepožičal svoj hlas kuchárovi z úspešného amerického seriálu Mestečko South Park (1997). O päť rokov neskôr sa Hayes zaradil medzi hudobné legendy, keď ho slávnostne uviedli do Rock 'n' rollovej siene slávy. Umelec dostal pred necelými dvoma rokmi mozgovú príhodu. Hudobník bol štyrikrát ženatý a má dvanásť detí.
-
lekoklatik
VIP
Sorry že otváram starú tému ale:
Zajtra ráno sa von dostane 13. séria South Parku! Prvá časť sa volá The Ring.
Ukážka časti: http://www.southparkstudios.com/clips/220699
Samozrejme že to bude možné pozerať aj na South Park Studio.
Ja osobne sa teším, pri niektorých častiach som fakt nemohol, už som videl všetky časti čo sú preložené, teraz sťahujem 1-12 sériu a k tomu titulky, tak to je asi lepšie.
Zajtra ráno sa von dostane 13. séria South Parku! Prvá časť sa volá The Ring.
Ukážka časti: http://www.southparkstudios.com/clips/220699
Samozrejme že to bude možné pozerať aj na South Park Studio.
Ja osobne sa teším, pri niektorých častiach som fakt nemohol, už som videl všetky časti čo sú preložené, teraz sťahujem 1-12 sériu a k tomu titulky, tak to je asi lepšie.