je to klasika, jeden z najlepsich serialov ak nie najlepsi...nemam k nemu ziadne vyhrady, je to pecka...najviac sa mi pacilo ked boli v Iraku a zabili "irackeho kennyho": "Zabili Kendó! Vy parchanti!"
Genialny serial samozrejme iba v originali. Jednoznacne najlepsie nadabovany kresleny ( ale aj celkovo) serial vobec . V cestine a pod. uchadza divakovy obrovske mnozstvo slovnych hraciek, neprelozitelnych slangovych slovnych spojeni, naraziek na filmy ( a americke relacie a shows), politicku situaciu atd. a tym serial straca pointu a atmosferu a pripada ako bezducha rozpravka s nadavkami. Kazdopadne Trey Parker a Matt Stone su podlamna geniovia
Tie novšie časti mi prídu trochu slabšie ako to už býva, ale aj medzi nimi sa nájdu kvalitné kúsky. Ináč skvelú pointu a hlavne vyvrcholenie má časť Scott Tenorman must die
Podla mna nová séria nestojí za nič... Major Boobage nebolo vyslovene zlé, tam som sa pobavil, ale ináč... Jedenástka bola celkom dobrá, dúfal som že chytia ešte druhý dych, ale asi je čas zvyknúť si na novú úroveň
Robbie42 napísal:Podla mna nová séria nestojí za nič... Major Boobage nebolo vyslovene zlé, tam som sa pobavil, ale ináč... Jedenástka bola celkom dobrá, dúfal som že chytia ešte druhý dych, ale asi je čas zvyknúť si na novú úroveň
Je to vec vkusu. V major boobage to bola znova skvela parodia na filmy. Kvoli tejto casti som si musel hned stahnut soundtrack k filmu Heavy metal aby som si mohol znova vypocut tie super songy (Don Felder - [Heavy Metal #06] Heavy Metal (Takin' a Ride) )
podla mna je tento serial pecka a tato nova seria je DOST DOBRA hlavne 1 a 3 cast druha je slabsia a na stvrtu si pozrem vecer ale tato 12 seria zacala velmi dobre
tomek00 napísal:ako sa vola cast kde je temou pad WTC?
urine deuce mysterie alebo nejak tak sa to vola...
na southparkzone.com to najdes rychlo
/patyk : sa cuduj ked si (podla mna) videl prve dve serie a aj to s ceskym dabingom.
neviem, ale south park ma dako nezaujima.. asi preto, ze ma dost velku konkurenciu ako su simpsonovci, futurama, family guy.. v south parku sa mi zda ten humor taky dost divny..