Nie si samS.T.E.A.L.T.H napísal:
Mno...ja ti poviem par veci o sebe...
Ja som typ cloveka co veri v lasku, neverim v boha, ale verim v lasku...tak ze podla mna ked tam je laska obojstranna, a je tam dovod na rozchod nejaky iny, ktory sa "da prekonat", tak preco sarozist a este lzami (moj nazor, mozno velmi subjektivny).
Lzi ulahcia, urychlia atd,...mno...ja osobne by som chcel vediet co z toho, co mi byvala priatelka povedala ked sa so mnou rozchadzala bola pravda, co z toho co vravela potom je pravda (lebo to nedava logiku) a ja furt rozmyslam a dufam, cim dalej tym menej, lebo som si uz povedal, ze zivot ide dalej, ale 2 mesiace to bolo len o myslienkach, tak nwm ci tie lzi su lahsie.
Mozno,, ze mas pravdu, v niektorych a mozno aj vo vacsine pripadov su, ale...co ja viem...moc spekulujem.
Tiez verim na lasku. Neznasam klamstvo a mam rad ked sa so mnou jedna na rovinu. Ako som uz pisal byvalu priatelku som opakovane vyzval nech mi teda povie ako to je... Bohuzial asi je ten typ co tu pravdu do oci povedat nedokaze, alebo jej taky stav, ze neviem ako sa veci maju vyhovuje. Suhlasim, ze pravda (ak je neprijemna) by bola velmi bolestiva, ale clovek vie na com je, povie si, ze je koniec a ide dalej. Nezatazuje sa myslienkami, nekladie si otazky... Takto to vidim ja