urine deuce mysterie alebo nejak tak sa to vola...
na southparkzone.com to najdes rychlo
/patyk : sa cuduj ked si (podla mna) videl prve dve serie a aj to s ceskym dabingom.
Pohlavie: Stav: Založený: 15.08.2005 Príspevky: 707 Bydlisko: Veľký Krtíš Karma:
Zaslal: 05 Apr 2008, 23:17 Predmet:
neviem, ale south park ma dako nezaujima.. asi preto, ze ma dost velku konkurenciu ako su simpsonovci, futurama, family guy.. v south parku sa mi zda ten humor taky dost divny..
Pohlavie: Stav: Založený: 20.01.2007 Príspevky: 360 Bydlisko: Považská Bystrica Karma:
Zaslal: 06 Apr 2008, 9:46 Predmet:
pinacolada napísal:
urine deuce mysterie alebo nejak tak sa to vola...
na southparkzone.com to najdes rychlo
/patyk : sa cuduj ked si (podla mna) videl prve dve serie a aj to s ceskym dabingom.
Ked ti mam pravdu povedať ani ten cesky dabing nebol najhorsi... velakrat som sa na nom zasmial, aj ked je pravda ze nie vsetko sa da prelozit a preto si myslim ze ten dabing bol kvalitny podobne aj simpsonovci si myslim ze ten dabing je bohovy Najlepsie casti: ta s tym slonoprasatom, ta, kde mali terrenc a philip vlastnu cast, ta, kde boli v iraku za bin ladinom a kopu inych
Pohlavie: Stav: Založený: 20.10.2006 Príspevky: 1674 Bydlisko: Moskwa Karma:
Zaslal: 06 Apr 2008, 9:50 Predmet:
ja som prestal SP sledovať potom,keď ich humor klesol a zakladal sa na amerických politických veciach, ktorým som ja nechápal keďže to nesledujem..asi od takej 8mej sérii.. Len raz za čas sa vtedy vyskytla dobrá časť..Radšej si pozriem Family Guy pri ktorom sa zasmejem asi 3x toľko
skor mi ta cast pripada ako narychlo zbuchana, co v podstate ani nie je prekvapujuce, kedze ide o mid season finale.
nevie niekto kedy budu pokracovat?
skor mi ta cast pripada ako narychlo zbuchana, co v podstate ani nie je prekvapujuce, kedze ide o mid season finale.
nevie niekto kedy budu pokracovat?
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre